Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6 Yazdır
Gönderen Konu: aem cai type r fn2 ye uyguladım  (Okunma Sayısı 1828 defa)
fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2008, 11:17:54 ÖÖ »

eyvallah bitirelimde sen başlattın birader ne ööle yapan yerlerin acır felan.neyse bitsin dediğin gibi .
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2008, 11:24:59 ÖÖ »

bak hemşerim burası paylaşım sitesi burda bilgiler paylaşılır sen daha dün girip siteye bugün ben uğraşamam merak eden alsın taksın diyemezsin.burda posta koymaksa niyetin yada aldığın arabayla hava atmaksa s2000 al hem hava alır hem hava atarsın.

kendinle nekadar çeliştiğinin farkındamısın sana paylaş diorum işim olmaz diosun sonrada milletten bilgilerini paylaşmasını istiosun son cümlende.

yattığın yerden millete laf söleme demişsin sen cvp yazarken ayağamı kalkıp yazıyosun.

bide tehdit etmişsinki ona zaten bişe demiyorum Cheesy Wink

---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---

DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2008, 11:33:50 ÖÖ »

bak birader bana diyosunki içerden sesini çek paylaş tamam eyvallah, e bide demişsin bi arkadaşınıda al dışardan çeksin..oldu ozaman ben film ekibi kurup buişi prof. yapıyım. sen yapsana bunları.S 2000 e gelincede almasına alırım benimde çok hoşuma gidiyoda malesef içine sığmıyorum kafam dışarda kalıyo..2009 a kadar bekleyip gtr alcam ozaman sana ve arkadaşlara istediğin sesi dinletirim..haa diyosanki senin fn2 ya şööle orjinal ekipmanlı bi turbo seti bulur vede onu problemsiz çalıştıracak bi ustada tavsiye edebilirim hah işte ozamanda çok kallavi klipler ceker sitede seve seve paylaşırım.. mesela autokinder.com dan güzel şeyler seyredebilirsiniz arkadaşlar..
Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #23 : Nisan 03, 2008, 11:34:39 ÖÖ »

fn2silver06 nıcklı arkadaş.yaw adam senden bişi rica ettı,sende adamla dalga gecmıssın gıtsın alsınlar bıtane dınlesınler  diye bi de ustu ustune laf sokuyosun adama. madem kendıne saklıcaksın arabanı .ne ısın var burda gıt  otur arabanın ıcınde takıl kenarda.paylaşımla ilgisi olmayanların böle forumlarda işi yok zaten.kenıdı sıtem degıl burası .bi moderatorlugumde yok.ama kaç senedır böle forumları takıp ederım. senın gıbıler  hep aynı 1-2 tane var .neyse zamanla arınıcaktır yıne  böle kısıler.

fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #24 : Nisan 03, 2008, 11:37:42 ÖÖ »

allah allah ben size arabamı alın dedim alacağınız bitane AEM CAİ BUNUDA İSTER ESKİSİNE İSTER YENİSİNE TAK SES ZATEN GÜZEL hayır çok extrembişey diilki amma büyüttünüz olayı ya.
fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #25 : Nisan 03, 2008, 11:41:25 ÖÖ »

zubeyir,benim adımda Turgut mmnn oldum öncelikle..e bu arabadan sendede var ses güzel diyorum aslan gibi kükrüyo diyorum al bitane aem sende tak arabana dinlet milletede rahatlasın herkes
Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #26 : Nisan 03, 2008, 11:41:46 ÖÖ »

asıl işi buyuten sensınn.sankı gıt deveye hendek atlat dedı sana cocuk.alt tarafı bısı cek dınleyelım dedı. neyse serkancım.sen gel istanbula ben sana fıltreyıde egzosuda dınletırım kardesım Smiley.san feda olsun senımı  kırıcaz  yane. 2 dakka ugrasıcaz dıye Smiley

Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #27 : Nisan 03, 2008, 11:43:59 ÖÖ »

benım vıdeolarım dolu ınternette egzos sesıdde var  fıltre sesıde .serkana dınletırım merak etme Smiley.keske burda olsaydıda bı roll yapsaydık senlede turgut.ankaradakılerden ses yok anlasılan Smiley

infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #28 : Nisan 03, 2008, 11:46:39 ÖÖ »

eyvallah zübeyr kankam benim.saol saten ogün okadar benzin yaktın bizim için Cheesy ama alışkanlık yaptı bizde sölim Cheesy Cheesy

ok tamam fn2silver06 ok kapatalım konuyu ama fevri davrandın.sen direk öyle uğraşamam diyince tepki çektin bende frenleyemedim yazdım.gerçi kötü bişede yazmadım aslında paylaşan yerlerin ağırır yazıcaktım nasıl olduysa böyle yazdım.kapatalım konuyu tatlıya bağlayalım artık.

ama zübeyr kankamın dediği gibi paylaşım esas babali bu sitelerde herkes onun için burda mesela ben bursadayım istanbuldaki arkadaşlarla neden yazışıorum ? öğrenmek için bildiklerim varsa öğretmek için.mesela ben  hondanın harfinden anlamazdım hep burdaki arkadaşların sayesinde şimdi advanced seviyesinde anlıyorum hondalardan.sende paylaşıcaksınki öğrensin millet bak mesela kaçtane fn2 arkadaş var sitemizde şimdi sana sorucaklar nasıl taktırdın kime taktırdın sorun varmı falan filan.sen dersenki ya taktırdık işte ne derler BURDA NE İŞİN  VAR yada MADEM SÖLEMİCEN BİZENE TAKTIRDIĞIN FİLTREDEN derler dimi.

neyse artık tatlıya bağlama vaktidir.yaşanmamış sayalım her açıdan bu kötü diyaloğu.
sitemize hoşgeldin diyelim iyi paylaşımlar dyelim.bol paylaşımlı forumlar Wink

Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #29 : Nisan 03, 2008, 11:48:12 ÖÖ »

beenım ıcın sorun yok:).

fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #30 : Nisan 03, 2008, 11:52:50 ÖÖ »

eyvallah benden yanada sorun yok neyse uzatmayada gerek yok rahatsızlık verdikse kusumuza bakmayın..hoşbulduk bu arada Smiley
BMK TypeR
Honda Integra
*

« Yanıtla #31 : Nisan 03, 2008, 11:58:40 ÖÖ »

maşallah iimiş
type-RRR
Honda Prelude

« Yanıtla #32 : Nisan 03, 2008, 12:09:14 ÖS »

turgut kardeşimiz biraz hızlı girmiş konulara böyle sitelere yeni yazdığı için  insanların kırılacağını düşünemimiştir
ben kendisini 1yönden taktir ettim   biton para verdiği ve yeni aldığı arabasını yok garantisi gider bilmem ne diyerek orj binmemiş hemen bişiler yapmaya çalışmış  bence ilerde güzel gidicek fn2 lerden   
ama sadece filtreyle 10hp olucak şey deil ozaman headers takınca 20hp egzantirik takınca 50hp almamız lazım  nohappy
Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #33 : Nisan 03, 2008, 12:10:46 ÖS »

belkı yenı typerın teknolojısı daha farklıdır olabılıyodur.bence stockla bı denesın sonra bakalım neler oluyo

kadir EMİŞTEKİN
Honda Prelude

« Yanıtla #34 : Nisan 03, 2008, 12:11:57 ÖS »

dediğim gibi eger bir aem kitle 10hp alıyosan superr

infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #35 : Nisan 03, 2008, 12:19:41 ÖS »

bencede ağer fn2 nin yapısal bi değişikliüği varsa mümkün olabilir eskisinden fazla güç alması.gerçi herşeyi zaman göstericek...

BMK TypeR
Honda Integra
*

« Yanıtla #36 : Nisan 03, 2008, 12:45:23 ÖS »

dediğim gibi eger bir aem kitle 10hp alıyosan superr

aem kıtle cold aır ıntakele alır 12hp yakın ep3de paşaoğlunda headers+ara boru+son susturucu+cold aır ıntake kıtle 230hp verıyo araclar fazlada olcse assagı yukarı degerler bellı.
ama sadece fılıtre taskmakla olmaz 10hp aracın sahıbı zaten demıs kıtın borularını takmamıs fılıtrewyı orjınal borusuna takmıs bı nebze aem v2 gıbı olmustur oda cok saglıklı bı olay degıl.sıcak havada standart hava fılıtresınden bıle daha kotu.
Zubeyir
Honda Prelude

« Yanıtla #37 : Nisan 03, 2008, 12:59:16 ÖS »

ben stock  fn2 fıltresıne bıraz kullanımdan sonra dokunmustum felaket sıcaktı dokunamadım bıle .

fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #38 : Nisan 03, 2008, 02:07:28 ÖS »

aemi cıkarttım bugün yrn yeniden sokcam dynoya bakalım ne farkedecek..type-rrr ında dediği gibi garanti maranti hikaye ah bi düzgün oturan parçalar bulabilsem alabildiği kadar yükliycem ama malesef piyasada bişey yok şimdilik..ayrıca fn2 yle eskisinin motor aynı ama motorun yerleşimi farklı,hala fikrim değişmedi bu arabanın net 100 hp ve turbo eksiği var...turbolu ep3 veya turbo s 2000 kullanan arkadaşlar memnunmu ,cok sık problem cıkarıyomu??
fn2silver06
Honda Integra
*

« Yanıtla #39 : Nisan 03, 2008, 02:09:07 ÖS »

bide istanbulda oz enkei veya benzeri kaliteli jant,karbon kaput vsvs alabileceğim adres bilen varmı??
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: