Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 19 Yazdır
Gönderen Konu: EP3 Type R arayanlar icin ortak topic  (Okunma Sayısı 11678 defa)
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #40 : Mayıs 04, 2008, 04:01:51 ÖS »

benim param olsa şuanda ayrırmam artık 2005 model falan filan direk alırım vs 8035 i piyasada kazasız typer yok be.2-3 tane kalmış piyasada bilinen araba onlarda 50 milyar çekiliyo.ben hep diorum zübeyre satma kardeşim bu fiyata arabanı resmen 2 milyar düşüğüne veriyo hakkının.

üstelik unutulmamalıki vs 8035 en iyi giden hondatasız typer.hondatalıları geçtiğide görülmüştür Cheesy

adanadan antalyaya mersine zonguldağa kime sorarsan sor vs typer derler.

zübi valla bilion içimi diomki keşke satılmazda ben alırım bu aslanı. (kızma bana ha Cheesy )

SÖYLESEM TESHİRİ YOK

SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
edo typer
Honda City
*

« Yanıtla #41 : Mayıs 04, 2008, 05:47:44 ÖS »

kadıkoydekı typerla gorusmustum ben gecen temmuzda nokta boya yok dıyodu...o zmn 45 ıstıyodu...ıs cıddıye bınınce adama dedım bak gelırım arabada boya warsa sımdı sole alcagım varsada almam dedım..adamda otoparkta kapıyı acarken kapıyı vuruyolar bende cektırıp boyatıyom dedı...bende cuss artık dedım nasıl kapıymıs dedım...ama ole kafadan patlak fln oldugunu dusunmemıstım....

39 mılyarlık sıyah typer baya unluydu....

vs plaka gercekten ıı duruyo....

typerlarda sorun olup olmadıgını ogrenmek zor deıl...hangı ılde ıse ordan bırıne sormak yeterlı cunku baya unlu oluyolar:D
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #42 : Mayıs 04, 2008, 06:41:38 ÖS »

39 luk typer ile görüştüm ben bi müddet önce bana kafadan kazalı dedi hava yastıkları açıldı dedi ama bi sorunu yok şimdi dedi.

ya kazalı spor araba alınmaz diye bişe yok ama satarken çok zor satılıo işte

SÖYLESEM TESHİRİ YOK

SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #43 : Mayıs 04, 2008, 07:55:37 ÖS »

kadıkoy deki 40 bin ytl istenen mugen parcalar uzerinde olan aracı iki kardes kullanıyor benim arkadas ozan ı tanıyor kardesini yani , durumları iyi para derdi yok o yuzden indirim yapmaz tum mugen parcalar var ama orj leri yokmus , bu arada typer -s2000 ekspertizi isteyenler icin guzel ir adres veririm Smiley
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #44 : Mayıs 04, 2008, 07:57:06 ÖS »

39 luk typer ile görüştüm ben bi müddet önce bana kafadan kazalı dedi hava yastıkları açıldı dedi ama bi sorunu yok şimdi dedi.

ya kazalı spor araba alınmaz diye bişe yok ama satarken çok zor satılıo işte

Benim tek derdim gitmeyen typer a denk gelmek alırsın yurumez kotudur rezil olursun madem alıyorsun iddalı bir araç gidecek o zaman Smiley 39 ytl lik 2005 olan daha 20,000 km de acaba sonu nedir o aracın ?
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #45 : Mayıs 04, 2008, 07:58:59 ÖS »

http://www.sahibinden.com/type_rWQQaXQQ7721841WQQpXQQdisplayitem
Birde bu var florya lılar tanr diye tahmin ediyorum , 31 ,000 son  diyor tok satıcı almayan almasın tarzı yazmıs nasıldır bilen varmı ?
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #46 : Mayıs 04, 2008, 09:53:24 ÖS »

BEYLER ARTIK BAKAMIYORUM.ARKADAŞ BAKIYODU BUNA 4-5 ARABA BAKTIRDIM ŞİMDİ PARASIZ BAKMAM KARDEŞ DİYO OKADAR GENEL MÜDÜRLÜKLERİ ARIYOM DİO ÖĞRENMEK İÇİN FALAN FİLAN.

BAKTIRMAK İSTEYEN VARSA VERİRİM MSN SİNİ PARA KARŞILIĞI NERESİNDE KAÇ CM BOYA VAR NERDEN NEZAMAN KAZA YAPMIŞ HANGİ PARÇA TAKILMIŞ HEPSİNİ ÖĞRENİRSİNİZ.

25 YTL YE BAKIO 20 YE DE BAKAR HERALDE.

peki bu öğrenilen bilgiler sadece yetkili servislerde yapılan işlemlermi onun dışındakileri bilme yada öğrenme ihtimali varmıda

Tolga-R
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #47 : Mayıs 04, 2008, 10:22:12 ÖS »

Birde bu var florya lılar tanr diye tahmin ediyorum , 31 ,000 son  diyor tok satıcı almayan almasın tarzı yazmıs nasıldır bilen varmı ?

bu araba eski HDF89 dur ... motor, yürüyenine ben kefilim... Smiley

__
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #48 : Mayıs 04, 2008, 10:47:04 ÖS »

BEYLER ARTIK BAKAMIYORUM.ARKADAŞ BAKIYODU BUNA 4-5 ARABA BAKTIRDIM ŞİMDİ PARASIZ BAKMAM KARDEŞ DİYO OKADAR GENEL MÜDÜRLÜKLERİ ARIYOM DİO ÖĞRENMEK İÇİN FALAN FİLAN.

BAKTIRMAK İSTEYEN VARSA VERİRİM MSN SİNİ PARA KARŞILIĞI NERESİNDE KAÇ CM BOYA VAR NERDEN NEZAMAN KAZA YAPMIŞ HANGİ PARÇA TAKILMIŞ HEPSİNİ ÖĞRENİRSİNİZ.

25 YTL YE BAKIO 20 YE DE BAKAR HERALDE.

peki bu öğrenilen bilgiler sadece yetkili servislerde yapılan işlemlermi onun dışındakileri bilme yada öğrenme ihtimali varmıda

adam almıs atyorum agrı da biniyor yetkili servis yok kalkıp erzuruma m gidecek ? kaldki ben oldum olası yetkili servise goturmem aracımı garanti kapsamında ve basit bakımlarsa goturur basında dururum bilmem anlatabildimmi Smiley
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #49 : Mayıs 04, 2008, 10:51:09 ÖS »

hdf 89 senin aracın degilmi hocam hatta izmire satılmıst senin aracın ve yakın zamanda sattın ve alanda izmir de patladı diye hatırlıyorum tabi yazmısta olabilirim cunku herkes birsey yazıyor ..
Hocam sen araç ile kaç bin km yaptın sende iken ??
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #50 : Mayıs 04, 2008, 11:03:58 ÖS »

Tolga , birde bu aracın plaka nasıl flg oldu yaw , simdiki sahibi direkt senden almadı sanırım zira plaka degismis normalde sehir ici degistirmek zahmetli bir iş diye biliyorum birde sen bu paraya hayatta satmazsın hdf yi bu arkadasn parası cok yada senden sonra vukuatım var acaba Smiley
edo typer
Honda City
*

« Yanıtla #51 : Mayıs 04, 2008, 11:27:09 ÖS »

Tolga , birde bu aracın plaka nasıl flg oldu yaw , simdiki sahibi direkt senden almadı sanırım zira plaka degismis normalde sehir ici degistirmek zahmetli bir iş diye biliyorum birde sen bu paraya hayatta satmazsın hdf yi bu arkadasn parası cok yada senden sonra vukuatım var acaba Smiley

arac ızmırde kaza yaptı perte cıktı ama zorlama perte cıktı....aracın 4 5 mılyarlık hasarı vardı sısırerek 20 mılyar yapıldı perte cıktı...arabanın ustunen servıste konıler headers vs..sokulup satıldı dıye bılıyorum
Tolga-R
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #52 : Mayıs 05, 2008, 12:13:35 ÖÖ »

evet araç izmir e satıldı. Alan arkadaş pert etti ve tekrar izmire geldi. Aaslında pertlik bu durum yoktu ama sonucta 3-5 parça değişmiiştir. kefilim derken şakasına diyorum tabi aman alacak varsa baktırın ...

üzerindekiler söküldümü bilmiyorum ama erdem diyorsa dogrudur.

be güzel kardeşim typer toplamışssın bari panjur tak rezil etme arabayı ya Smiley

__
Tolga-R
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #53 : Mayıs 05, 2008, 12:18:03 ÖÖ »

istanbula geldi pardon yanışlıkla izmir yazmışım ...

__
edo typer
Honda City
*

« Yanıtla #54 : Mayıs 05, 2008, 01:59:58 ÖÖ »

evet araç izmir e satıldı. Alan arkadaş pert etti ve tekrar izmire geldi. Aaslında pertlik bu durum yoktu ama sonucta 3-5 parça değişmiiştir. kefilim derken şakasına diyorum tabi aman alacak varsa baktırın ...

üzerindekiler söküldümü bilmiyorum ama erdem diyorsa dogrudur.

be güzel kardeşim typer toplamışssın bari panjur tak rezil etme arabayı ya Smiley

abı benım on konıler patladı onunkılerı alıcaktım...  cihan 400ytl dedı:D:D almadım...sonra ben bıraktım arabayı kaskoya alakam kalmadı dedı...benım arkadas terakkıye gıtmıs ısı varmıs bı bakmıs headers yok konıler yok  fln fılan...servıs sokmus cıhan deıl:D  yakısıklı arabaydı yazık oldu..... panjur konusunda cok haklısın abı bıde mugen lıpte yakısıyodu...
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #55 : Mayıs 05, 2008, 02:17:36 ÖÖ »

BEYLER BANA ARACIN PLAKASINI VERİN FABRİKADAN ÇIKTIKTAN SONRA BAŞINA NE GELMİŞ NE GELMEMİŞ SÖLİM SİZE.HONDA OLMASI ŞART DEĞİL ASTON MARTİNE BİLE BAKARIZ YETERKİ PLAKASINI VERİN.
34 vb 679

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #56 : Mayıs 05, 2008, 03:19:29 ÖÖ »

valla babli söledimya artık para istio isteyen olursa veriym msn adresini siz anlaşın ikna edin

SÖYLESEM TESHİRİ YOK

SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #57 : Mayıs 05, 2008, 03:21:54 ÖÖ »

valla babli söledimya artık para istio isteyen olursa veriym msn adresini siz anlaşın ikna edin
ben sen buluosun sandım ben biliom scr sini

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
Tolga-R
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #58 : Mayıs 05, 2008, 11:38:03 ÖS »

hdf 89 senin aracın degilmi hocam hatta izmire satılmıst senin aracın ve yakın zamanda sattın ve alanda izmir de patladı diye hatırlıyorum tabi yazmısta olabilirim cunku herkes birsey yazıyor ..
Hocam sen araç ile kaç bin km yaptın sende iken ??

bu arada Seko atlamışım sordugun soruyu kusura bakma Smiley bendeyken 11000 km falan yaptım ben onunla

__
bad_mad
Honda City
*

Type-R__4eve-R

« Yanıtla #59 : Mayıs 06, 2008, 12:28:51 ÖÖ »

bi zamanı olan birisi yokmu ya sahibinden den bize bütün type R ların sağlam olanlarını çıkarsın Smiley benim aklımda şu vardı ama ne ayak araç bilmiorum bayağı güzele benziyor.sizce ?

http://www.sahibinden.com/ctrWQQaXQQ4719691WQQpXQQdisplayitem

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 19 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: