Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: EP 3 CTR dyno grafiklerinden örnekler  (Okunma Sayısı 3294 defa)
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #40 : Nisan 28, 2008, 10:31:57 ÖS »

sadece cai+kpro ile olmaz Sekocan... cai+egzoz (ara boru +son susturucu)+header+Kpro ile 230-240 arası bişeyler alırsın...

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #41 : Nisan 28, 2008, 10:48:26 ÖS »

sadece cai+kpro ile olmaz Sekocan... cai+egzoz (ara boru +son susturucu)+header+Kpro ile 230-240 arası bişeyler alırsın...

bende biliyom olmayacagını sadece cai ile 10-12 aldım diyelim , kpro ile de 5500-8800 vtecing set edildi diyelim ne alırız abi sence ?
Komple eksozda hangi parca asırı yakıt tuketimi ve sese neden oluyor??
vti18
Honda Prelude

« Yanıtla #42 : Mayıs 08, 2008, 03:03:46 ÖS »

cai+kpro olur olmasına ama ne kadar güçlü olacağı tartışılır... bence kpro suz headers cai komple egzozlu typer dan daha güçlü olmaz... ama illaki sessiz olsun diyorsanız headers+mugen catback olabilir ki o da yeteri kadar güçlü olmayacaktır, şöyle söyliyim; headers varken mugen orta boru ile düz boru farkı 5 hp dc son susturucu ile mugen son susturucunun farkı 2-2.5 hp gibi birşeydi yani toplamda 7-7.5 hp hiç te az değil bence ama sessiz işte Smiley

type-RRR
Honda Prelude

« Yanıtla #43 : Mayıs 26, 2008, 11:16:51 ÖÖ »

burda ölçtük benimkini sanki az çıktı  biraz
 egzoz headers fitre hondata 210-212 hp civarı çıkıyo tekere 190 çıktı
zaten önemli olan yaptığım modifiyeden ne kazandığımı görmek yoksa 300hp çıksa noolcak
ben gidişinden çok memnunum  bikaç dokunuş daha yapıcam bakalım ne çıkıcak
BMK TypeR
Honda Integra
*

« Yanıtla #44 : Mayıs 26, 2008, 01:05:21 ÖS »

cia headers egsoz la 230 verıyo typer saglıklısı, ınce contayla 235
k-pro sadece 2-3hp 20nm tork verıyo yanı tork alıyo arac yanı,
 k-pro lu arac 232-235 arası verır egzxantıkle 250-255 arası bısey
pıstonla daha cok sıkıstırma artırılırsa k-proyla 240 alabılıyosunuz.(egzantırıksız)

SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #45 : Mayıs 26, 2008, 09:50:07 ÖS »

Reşit peki cai header egzoz üzerine conta ve piston yaparsak tahmini kaç hp alırız fazladan?
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 09:51:34 ÖS Gönderen: SONE-R » Logged

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #46 : Mayıs 27, 2008, 10:26:14 ÖÖ »

Reşit peki cai header egzoz üzerine conta ve piston yaparsak tahmini kaç hp alırız fazladan?

abi beyinsiz yine 8100 devir cevirecen conta ile zaten 11,4 cr ya cıkacan piston ne ise yarayacak onu anlamadım yaw Smiley
vti18
Honda Prelude

« Yanıtla #47 : Mayıs 27, 2008, 11:46:42 ÖÖ »

conta+yüksek sıkıştırma piston ile sıkıştırma 12 cr nın üstlerine çıkar ama egzantrik takılmayacaksa durup dururken motoru açıp piston takmaya gerek yok bence Smiley

BMK TypeR
Honda Integra
*

« Yanıtla #48 : Mayıs 27, 2008, 01:12:35 ÖS »

soner, yuksek sıkıstırmalı pıstona beyın lazım beyınle 242fılan olur.
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #49 : Mayıs 27, 2008, 05:42:49 ÖS »

beyinsiz ve egzantriksiz, piston + conta işe yaramaz mı yani? HDF yüksek sıkıştırması sayesinde iyi yürüyordu diye duymuştum yoksa yanlış mı biliyorum??

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #50 : Mayıs 27, 2008, 10:29:00 ÖS »

hondatadandır zira hondata ile ekzantrike de mudahele edebiliyorsun bir yere kadar diye biliyorum , birde motor acılmısken baska ekstra birseylerde yapılmıs olabilir abi Smiley birde hdf halen ist da izmirde perte ayrıldı ama ole fotoları ile cokta kotu dagılmamıs deniyor yuruyen type r arayanlara duyurulur Smiley
BMK TypeR
Honda Integra
*

« Yanıtla #51 : Mayıs 28, 2008, 03:30:39 ÖS »

beyinsiz ve egzantriksiz, piston + conta işe yaramaz mı yani? HDF yüksek sıkıştırması sayesinde iyi yürüyordu diye duymuştum yoksa yanlış mı biliyorum??
neye gore ıyı yuruyodu ben hdf lede ınce conta, baskı balata varken yurudum.bende hıcbısey yokken, yanı motora egzantık takılmıyıcaksa bence pıstona fılan gerek yok, fazla fark etmez. beyın varsa pıston conta koyduysan egzantıkte yap olsun bıtsın,
bence ınce conta + k-pro yada mugen ınce conta mugen beyın yeterlı olcaktır.para varsa egzantrık şart.
Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #52 : Mayıs 28, 2008, 04:23:04 ÖS »

neye gore ıyı yuruyodu ben hdf lede ınce conta, baskı balata varken yurudum.bende hıcbısey yokken, yanı motora egzantık takılmıyıcaksa bence pıstona fılan gerek yok, fazla fark etmez. beyın varsa pıston conta koyduysan egzantıkte yap olsun bıtsın,
bence ınce conta + k-pro yada mugen ınce conta mugen beyın yeterlı olcaktır.para varsa egzantrık şart.

yurudum derken ??
BMK TypeR
Honda Integra
*

« Yanıtla #53 : Mayıs 28, 2008, 05:38:08 ÖS »

yurudum derken ??
yuruduk bıkac kere bende sımota ıntake headers duz boru, hdf ınce conta baskı balata(metal)  headers duz boru 76mm ınteke varken:)
Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #54 : Mayıs 28, 2008, 09:08:24 ÖS »

ok daha birsey sormayacam sonra polemik oluyor iki aracında gidisi malum Smiley
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: