Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 Yazdır
Gönderen Konu: EP3 Type R arayanlar icin ortak topic  (Okunma Sayısı 9824 defa)
Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #180 : Mayıs 11, 2008, 11:28:46 ÖS »

05 megane sport 225 lik cam tavanlı full olanlardan boyasız kazasız borla eksoz komple - hks blow off , gostergeler vs. 32 telefonda oluru yuz yuze pazarlık yapmadan, o fiyata 03 kazalı durumu belli olmayan typer lar alınabiliyor ancak , megane daha donanımlı uc asag bes yukarı aynı gdiyor aynı sınıfın aracı yok ama tutmayınca tutmuyor memlekette birsey moda oldumu gercekten tutuluyor yaw Smiley
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #181 : Mayıs 12, 2008, 12:01:17 ÖÖ »

Sekocan, renoyla Hondayı bir tutamazsın arada kalite farkı, ruh farkı, klas farkı var...

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #182 : Mayıs 12, 2008, 12:26:31 ÖÖ »

Sekocan, renoyla Hondayı bir tutamazsın arada kalite farkı, ruh farkı, klas farkı var...

sadece ruh farkı var kagıt ustunde bakarsan megane cok daha donanımlı daha pahalı olması lazım ama degil halbuki sıfır fiyatlarında daha pahalıdemek istedigim typer insanın ruhuna hitab ettiginden daha fazla para ediyor ve bencede hak ediyor ..
Yokmu bu arada 30 civarı bildiginiz typer yaw boyalı moyalı fark yapmaz taklalı olasın yeter Smiley
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #183 : Mayıs 12, 2008, 12:33:38 ÖÖ »

benim araba var Cheesy 35 e vereyim sana kardeşim

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #184 : Mayıs 12, 2008, 09:58:41 ÖÖ »

abi sen satma sonra geri almaya kalkarsın filan aklına gelince aracın olmaz yani ben aranıza girmeyeyim Smiley
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #185 : Mayıs 12, 2008, 10:57:25 ÖÖ »

yok be neden geri alayım Smiley  sen şuna kısaca senin arabanı istemiyorum desene  dill Rolf kurbağa

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #186 : Mayıs 12, 2008, 12:02:44 ÖS »

yok be neden geri alayım Smiley  sen şuna kısaca senin arabanı istemiyorum desene  dill Rolf kurbağa

35 bin ytl param olsa , 227 beygir dynolu sadece 3 parca boyalı degiseni olmayan senin aracı kacırmazdım ama yok işte Sad
Hele senin arac 10 lt altı tuketiyor cok saglıklıda bir makine ayrıca Smiley
SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #187 : Mayıs 12, 2008, 12:19:11 ÖS »

35 bin ytl param olsa , 227 beygir dynolu sadece 3 parca boyalı degiseni olmayan senin aracı kacırmazdım ama yok işte Sad
Hele senin arac 10 lt altı tuketiyor cok saglıklıda bir makine ayrıca Smiley

227 değil canım Smiley 10lt dedin de aklıma getirdin ben yine bir  yakıt tüketimi denemesi yapayım, kastırarak yani vtec açmadan kaç lira yakacak bakalım...

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #188 : Mayıs 12, 2008, 12:29:32 ÖS »

224 müş senin araç sorry ..
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #189 : Mayıs 12, 2008, 02:03:25 ÖS »

soner abi sende bi video çekecen yalvarttın beni vallahi ha çeksene bi video Cheesy

hem içerden çekin hemde dışından Wink bakalım nasıl böğürüyo babalinin arabası Cheesy
akman-R
Honda Jazz
*

« Yanıtla #190 : Mayıs 12, 2008, 07:38:37 ÖS »

arkadaşlar bu vb plakalı aracın da konusu geçmiş önceki sayfada, tanıyanlarınız da vardır muhakkak..geçen de görmeye gttik arac gerçekten iyi yürüyor ve üstündeki parçaların hakkını veriyor..2004 model ama farlar dışında araç makyajsız,fabrikadan istek üzerine bu şekilde getirildi dendi.. belki önemsiz ama tek kafamıza takılan bu..sizce bunun bir dezavantajı olurmu ileride satarken vs.. yoksa araç gerçekten çok çok iyi durumda..

ilan da bu

http://www.sahibinden.com/piril_piril_hiphizli_orjinal_mugenWQQaXQQ7808943WQQpXQQdisplayitem
ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #191 : Mayıs 12, 2008, 07:41:25 ÖS »

arkadaşlar bu vb plakalı aracın da konusu geçmiş önceki sayfada, tanıyanlarınız da vardır muhakkak..geçen de görmeye gttik arac gerçekten iyi yürüyor ve üstündeki parçaların hakkını veriyor..2004 model ama farlar dışında araç makyajsız,fabrikadan istek üzerine bu şekilde getirildi dendi.. belki önemsiz ama tek kafamıza takılan bu..sizce bunun bir dezavantajı olurmu ileride satarken vs.. yoksa araç gerçekten çok çok iyi durumda..
ilan da bu
http://www.sahibinden.com/piril_piril_hiphizli_orjinal_mugenWQQaXQQ7808943WQQpXQQdisplayitem

bluşmada aracı görmüşlüğüm var..nasıl gittiğinide anlatmama gerek yok kendin görmüşsün..ama benimde sormak istediğim satarken ne gibi zorluk çıkarsınki?

SONE-R
Honda Civic Type R

« Yanıtla #192 : Mayıs 12, 2008, 08:02:09 ÖS »

2003 modeldir, trafiğe çıkışı itibariyle 2004 diye geçiyordur... arabanın R numarasına baksaydın... o numara küçükse modeli de eskidir.. öyle getirttik falan bunlar piyasa ağzı inanmayacaksın Cheesy Cheesy

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #193 : Mayıs 12, 2008, 10:18:36 ÖS »

mugene harcanan para ile arac simdi cok daha guclu na bir arac olabilirdi insanlar kanımca **** adlı firmamnın garanti kapsamında mugen parca satısına aldandı zamanında yazık Smiley
Arac guzel ve temizse al hocam madem guzelde gidiyormus yada seni tatmin etmis gidisi kacırma al sonra pisman olmakta var isin ucunda Smiley
akman-R
Honda Jazz
*

« Yanıtla #194 : Mayıs 13, 2008, 01:35:24 ÖÖ »

ilan da bu

bluşmada aracı görmüşlüğüm var..nasıl gittiğinide anlatmama gerek yok kendin görmüşsün..ama benimde sormak istediğim satarken ne gibi zorluk çıkarsınki?

bende onu öğrenmek istedim..birkaç 2004 model typer ilanı daha vardı adam altına yazmış 2003 son ay çıkışlı olduğu için aracım makyazsızdır diye..görüntü olarak 2002 model ile hiçbir farkı yok bu şekilde ama fiyat varkı ciddi boyutta var..satarken de tek sorun benim gibi birine denk gelip hocam bu araba hani 2004 modeldi diye söylemesi ki bu çok normal..önemli olan aracın temiz ve kazasız olması ama sonuçta typer alan insan en ufak parçasına kadar aracı inceleyip en iyisini almak için uğraşıyor..

@SONE-R

doğrudur hocam zaten özel istekle bu şekilde getirmek son derece mantıksz,extra bir tarafı yok neden böyle istensin..

@SEKO

kendi çapımda araştırmalarıma göre kesinlikle haklısın hocam..bu kadar masrafa çok daha üstün güç elde eden typer lar var..

bu arabayı kaçırmak ta istemiyorum ama 1-2 araç daha var duruma göre birini hayırlısıyla alıcam inş..

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

poşetçay
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #195 : Mayıs 13, 2008, 02:26:04 ÖÖ »

ilan da bu

ben vb hakkında yorum yapmak istemiorum reklam olsun yada konuşulsun İSTENİLMEYEN  bi araç ancak sitede bikaç arkadaşımız yada kıramıcamız kişiler soru sordularsa cvp wermişizdir gereksiz tartışmalar we yorumlardan uzak durmak için bunlar oldu için yazma geregi duydum
1 fabrikadan geldigi gibi bi araç
2 her hangi bi serwis yada ustada hiç bi parça takılmadı egzos hariç
3 tamponu orj. ve hiç degişmedi bazı arkadaşlar makyajdan bahsedio onu anlamış degilim
4 dynosu 230hp
5 acemi yada typreden arabalardan anlamayan bi insan umarım ki bu aracı alıp mundar etmez
görüldü gibi hiç bi idda yada şu war bu war die yazmadım arkadaşlarda gereksiz yorum we eleştiri yapmazlarsa sewinirim istiyen gidip görür beyenirse alır fazla söze  gerek YOK

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
SuperSonic
Honda Civic Type R

« Yanıtla #196 : Mayıs 13, 2008, 12:58:43 ÖS »

Konuyu biraz geç gördüm ama yorumlarımı yine de yazıyorum..

Temiz Type-R Var piyasada ama değerini de vermeyi bileceksiniz..  
Örneğin benim aracım piyasadaki en düşük kilometreye sahip arabaydı..

2004, 17.600km, kapalı garaj arabası..  Garajda durmaktan aküsü biten bir araba..

SuperSonic --> Nighthawk Black

infaztim
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

« Yanıtla #197 : Mayıs 13, 2008, 01:39:41 ÖS »

nekadar istiosun peki arkadaşım ?
EkReM
Honda Integra
*

NO WOMAN NO CRY ONLY FLY ONLY TYPE R

« Yanıtla #198 : Mayıs 13, 2008, 02:07:09 ÖS »

bence makyajlı veya makyajsız olayına pek takılmayın.benim arabamda 04 ama makyajsız ve bence daha hırçın ön tamponu.farlarla stoplarım makyajlı.geriye bi koltuklar,kapı bakalitleri ve aynalar kalıyo ki benim için çok önemli değil.ilerleyen zamanlarda arabanın piyasası yükselecek.o zaman kimse makyajına filan bakmıyacak.temiz arabayı bulan kaçırmıyacak.
SAYGILAR

WOİCE CAR Hİ-Fİ
SuperSonic
Honda Civic Type R

« Yanıtla #199 : Mayıs 13, 2008, 02:17:01 ÖS »

nekadar istiosun peki arkadaşım ?

araç satıldı..

SuperSonic --> Nighthawk Black

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: