Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19 Yazdır
Gönderen Konu: EP3 Type R arayanlar icin ortak topic  (Okunma Sayısı 11566 defa)
VTec_Va
Honda Jazz
*

« Yanıtla #240 : Mayıs 23, 2008, 02:16:13 ÖÖ »

http://www.sahibinden.com/www_prestijcar_comWQQaXQQ6941819WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar bununla ilgili bişey söliyebilirmisiniz?
eskisehirdeyiş ankara ve antalyada dolaşmış en son istanbula gelmiş ama neden satılmamış bi türlü çözemedim..
VTec_Va
Honda Jazz
*

« Yanıtla #241 : Mayıs 23, 2008, 02:17:19 ÖÖ »

http://www.sahibinden.com/www_prestijcar_comWQQaXQQ6941819WQQpXQQdisplayitem

bu aracı tanıyan varmı araştıran gidip gören ?
VTec_Va
Honda Jazz
*

« Yanıtla #242 : Mayıs 23, 2008, 08:45:43 ÖS »

?
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #243 : Mayıs 25, 2008, 10:09:20 ÖS »

abi geçen sayfalarda bu araç hakkında yorumlar vardı.bi bak Wink
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #244 : Mayıs 25, 2008, 10:12:20 ÖS »

http://www.sahibinden.com/kusursuz_piril_piril_orj_mugen_type_rWQQaXQQ7808943WQQpXQQdisplayitem
Favorim bu aractır tek geciyorum sadece guclu degil neredeyse eksiksiz ve belkide uzerinde orjinali kadar type r a yakısan ender jantlardan biri var .. On numara araç !!
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #245 : Mayıs 25, 2008, 10:13:37 ÖS »

?

arac bir senedir yollarada kimse son durumunu bilmiyor , fiyatı uygun içi temiz bir araçtı en son Smiley
ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #246 : Mayıs 25, 2008, 11:01:13 ÖS »

http://www.sahibinden.com/kusursuz_piril_piril_orj_mugen_type_rWQQaXQQ7808943WQQpXQQdisplayitem
Favorim bu aractır tek geciyorum sadece guclu degil neredeyse eksiksiz ve belkide uzerinde orjinali kadar type r a yakısan ender jantlardan biri var .. On numara araç !!

haklısın abim...maltepe buluşmasına gelmişti bu araç...yakındanda görmek nasip oldu...o eksozdan çıkan sesi duyman gerekiyor abi Wink  yanlış anlamadıysam araç 9500 devir falan çeviriyo Smiley  araç güzel tavsiye eederim Wink

can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #247 : Mayıs 25, 2008, 11:08:41 ÖS »

haklısın abim...maltepe buluşmasına gelmişti bu araç...yakındanda görmek nasip oldu...o eksozdan çıkan sesi duyman gerekiyor abi Wink  yanlış anlamadıysam araç 9500 devir falan çeviriyo Smiley  araç güzel tavsiye eederim Wink
9500 demek Smiley o sesi duymak isterdim Smiley
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #248 : Mayıs 25, 2008, 11:18:28 ÖS »

mugenler benim bildigim 8800 civarı keser , 9500 biraz abartı yaw Smiley
ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #249 : Mayıs 25, 2008, 11:32:12 ÖS »

valla abim denen bu bana..yanlış anlamadıysam..mugen kapak  egzantirik mugen beyin falan dediler..tabi o 9500 deviride yanlış anlamış olabilirim..

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #250 : Mayıs 26, 2008, 10:43:51 ÖÖ »

valla abim denen bu bana..yanlış anlamadıysam..mugen kapak  egzantirik mugen beyin falan dediler..tabi o 9500 deviride yanlış anlamış olabilirim..

mugen ekzantrik - kapak vs benim bildigim yok zaten olsa 230 beygir olmaz , aracta sadece mugen beyin var o kadar . Mugen ayarlı maortisor nasıl birsey acaba ?
BMK TypeR
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #251 : Mayıs 26, 2008, 03:48:43 ÖS »

sa

araç eskiden selim diye bırıne aitti 2 typer ı  vardı bunu sattılar. reşitle denediklerinde reşitin ağzından duydugum 5 boy. dıger kullan kısıde 3 boy  geçtiğini söledı resıtın..ama benım bıldıgım temız bır araç NCM

sahibine gorede 1 boy Smiley neyse ben begenmistim zaten ilanda kalkmıs kırmızı hem az var hemde cok guzel gozukuyor eger pembelesmemisse Smiley

sahıbımı dedı 1 boy dıye bı boy demek benım bılgım tamponumda gıtmesı demek 3 boydanda coktu
araya 3-4 araba sıgardı buda 4-5boy demek oluyo acılen mıllete gozluk almamız şart yapcak bısey yok fazla konusmaya gerek yok:) oda arkdasımız ama  ben nedıyosam o ama yenı yapılan arac yavas yavas motor acılır okadar fark olmaz ılerde. durumuna gelınce bı yorum yapmıyorum.
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #252 : Mayıs 26, 2008, 03:58:35 ÖS »

mugen ekzantrik - kapak vs benim bildigim yok zaten olsa 230 beygir olmaz , aracta sadece mugen beyin var o kadar . Mugen ayarlı maortisor nasıl birsey acaba ?
seko sen bu aracı tanıomusun
bide mugen hondanın modifiye şirketir o yapmadan kimse yapmaz we tüm parçalarını yapar araç 230 beygirdir  midilli deil beygir milette gibi abartıp yazılmıo ne warsa üstünde kaç hp ise o yazlıo

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
BMK TypeR
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #253 : Mayıs 26, 2008, 04:21:40 ÖS »

arkdaslar mugen beyınlı typerla beyınsız typer aynı hp verıyo sadece 8800cevırıyo ve 15-20nm tork alıyo sadece. farkı o gıdısındede beyınsıze gore 3 boy daha ıyı bu hondata k-pro gecerlı
231-232hp cıkıyo ama 15-20nm tork fazla cıkıyo. beyınsıze gore:))
Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #254 : Mayıs 26, 2008, 04:42:45 ÖS »

ben diyorum mugen ekzantrik - kapak vs. olsa arac 230 olmaz min. 250-255 civarı olur arkadas nasıl 230 olmaz yazmıs Smiley
Mugen i TR de satan firmada ekzantrik - kapak vs ben gormedim zaten olsa aracın sahibide o fiyata satmaz aracını degilmi ? Ben mugen e kotu demiyorum , sadece marka bagımlıgın varsa ve sozde garantide oluyorya hani mugen le aracın anacak o sartlar altında mugen alnırı diyorum , ilanda fark ettiyseniz ayrıca komple iskender egsoz ve HKS artı injen de var sizce neden ?
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #255 : Mayıs 26, 2008, 04:49:08 ÖS »

arkadasım araba bizde gözümün önünde duruo senin ne anlattını anlamıorum araç komple mugen geldi trde egzos hariç bişey takılmadı dynosu 230 werdi s2000 tokatlıo bide daha önce yazmıştım fazla yorum yapmaya gerek yok alıcak olan gelir istedi yere götürür ustayada serwisede dynoyada götürür baktırır dillendirmeye gerek yok

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
vti18
Honda Prelude

« Yanıtla #256 : Mayıs 26, 2008, 05:20:19 ÖS »

ben vb plaka mugen typerla denemiştim zamanında ben denerken üzerinde injen cold air, mugen beyin, mugen headers, 60 lık düz boru ve hks son susturucu vardı benim arabada beyin yokkken net 1 boy geçmişti beni... önceden arabasında mugen egzoz ve mugen filtre varmış sonra değiştirmiş sahibi ve değiştirdikten sonraki haliyle 230 hp çıkmış dynoda öyle söylemişti...

Seko
Honda Civic Type R

« Yanıtla #257 : Mayıs 26, 2008, 05:20:53 ÖS »

ok , aracta mugen kapak - ekzantrik varmı ve birde 9500 devir gercekten ceviriyormu ??
vti18
Honda Prelude

« Yanıtla #258 : Mayıs 26, 2008, 05:27:48 ÖS »

yoktu bildiğim kadarıyla ama olsa 1 boydan fazla geçerdi heralde... zaten Türkiye'de mugen egzantrik falan hiç duymadım.. zaten mugen beyin 8800 çeviriyor egzantrik olsa da birşey farketmez, 9500 ceviremez yani...

BMK TypeR
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #259 : Mayıs 26, 2008, 06:15:00 ÖS »

ok , aracta mugen kapak - ekzantrik varmı ve birde 9500 devir gercekten ceviriyormu ??

mugen kapak yok egzantıkte yok,8800cevırıyo kadranda 9100gıbı gozukur kadran hatasından:) her typerda oyle, mugen beyın var mugen headers duz boru sonda hks arac 230hp verdı ama beyınsız typerda 230 verıyo ama mugen beyınlıde 20tork fazla yada hondata beyınde 15-20tork fazla oluyo o torkla 3 boy ıyı ıste.
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 06:15:56 ÖS Gönderen: BMK TypeR » Logged
Sayfa: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: