Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 17 18 [19] Yazdır
Gönderen Konu: EP3 Type R arayanlar icin ortak topic  (Okunma Sayısı 11789 defa)
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #360 : Eylül 08, 2008, 04:21:28 ÖS »

evo güzel sti de güzel ama daha yumuşak olması istenirse sti daha yumuşak karakterli bir düzenek üzerine kurulu bu seöim yaparken rtkili olucaktır bence.

SÖYLESEM TESHİRİ YOK

SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #361 : Eylül 08, 2008, 06:28:23 ÖS »

Vergi derdi olmasa hızlı aile aracı favorim 01-02  m5 tir Smiley
Yola cıktın Ankaraya gidiyorsun hangi evo - sti arkandan gelebilir Smiley

SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #362 : Eylül 08, 2008, 08:13:01 ÖS »

Vergi derdi olmasa hızlı aile aracı favorim 01-02  m5 tir Smiley
Yola cıktın Ankaraya gidiyorsun hangi evo - sti arkandan gelebilir Smiley

o bahsettiğin hızları hangi türkiye yolunda yapacaksın sekocan? sen almanya otobanı mı zannettin? Cheesy Cheesy Cheesy

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #363 : Eylül 08, 2008, 10:26:24 ÖS »

pek seyehat etmiyorsun abi sen galiba ?
ne zaman ankaraya araba ile gitsem ankara 40 km tabelasına kadar neredeyse 200 altına inmem çokta rahat giderim 220-230 sabit hızla, o tarz bir arac ile daha yuksek hızlara cok daha kısa surede cıkacaksın birde onu dusun Smiley
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #364 : Eylül 08, 2008, 10:54:46 ÖS »

ediyorum ve türkiye yollarına asla güvenilmez diyorum... +200 hızla giderken her an bir ineğe, köpeğe, traktöre çarpabilirsin.. ondan sonra new life comes Cheesy Cheesy Cheesy

hakan
Honda City
*

« Yanıtla #365 : Eylül 09, 2008, 06:50:08 ÖÖ »

Bende dün eve gelirken arkadas ile tam kozyatagı ataturk cad. girisinde gri bir type r ile yan yana geldim icim kalmadı degil , malum esimde rahat rahat kullansın ufaklıgın esyaları bagaja rahat sıgsın hani birde temiz olsun sıfır olsun derken alamadık yine type r ı Sad

Seko bendim o muhtemelen. Orada oturuyorum cünkü. Keske gelip selam verseydin. Tanısmıs olurduk.

EP3 CTR
8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #366 : Eylül 09, 2008, 03:07:37 ÖS »

Bende dün eve gelirken arkadas ile tam kozyatagı ataturk cad. girisinde gri bir type r ile yan yana geldim icim kalmadı degil , malum esimde rahat rahat kullansın ufaklıgın esyaları bagaja rahat sıgsın hani birde temiz olsun sıfır olsun derken alamadık yine type r ı Sad

Seko bendim o muhtemelen. Orada oturuyorum cünkü. Keske gelip selam verseydin. Tanısmıs olurduk.

bende orda oturuyorum Smiley

kalp ๒ - İkinci bahar yaşıyor ömrüm Smiley

bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler... Smiley
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #367 : Eylül 09, 2008, 07:32:11 ÖS »

yok sen degildin o kardes sen mezarlık tarafında oturuyorsun hka plaka olması lazım senin araç gecen hafta elinde sunger araba yıkıyordun kaldırımda gordum tanıdım ama duramadım Smiley
soner abi ;
haklısın cocukta oldu ama yine gene aynı degisen bir sey yok akıllanmam lazım Sad

hakan
Honda City
*

« Yanıtla #368 : Ekim 05, 2008, 07:16:02 ÖÖ »

yok sen degildin o kardes sen mezarlık tarafında oturuyorsun hka plaka olması lazım senin araç gecen hafta elinde sunger araba yıkıyordun kaldırımda gordum tanıdım ama duramadım Smiley

hee tmm ozaman. bizim bu tarafta baska typer kalmadı da beni söyledin sandım. O da buralardan geçiyordu ozaman.

EP3 CTR
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #369 : Ekim 05, 2008, 02:29:59 ÖS »

Seko çocuk varsa zaten type r dan vazgeç derim, çünkü binemezsin..

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #370 : Ekim 05, 2008, 04:52:07 ÖS »

308 hdi a biniyoruz mecburen artık Sad
aynı paraya 04 vardı olmadı kısmet degilmis ..
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #371 : Ekim 05, 2008, 08:10:24 ÖS »

Maddi açıdan demedim, sakın yanlış anlama. Çocugun arabadayken type r ı suremezsin.

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #372 : Ekim 05, 2008, 09:57:55 ÖS »

yok abi niye yanlıs anlıyayım , bizi en cok dusunduren apacilerin eşim kullanırken takılması rahatsız etmesi idi zira bu tip bir olay daha once basımıza geldi , su saatten sonra ancak 1-2 sene sonra ikinci arac olarak fn2 yada kalırsa ep3 alınabilir yoksa yeni aracımızı sıfır aldık hemen satmak saçma ve anlmasız olur..
Ama isterdim 04-05 bir type r ım kapıda ikinci aracım olarak olsun yada 02 cok iddalı atmosferik yuruyen bir makinam Smiley
7vpo
Honda Jazz
*

« Yanıtla #373 : Ekim 28, 2008, 04:49:32 ÖS »

Maddi açıdan demedim, sakın yanlış anlama. Çocugun arabadayken type r ı suremezsin.

Neden sürülmesin ? Smiley

Çok araba kullanan biri olarak söyleyebilirim ki EP3 çoğu binek otomobilden çok daha konforlu bir araç.
Evliyim, Type-R tutkunuyum, şahsen çocuğum olsa da binerim Smiley
bad_mad
Honda City
*

Type-R__4eve-R

« Yanıtla #374 : Kasım 03, 2008, 03:08:58 ÖS »

kişiye göre deişir ya Smiley

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #375 : Kasım 03, 2008, 04:47:30 ÖS »

çocuk ile zor olur stock kullanman lazım o zamanda ne anlamı var Smiley
Her10
Honda Integra
*

« Yanıtla #376 : Kasım 03, 2008, 04:50:37 ÖS »

Hakancım Senin Type-R In Üzerine Type-R Yok Zaten Smiley

biLmezden geLişLerim aptaLa yatışlarım, kaybetme korkumdan değiL; karşımdakiLerin yaLan söyLeme potansiyeLine oLan merakımdandır

Sayfa: 1 ... 17 18 [19] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: