Foçalı
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 28, 2008, 04:36:04 ÖS » |
|
2008 civic için orjinal kauçuk pas pas,nikelaj eksoz ucu,mevcutmu .varsa fiyat verebilirmisiniz.saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 28, 2008, 04:41:16 ÖS » |
|
gokhan arkadasım iyi geceler bana mugen logosuz panjur ve angel eys far lazım elinde var mı 04/06 kasa
far 350 ytl panjurda teliyle birlikte 110 ytl
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 28, 2008, 04:41:47 ÖS » |
|
2008 civic için orjinal kauçuk pas pas,nikelaj eksoz ucu,mevcutmu .varsa fiyat verebilirmisiniz.saygılarımla
paspas elimde yok servisete bulabilirsiniz eksoz uclarıda 25 ytl den başlıyor
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #64 : Mart 28, 2008, 04:58:01 ÖS » |
|
94 sedan si için sitede pek birşey bulamadım, sonar angel eye ön arka, 3.5 omp yay, sarı koni set, headers kaça çıkar bize?
far 32o ytl ledli stop 320 ytl ag 3.5 mm yay 220 ytl mad 280 ytl 3.5 cm stop 18o ytl amartisör kit mad var 1000ytl yay +amartisör haders 470 ytl 4-2-1 airmas markası kat iptaliyle birlikte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Foçalı
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #65 : Mart 28, 2008, 05:11:01 ÖS » |
|
paspas elimde yok servisete bulabilirsiniz eksoz uclarıda 25 ytl den başlıyor konu araca uyan tek tip eksoz ucu var sanırım fiyat farklarının sebebi ne ve elden nasıl temin edebilirim bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pervis
|
 |
« Yanıtla #66 : Mart 28, 2008, 05:16:55 ÖS » |
|
paspas elimde yok servisete bulabilirsiniz eksoz uclarıda 25 ytl den başlıyor konu araca uyan tek tip eksoz ucu var sanırım fiyat farklarının sebebi ne ve elden nasıl temin edebilirim bilgi verirseniz sevinirim. aelimizde senin araça olucak en az 20 çeşit eksoz ucu var ist isen a dükkanımız aksarayda küçüklanga cad no 35 588 30 52 aksaray iskinin 3 cadde altında köşede..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa k
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #67 : Mart 29, 2008, 01:05:43 ÖÖ » |
|
slm refleks gecenlerde gecenın 1 kusurunde msn de gorusmustuk dostum.malesef bu gun ufak bır kaza yaptım on tampon gıttı.on lambalarda catladı .bırınınde ayakları kırıldı.ttabı sıslerde.tutanak tutuldu pzt servıscı arkadasa bırakıcam.hazır tampun falan yapılırken bazı seylerı aradan cıkarayım dedım
-karlık -mügen on pancur -arka 3 d stop senden fıyat almıstım zaten.nasıl temın edebılırım.
cıtalar falan boyanacak .gecenkerde dukkanını aradım bı kucuk arkadas cıktı .sen yoktun. yarın bı konusalım .haledelım.ben kartal daydım.kargo da olabılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ESSEN
Honda City
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 10, 2008, 11:35:59 ÖÖ » |
|
site açılmyorr..
|
|
|
|
|
|
PIONEER-JBL-KIÇKER-FOCAL-AUDISON..
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #69 : Nisan 11, 2008, 01:08:10 ÖS » |
|
site açılmyorr..
site çalışıyor arkadaşım ufak tefek düzenlemeler yapılıyor ama site aktif www.teknotuning.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben_asi_gece
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #70 : Nisan 17, 2008, 03:12:00 ÖÖ » |
|
yenı bır 1.4 is aldım tek kapıı ve jant konusunda yardım ıstıyorum torkdan dusmeyecek ve gusell gorunecek 16" ıdeal dıe dusunuyorumm yardımcıı olursanız sevınırımmm tşkler
|
|
|
|
|
|
Önemli olan nasıll gorundugun deıl nasıl hıssettıgındır
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #71 : Nisan 17, 2008, 04:50:44 ÖS » |
|
200 civic son kasadan bi önceki kasa için çiftli angel aranıyor resimlerini grebileceğimiz link olabilirse hemen bakalım uyarsa transferi gerçekleştirelim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jean_poul23
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #74 : Nisan 19, 2008, 04:43:28 ÖÖ » |
|
slm refleks bana tek angel lazım sen yardımcı olabilirmisin acaba 94 civic ex yardımcı olursan cok sevinirim sıfır veya ikinci el fark etmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeus1907
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #76 : Nisan 19, 2008, 03:45:35 ÖS » |
|
92 civic ex hb için marşpiyel şeffaf far 3d stop spor direksiyon
bunların fiyatları nedir
|
|
|
|
|
|
1992 civic ex hb
|
|
|
jean_poul23
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #77 : Nisan 19, 2008, 10:45:58 ÖS » |
|
YA SIFIRDA ALIRIM AMA BU TEK FARI NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM BEN KALDI ELİMDE YAZIK OLDU YA FARA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #78 : Nisan 20, 2008, 01:13:07 ÖÖ » |
|
YA SIFIRDA ALIRIM AMA BU TEK FARI NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM BEN KALDI ELİMDE YAZIK OLDU YA FARA
benimde aynısı başıma geldi bir keresinde sattım diger seferde merceklerini çıkarıp diger farıda kırdım sana kalmış bişey:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #79 : Nisan 20, 2008, 01:13:54 ÖÖ » |
|
92 civic ex hb için marşpiyel şeffaf far 3d stop spor direksiyon
bunların fiyatları nedir
far 290 ytl stop 190 ytl marşpiyer 150 ytl spor direksiyon göbegiyle birlikte 50 ytl den başlıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|