Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19 Yazdır
Gönderen Konu: EP3 Type R arayanlar icin ortak topic  (Okunma Sayısı 11689 defa)
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #120 : Mayıs 07, 2008, 11:46:20 ÖS »

nazarımız değmesin, maşallah... kazasız belasız kardeşim...

ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #121 : Mayıs 07, 2008, 11:47:25 ÖS »

nazarımız değmesin, maşallah... kazasız belasız kardeşim...

eyw sonerim , saolasın.

ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #122 : Mayıs 07, 2008, 11:53:01 ÖS »

altıner abinin typerı ben alıcam kimseye bırakmıyacam Smiley

ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #123 : Mayıs 07, 2008, 11:55:24 ÖS »

bu arada konumuzla alakası yok ama benim arabanın muayenesi geldi..
ama eksoz, film vs olduğu için muayenede kıllık yaparlar illaki..muameleci yerler var, 200 lira civarı bi paraya yardımcı oluyorlarmış. yaptıran bilen falan varmı?

edo typer
Honda City
*

« Yanıtla #124 : Mayıs 08, 2008, 12:00:22 ÖÖ »

bu arada konumuzla alakası yok ama benim arabanın muayenesi geldi..
ama eksoz, film vs olduğu için muayenede kıllık yaparlar illaki..muameleci yerler var, 200 lira civarı bi paraya yardımcı oluyorlarmış. yaptıran bilen falan varmı?

tanıdık deıllerse ısterler 200 lıra ızmırde olsan basımla beraber yardım ederdım...ama ıllakı oluru bulunur...
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #125 : Mayıs 08, 2008, 12:02:44 ÖÖ »

saolasın edo-typer

ya burada var çeşitli fiyatlar..150 - 200 arası..
ama güvenilirliği meçhul, güvenilir olan 200 dior. 150 olanda öyle diyor ama meçhul tabş..
ama benim esas merak ettiğim arabayı görmeden yapılan muyane geçerlimidir? bilgisayara işlenme mevzusu falan varmış vs..

mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #126 : Mayıs 08, 2008, 12:09:48 ÖÖ »

abicim ben arabayı alırken, satan amca sağolsun muayene falan yaptırmamış. aynı senin dediğin gibi muameleci abimize verdim 200 lira, muayene yaptırdı, ruhsatı da üstüme çıkardı. bi sroun da yok, gördüğüm kadarıyla

Honda Hayat Onda
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #127 : Mayıs 08, 2008, 12:11:16 ÖÖ »

ama benim esas merak ettiğim arabayı görmeden yapılan muyane geçerlimidir? bilgisayara işlenme mevzusu falan varmış vs..

aynen geçerlidir. ben eski arabam VTi ın muayenesini göstermeden yaptırtmıştım.. tanıdık vasıtasıyla yapılmıştı, 70 lik export rakı verdim karşılığında Cheesy

poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #128 : Mayıs 08, 2008, 12:13:15 ÖÖ »

muayne istasyondaki simsarlara git beylikdüzündekinde kulübenin arkasında dururlar gitedende temiz kagıdı al da ucuz we salam olur işin

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
bad_mad
Honda City
*

Type-R__4eve-R

« Yanıtla #129 : Mayıs 08, 2008, 12:17:07 ÖÖ »

altınerim hele seninki gibi kız bir tayyar satılıp WRX alınmaz...

abi naptın sen ya ayartıcaktım type R ı ben alcaktım Smiley ALG de ve VS de gözüm var vala Smiley

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #130 : Mayıs 08, 2008, 11:16:20 ÖS »

Muayeneye dikkat edin benim goztepe muayene istasyonunda gozumun onunde BMW yi memurlar alıkoydu onceki sahibi tum muayeneleri patates baskı yapmıs yalandan allah bilir ne oldu sonrasında Sad o yuzden dikkatli olmak lazım.
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #131 : Mayıs 08, 2008, 11:37:02 ÖS »

Bostancıdaki 03 type r 32,5 yazılan kesin satılr diyordum halen duruyor ilginc birde yaz geldi halen piyasası ayn aracın halbuki artması gerekmezmiydi biraz Smiley insafl type r sahiplerine tsk ediyoruz ..
ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #132 : Mayıs 09, 2008, 12:17:35 ÖÖ »

Bostancıdaki 03 type r 32,5 yazılan kesin satılr diyordum halen duruyor ilginc birde yaz geldi halen piyasası ayn aracın halbuki artması gerekmezmiydi biraz Smiley insafl type r sahiplerine tsk ediyoruz ..

şu insaf bide vtı sahiblerinde olsa hiç fena olmaz Smiley 25 bin isteyen vtı sahibleri var..5 bin daha koyup typer almak daha mantıklı olur..

poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #133 : Mayıs 09, 2008, 12:51:34 ÖÖ »

sadece isterler zafercim satabilirler mi zorrrr

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
hakan
Honda City
*

« Yanıtla #134 : Mayıs 09, 2008, 04:05:01 ÖÖ »

saolasın edo-typer

ama güvenilirliği meçhul, güvenilir olan 200 dior. 150 olanda öyle diyor ama meçhul tabş..

Ben pazartesi günü muayeneye soktum aracımı. Film desen ön cam dahil komple, ses desen cai,dc headers..dc son var. Muamelecim nasıl becerdiyse hepsinde takır takır geçtik. Egzost emisyon pulu bile verdiler bakmadan Smiley Muayene istasyonu icinde biraz sıkıntı cektik, yavas yavas hareket ettik diger insanlar kıllanmasın diye. Sonuc olarakta herseyi hallettim. Bitti. Istersen benim muameleciye yönlendireyim abi?

EP3 CTR
8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #135 : Mayıs 09, 2008, 11:57:31 ÖÖ »

saolasın edo-typer

Ben pazartesi günü muayeneye soktum aracımı. Film desen ön cam dahil komple, ses desen cai,dc headers..dc son var. Muamelecim nasıl becerdiyse hepsinde takır takır geçtik. Egzost emisyon pulu bile verdiler bakmadan Smiley Muayene istasyonu icinde biraz sıkıntı cektik, yavas yavas hareket ettik diger insanlar kıllanmasın diye. Sonuc olarakta herseyi hallettim. Bitti. Istersen benim muameleciye yönlendireyim abi?

ön cam film yasak değil mi? trafikte sorun çıkarmıyolar mı?

kalp ๒ - İkinci bahar yaşıyor ömrüm Smiley

bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler... Smiley
ali
Honda City
*

« Yanıtla #136 : Mayıs 09, 2008, 03:58:57 ÖS »

http://www.sahibinden.com/2004_honda_type-_rWQQaXQQ4085038WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar bu aracın satılalı çok oldu, aradım ben satıldı dedi sahibi, sonra ilan tekrar güncellendi, tekrar mesaj çektim özelden cvp gelmedi, 1 seneden beri ilanda duran bi araçtı. scr sini bilmiyorum açıkcası.

39 luk 2005 siyah type-r da kazalı, komple boyalı, 2 airbag de açılmış, şase de düzeltilmiş, ****** yapmış aracı, çocuk ben bilerek aldım demişti bana...okulum bitti o yüzden de satıyorum felan demişti ama epey oldu görüşeli...

bu arada serkan(seko) teşekkürler böyle bi başlık açtığın için...özellikle istanbul dışında yaşayanlar için güzel bi konu olmuş...

infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #137 : Mayıs 09, 2008, 04:39:58 ÖS »

SONER ABİ O KOYDUĞUN RESİMDEN RAHATSIZ OLDUM KALDIRIRMISIN LÜTFEN.

(VATANDAŞ DİNLEME ADABI HANİ Wink )  SAKIN ÇARPITANDA OLMASIN BU SÖZÜMÜ NEDEMEK İSTEDİĞİMİ HERKES ANLAMIŞTIR SANIRIM.

SÖYLESEM TESHİRİ YOK

SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #138 : Mayıs 09, 2008, 04:43:26 ÖS »

bende diyecektim aynı şeyi serkan abi benden önce söylemiş!.benide rahatsız ediyor açıkcası bi siyasi partiyi tuttuğum yada savunduğumdan demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın. saygılar
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #139 : Mayıs 09, 2008, 04:50:06 ÖS »

neden rahatsız oluyosunuz arkadaşlar? ordaki "ananı da al git lan" söylemi yalan mı? yalan birşey koymuyoruz, niye rahatsız oldunuz? RTE ile kan bağınız mı var? apo itine de "sayın apo" diye kim söyledi? moderatörler kaldır demedikçe kaldırmam ister bozulun ister bozulmayın...

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: