|
infaztim
|
 |
« : Haziran 12, 2007, 01:35:31 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar nihayet bugün muradıma erdim ve 2002 model bi type r bindim(aldım demek isterdim ama mevzu malum pirpiriklenmek)velhasıl kelam şunu sölemek istiyorumki hala ellerim titrio desem yeridir inanın sahip olunabilecek bence en iyi arabalrdan birine sahip sitemizdeki type r sahipleri.bu araca sahip olupta kaza yapmamak gerçekten içgüdülerle ilgili olsa gferek mesela 4.vitesti sanırım süratim 160-170 önümde kamyon var ama ben hala diplerdeyim olsun ya diyorum çarparsak çarpalım.hele o vtec açılınca yaşanan duygu benim açımdan tarifsizdi.çooook bariz hisettirmesede kendini motoru dinleyince bunu yaşıyorsunuz resmen.araç tamamen standarttı ne filtre ne egsoz.92000km de idi.ya pek fazla yazacak bişe aklıma gelmio açıkçası inanılmaz bi araba hele hele şanzıman geçişlerindeki kararlılık mest edici öle subarudaki gibi acaba 3 e mi attım 1 e mi korkusu yok.kısaca MÜKEMMEL Bİ ARAÇ.sahiplerini ALLAH korusun...sevgilerle... (bu arada araç satılık 33 milyar istio alıcı varsa şiddetle tavsiye ederim mütiş temiz bi araç heryeri ve herşeyi tazecik döşemesi bile.sahibide 51 yaşında   )
|
|
|
|
|
|
---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---
DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2007, 01:37:24 ÖÖ » |
|
sen bide filtre egzoslusuna bin.. kabin basıncını gör, sesi gör, gidişi gör.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2007, 03:56:19 ÖÖ » |
|
inan ilk kez uçağa binfiğimde bu adrenalini yaşamıştım.çevremizdeki bazı arkadaşlarda e36 m3 falan var onu sürdüğümde bu kayfi almamıştım bu kadar tahrik olmamıştım ayağımı hiç gazdan çekmek istemedim.ne arabaymış be.yani ben diyodum alıp hondatalar bastonlar pistonlar egzantrikler gömerim ama sanırım fikrim değişti.bi caı bi headers bi egsoz tamamdır abi ya.marsamı çıkıcaz sanki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2007, 04:04:04 ÖÖ » |
|
daha fazlasını tahmin edemiorum.saat tam 20:15 te sürdüm aracı 20:30 da yerine bıraktım hayatımda yaşadığım en etkili 15 dakikalrdan biriydi ve saat şu anda 03:00 hala halisülasyon görüorum.yani sayfalar dolusu yazı yazsam acaba bi yeri atladımmı diye dönüp okurum..aslında kelimelerle anlatılmaz yaşanır ama siz zaten hergün yaşıyosunuz bu duyguyu  verdiğim rahatsızlığı mazur görün lütfen bilirsiniz işte sahibi olmadığım için çok çekici gelio.neyse ya of çekiym gitsin.nasipse benimde kısa süreye kadar olucak inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2007, 04:23:49 ÖÖ » |
|
Hayırlısı olsun , inşallah istediğin gibi bir type-r a kavuşursun ...
İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agent
Honda Civic Type R

Repptilee Vtec2...
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2007, 08:52:02 ÖÖ » |
|
Dostum sen gerçekten type-R a aşıksın yaa.. Feci takdir ediyorum senin bu duygunu, hareketlerini. Allah inşallah sana gönlüne göre bi Type-R verir kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2007, 11:05:44 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2007, 11:07:27 ÖÖ Gönderen: SONER-VTI »
|
|
|
|
|
Agent
Honda Civic Type R

Repptilee Vtec2...
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2007, 11:15:14 ÖÖ » |
|
bana da bana da
Sen gittin canım vti ını sattın sana yok bişey   banane banane Type-R alacam ben.... Yeni nikim SONER-R olacak Aldıktan sonra görüşelim  Artık SONER-R mı olur SONER-TAYYAR mı olur bilmem  ashaha.. Senin vti ın çok özeldi be, 10 tayyara değişmezdim onu walla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can_DCK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2007, 12:08:13 ÖS » |
|
Type-R Yaşayan İnsana Can Verir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2007, 12:25:53 ÖS » |
|
Emmi gaça bıragacan?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2007, 03:20:27 ÖS » |
|
ama şöle bişe dikkatimi çekti beyler;direksiyon bi tuhafyı yani acaba hissis bi direksiyonmuydu yoksa ilk kez okadar küçük direksiyon simidi tuttuğumdanmı garip hissettim.frenlerine bazıları vasat demişti ama bence mükemmeldi 160km de bastım direk gömülüdü araç benim clk dan çoook daha iyiydi.(tabi ağırlık mevzusu devreye girio burda)bide bu araçta sanırım hıza göre sertleşem direksiyon sistemi yok yada var ben heyecanımdan hiçbir detaya yoğunlaşamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2007, 03:21:43 ÖS » |
|
bu arada iyi dileklerinden ötürü teşekkür ediyorum agent... hepimizin gönlüne göre versin ALLAH.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 12, 2007, 09:22:57 ÖS » |
|
elektro powered steering var type r da..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EkReM
Honda Integra
NO WOMAN NO CRY ONLY FLY ONLY TYPE R
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 12, 2007, 09:34:51 ÖS » |
|
yaşamış olduğun 15 dakikayı çok iyi anlayabiliyorum.yaklaşık 2 ay önce aldım type r,ımı her bindiğim an onu seyrettiğim her an muhteşem bir zevk benim için. :loveeALG ve ASİL arkadaşlar çok iyi bilirler bu duygularımı.değil mi ALTINER?
|
|
|
|
|
|
WOİCE CAR Hİ-Fİ
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 12, 2007, 11:06:35 ÖS » |
|
Type-R sahipleri biraz daha bahsedebilir misiniz? Devir kesici kaçta? Kaç binde VTec açıyor? 6. viteste kesiciye giriyor mu? Normal kullanımda yakıt tüketimi kaç lt?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 12, 2007, 11:24:42 ÖS » |
|
walla EKREM type r a aşık bir adam..saatlerce arabayla başbaşa kalıp izlese yinede sıkılmaz..type r almasına en çok sevinenlerden biriyim şahsen..bu aracı cidden fazlasıyla hakkeden bir arkadaş..parayla değil aşkla bağlı type r ına..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|