jean_poul23
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #80 : Nisan 20, 2008, 04:01:34 ÖÖ » |
|
bendekinide satalım o zman satamazmıyız yokmudur bunun alıcısını 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #81 : Nisan 20, 2008, 01:28:55 ÖS » |
|
bendekinide satalım o zman satamazmıyız yokmudur bunun alıcısını  her malın bir alıcısı vardır bence bir kaç büyük alışveriş sitesine koy bişeyler çıkar ordan
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
atahan_als
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #82 : Nisan 26, 2008, 01:28:13 ÖS » |
|
2003hb civic sport için ön ,arka karlık ve yan marşbiyerlerin fiyatını alabilirmym acaba?
|
|
|
|
|
|
hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun!
|
|
|
|
|
hakan
Honda City
|
 |
« Yanıtla #84 : Nisan 29, 2008, 03:54:09 ÖÖ » |
|
Domain düşmüş. Domain reseller firmasıda para koparabilmek icin siteye çökmüş 
|
|
|
|
|
|
EP3 CTR
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #85 : Mayıs 07, 2008, 02:27:33 ÖÖ » |
|
bana 86 honda accord (amerikan değil)
ön panjur ön sol sinyal (içerisinse lamba yok değişik bişey) sağ sol arka stoplar
birde su almıyor ama çok ses alıyor sunroff cam fitili bulunabilirmi temin edebileceğim bir yer varmı konyada yaşıyorum malum bizim buralarda çoook zor tabii bu parçalar temiz olmak şartıyla çıkmada olabilir yardımcı olabilirsen çok sevinirim teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #86 : Mayıs 07, 2008, 03:05:07 ÖÖ » |
|
ön panjur ön sol sinyal (içerisinse lamba yok değişik bişey) sağ sol arka stoplar
birde su almıyor ama çok ses alıyor sunroff cam fitili bulunabilirmi temin edebileceğim bir yer varmı konyada yaşıyorum malum bizim buralarda çoook zor tabii bu parçalar temiz olmak şartıyla çıkmada olabilir yardımcı olabilirsen çok sevinirim teşekkürler
bizde orjinal yok ama ben burda bir kaç yere sorup size tekrar dönerim ilerleyen günlerde
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #87 : Mayıs 07, 2008, 03:06:24 ÖÖ » |
|
Domain düşmüş. Domain reseller firmasıda para koparabilmek icin siteye çökmüş  ne yapmamı önerirsin domaini türkticaret.net ten aldım domain süremiz bitmiş uzatttım ama 6 gün geçti hala bir çözüm bulumadın dns ayarlarıda dogru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #88 : Mayıs 07, 2008, 03:07:09 ÖÖ » |
|
bizde orjinal yok ama ben burda bir kaç yere sorup size tekrar dönerim ilerleyen günlerde şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakki34
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #89 : Mayıs 07, 2008, 11:48:36 ÖS » |
|
slm ben 2005 civic bagaj üstü sporler ve çift angelli far varmı soracaktım ,varsa fiyat nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #90 : Mayıs 07, 2008, 11:50:58 ÖS » |
|
gökhan abim bana yeni civic için navigasyon fiyatı verirmisin tabi dvd vcd geri vites kamerası bluetooth özellikleri olacak. teşekürler 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #91 : Mayıs 08, 2008, 12:41:15 ÖÖ » |
|
slm ben 2005 civic bagaj üstü sporler ve çift angelli far varmı soracaktım ,varsa fiyat nedir?
spoyler 150 ytl boyalı çift angel far malesef yok kendi aracmın üzerindekinden var oda 360 ytl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #92 : Mayıs 08, 2008, 12:41:45 ÖÖ » |
|
gökhan abim bana yeni civic için navigasyon fiyatı verirmisin tabi dvd vcd geri vites kamerası bluetooth özellikleri olacak. teşekürler  harici bişeyler düşünürmüsün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #93 : Mayıs 08, 2008, 12:52:06 ÖÖ » |
|
gökhan abim bana yeni civic için navigasyon fiyatı verirmisin tabi dvd vcd geri vites kamerası bluetooth özellikleri olacak. teşekürler  harici bişeyler düşünürmüsün düşünemes  bisdeki necvox u gördü o 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #94 : Mayıs 20, 2008, 03:35:46 ÖS » |
|
bizde orjinal yok ama ben burda bir kaç yere sorup size tekrar dönerim ilerleyen günlerde şimdiden teşekkürler bir bilgiya ulaşabildinizmi acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melih-Ö
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #96 : Mayıs 21, 2008, 02:47:10 ÖS » |
|
Honda Jazz'ın mugen style panjurunu ne kadara mal edebiliriz ve Fit logosunu...Ben amerikaya baktım panjur 85$ logo 35$ sizde ne kadar acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #97 : Mayıs 21, 2008, 07:14:42 ÖS » |
|
gökhan abim bana yeni civic için navigasyon fiyatı verirmisin tabi dvd vcd geri vites kamerası bluetooth özellikleri olacak. teşekürler  harici bişeyler düşünürmüsün düşünemes  bisdeki necvox u gördü o  
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
hakki34
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #98 : Mayıs 27, 2008, 10:06:43 ÖS » |
|
slm 2005 civic için ledli stop veya siyah tabanlı stop varmı?? fiyat nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #99 : Mayıs 27, 2008, 11:56:55 ÖS » |
|
slm 2005 civic için ledli stop veya siyah tabanlı stop varmı?? fiyat nedir?
siyah zeminli var elimde 190 ytl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|