ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #100 : Mayıs 07, 2008, 09:50:14 ÖS » |
|
ben WRX in yuklemeye daha dayanıksız olduğunu duymuştum(yüklemenden kastım ciddi yükleme), mantıklı gelende o zaten. sadece duyumlardan ibaret bilgim ama STI daki farkları düşününce yapılan işin karşığını sorunsuz alırsın gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #102 : Mayıs 07, 2008, 09:52:30 ÖS » |
|
ister yükle ister yükleme, subaru kompedanı yazmış işte, STi daha kaliteli parçalardan üretilmiş.. WRX i yüklesen de yüklü STi gibi olamaz.. Serkanım yanılmış burda, herkes yanılabilir.. Hatalar biz insanlara mahsustur  doğru hatalar insanlara mahsus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #103 : Mayıs 07, 2008, 09:53:03 ÖS » |
|
ister yükle ister yükleme, subaru kompedanı yazmış işte, STi daha kaliteli parçalardan üretilmiş.. WRX i yüklesen de yüklü STi gibi olamaz.. Serkanım yanılmış burda, herkes yanılabilir.. Hatalar biz insanlara mahsustur  walla sonerim yuklenince tırtlayabiliyormuş WRX..tabi STI tartışılmaz..ama WRX in handikapı gücünün STI ya azlığından ziyade yüklenmeye dayanıksızlığıymış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #104 : Mayıs 07, 2008, 09:54:19 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #105 : Mayıs 07, 2008, 09:57:21 ÖS » |
|
ya kanka güzel sölüosunda korkuyorum..o parayı verip bide tamircilerden çıkamamak var.. en büyük korkum o..o yuzden sanki daha az km li bi WRX le çıtırdan gezinmek iyi geliyor bana.. bide tabii yakıt mevzusu var..type r a oranla içior benzini bu yavrular.. subaruya binmeden ölmek istemiorum  ama bu durumlarıda düşündürüor beni.. yoksa EVO yada STI tadından yenmez walla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #106 : Mayıs 07, 2008, 10:03:46 ÖS » |
|
yarın süper-toto oynamayı unutmayın yaklaşık 6-7 trilyon ikramiye verilecek... düşünsense tek başına tutturduğunu  10 tane araba alırım babasını satayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #107 : Mayıs 07, 2008, 10:07:47 ÖS » |
|
yarın süper-toto oynamayı unutmayın yaklaşık 6-7 trilyon ikramiye verilecek... düşünsense tek başına tutturduğunu  10 tane araba alırım babasını satayım  direk ferrariyi alır koyarım kenara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edo typer
Honda City
|
 |
« Yanıtla #108 : Mayıs 07, 2008, 10:31:07 ÖS » |
|
wrx ın tercıh edılme sebebı sanzıman oranları....sti 6 ılerı kısa sanzımana sahıpken wrx 5 ılerı daha uzun sanzımana sahıp...araclar cok asırı yuklendıgı zmn uzun sanzıman tercıh edılır..daha az vıtes daha ıı zmn....volandır enjektordur debrıyajdır turbodur ecudur ztn arac yuklenırken ılk once degısen parcalar....bu parcaları stıdada degıstırmek zorundasınız yoksa max 350 hp uretır stı turbosu...sımdı bu parcaları degıstırcek olan ınsan neden stı a daha cok para verıp stı alsın...aradakı farkla daha guclu bır arabası olur aynı zamanda sanzımanı uzatmak ıcınde ayrıca para vermez...bu sebebten oturu dunyada wrx yukleme acısından daha cok ragbet gorur... bana sorsalar hangısını ıstersen dıye...tum bunlara ragmen stı derım cunku 350 hp bana yeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tolga-R
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #109 : Mayıs 07, 2008, 11:01:39 ÖS » |
|
wrx ve sti biririnden tamamen farklı ... typeS - typeR gibi diyebiliriz...
|
|
|
|
|
|
 __ 
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #110 : Mayıs 07, 2008, 11:27:35 ÖS » |
|
beyler bende bunu subaru kompetanlarından dinledim.adam dedi sen sti yi yükle bende wrx i bak bakalım hangisi daha çabuk kırılıcak ve yüklenince hangi araba daha performanslı olucak. sti kaç para 60-70 arası aynı modelin wrx i kaç para 40-45 arası arada nekadar fark var 30 bin ytl kadar şimdi sen 30 bin ytl ile sti den daha iyi araç yapamazmısın  vti kaç para 20 bin typer kaç para 40 bin sen 20 bine typerı yiyemezmisin  sende ilgilisinden dinlemişsin soner abi bende ben sen böle dedin diye onunla bidaha konuşucam bakalım ne diyicek belki 30 kişi evt bizde hep sti daha verimli diye bilioduk ama meğerki wrx aşırı yüklemede çok daha iyiymiş diye görüş bildirdi. zaten maksadımız seninki yanlış benimki doğru muhabbeti değil dışardan okuyanlar böyle sanmasınlar. maksat bilinen bişeyieğer doğru ise herkese öğretmek. ben subarulardan soğumamış olsaydım sti yerine wrx alırdım aradaki farklar ferrari avlardım 
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESHİRİ YOK
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #111 : Mayıs 07, 2008, 11:29:55 ÖS » |
|
wrx ın tercıh edılme sebebı sanzıman oranları....sti 6 ılerı kısa sanzımana sahıpken wrx 5 ılerı daha uzun sanzımana sahıp...araclar cok asırı yuklendıgı zmn uzun sanzıman tercıh edılır..daha az vıtes daha ıı zmn....volandır enjektordur debrıyajdır turbodur ecudur ztn arac yuklenırken ılk once degısen parcalar....bu parcaları stıdada degıstırmek zorundasınız yoksa max 350 hp uretır stı turbosu...sımdı bu parcaları degıstırcek olan ınsan neden stı a daha cok para verıp stı alsın...aradakı farkla daha guclu bır arabası olur aynı zamanda sanzımanı uzatmak ıcınde ayrıca para vermez...bu sebebten oturu dunyada wrx yukleme acısından daha cok ragbet gorur... şimdi kankanın kediklerini yazmaya geçmiştimkionun yazdığını gördüm  eyvallah babali şimdi bidaha diyelim hangisi mantıklı ağalar ?
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESHİRİ YOK
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #112 : Mayıs 07, 2008, 11:37:22 ÖS » |
|
karışık mevzu. bana her şekilde uyan zaten WRX  gonul STI ister tabi.. ama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #114 : Mayıs 07, 2008, 11:39:54 ÖS » |
|
ya sti yi veya wrx i geçelim bikere imponun motorları stock ken bile sorunlu  yükleme diosan evo  hele hele evo 6 lara amerikanyada sıralı 7 takıolar max hız 350 lerde gezinio zaten en safkan evo evo 6 tm evo 9 dan bile seri  konumuza dönecek olursak bence typer sti den bile iyi araba  fanatiklik değil hertürlü savunurum typerı tartışmak isteyen varsa buyursun 
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESHİRİ YOK
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #115 : Mayıs 07, 2008, 11:40:29 ÖS » |
|
aynen type-RACİNG 
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESHİRİ YOK
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #116 : Mayıs 07, 2008, 11:41:57 ÖS » |
|
ya sti yi veya wrx i geçelim bikere imponun motorları stock ken bile sorunlu  yükleme diosan evo  hele hele evo 6 lara amerikanyada sıralı 7 takıolar max hız 350 lerde gezinio zaten en safkan evo evo 6 tm evo 9 dan bile seri  konumuza dönecek olursak bence typer sti den bile iyi araba  fanatiklik değil hertürlü savunurum typerı tartışmak isteyen varsa buyursun  işte karmaşa burda..impreza için bilen herkesin söylediği turbomu var derdin var..bu arabayı alıp tamircilerde gezinme lüksüm yok, bu yuzden paşa paşa type r a binip dertsiz gazlamak en iyisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #117 : Mayıs 07, 2008, 11:42:44 ÖS » |
|
altınerim hele seninki gibi kız bir tayyar satılıp WRX alınmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #118 : Mayıs 07, 2008, 11:44:24 ÖS » |
|
altınerim hele seninki gibi kız bir tayyar satılıp WRX alınmaz...
doğru diosun abi..çevremdeki herkes aynısını söylüyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #119 : Mayıs 07, 2008, 11:45:42 ÖS » |
|
bu arada konumuzla alakası yok ama benim arabanın muayenesi geldi.. ama eksoz, film vs olduğu için muayenede kıllık yaparlar illaki..muameleci yerler var, 200 lira civarı bi paraya yardımcı oluyorlarmış. yaptıran bilen falan varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|