Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Yazdır
Gönderen Konu: Her türlü honda aksesuarları için burdan fiyat ve bilgi alabilirsiniz  (Okunma Sayısı 14924 defa)
loiz
Honda Prelude

kralloiz

« Yanıtla #180 : Temmuz 24, 2008, 06:59:31 ÖS »

ödeme konusunda net bilgi verebilirsen bende hemen arkadaşa iletirim.beklemsi problem olmaz heralde gergisizde yürüyo makin..

kimseye onun size verdiği değerden fazlasını vermeyin ve kimseye içinde bulunduğu durumdan dolayı acımayın..günü gelir yıllar dahi geçse yanıldığınızı anlarsınız..
//harder..better..faster..stronger..//

artık bir arabam bile yok..where is my LU.......
loiz
Honda Prelude

kralloiz

« Yanıtla #181 : Temmuz 24, 2008, 07:00:23 ÖS »

loizoglu@gmail.com
iser mail at ister msn olarak ekle ister burdan bilgi ver refleks nasıl kolayına gelirse..

kimseye onun size verdiği değerden fazlasını vermeyin ve kimseye içinde bulunduğu durumdan dolayı acımayın..günü gelir yıllar dahi geçse yanıldığınızı anlarsınız..

apse
Honda Jazz
*

« Yanıtla #182 : Temmuz 24, 2008, 07:03:01 ÖS »

gokhan abıcım bızım soru kaynadı arada
loiz
Honda Prelude

kralloiz

« Yanıtla #183 : Temmuz 24, 2008, 07:07:21 ÖS »

apse pardon yaa..ben direk sazanladım mevzuya ama benim işim bitti gibi Smiley hem hybritteki spoilerden neden arıyosunki?daha güzel seçenekler yokmu?

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #184 : Temmuz 24, 2008, 07:22:09 ÖS »

evet  arada  kaynamış m3  çıtasına  benzeyen  spoilerden mi  istiyorsunuz

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
couragepapillon
Honda Integra
*

« Yanıtla #185 : Ağustos 02, 2008, 12:26:35 ÖÖ »

hocam bu body kit  on  karlık  yan  marşpiyer  arka  karlıkı aracımıza taktırdığımızda aracımız garanti kapsamından çıkıyor mu ?

2. sorum

bu ön ve arka body kitten getirtebilir misiniz ? veya aynısını yapabilir misiniz ?

şimdiden tşk ederim

V azgeçilmeyecek
T ek makina
E nlerin ve efsanelerin
C anını okurcasına
S-EMRE
Honda Jazz
*

« Yanıtla #186 : Ağustos 04, 2008, 12:12:42 ÖS »

İnternal server error

kaizzen
Honda Jazz
*

« Yanıtla #187 : Ağustos 04, 2008, 10:41:00 ÖS »

Gökhan abi merhaba Smiley

Ben Hakan İzmr'deyim..Honda civic si 92 model otomatik bir araba aldm 2 ay oldu.Angel taktırtmak istiyorm ama sadece öne, stop ları değiştirmek istemiyorm.Nekadar maliyeti olur bana birde göstergeleri ışıklı yapsam cok mu masraf acar bana ? ne dersin ?
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #188 : Ağustos 05, 2008, 11:31:41 ÖÖ »

Gökhan abi merhaba Smiley

Ben Hakan İzmr'deyim..Honda civic si 92 model otomatik bir araba aldm 2 ay oldu.Angel taktırtmak istiyorm ama sadece öne, stop ları değiştirmek istemiyorm.Nekadar maliyeti olur bana birde göstergeleri ışıklı yapsam cok mu masraf acar bana ? ne dersin ?

sadece  angel  far   290  ytl  elimde  mevcut   göstergelerde  ortalam  170  ytl  elimde  yok

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan

« Yanıtla #189 : Ağustos 05, 2008, 11:38:33 ÖÖ »

Arkadaşım mugen yazıları ne zaman gelicek bari insafına gelsin bitane bırakta iişimiz görülsün...
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #190 : Ağustos 05, 2008, 11:40:06 ÖÖ »

Arkadaşım mugen yazıları ne zaman gelicek bari insafına gelsin bitane bırakta iişimiz görülsün...

sabah  sanki gördüm bir  kaç tane dükkanda  Smiley

kaizzen
Honda Jazz
*

« Yanıtla #191 : Ağustos 05, 2008, 11:42:05 ÖÖ »

sadece ön lambaları angel yapıcam fiyatı 290 mı Sad ? Daha uygun bulamaz mıyım ?
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #192 : Ağustos 05, 2008, 12:30:38 ÖS »

o fiyata  3  taksit  yaparım vade  farksız yada  303 ytl  6  taksit  yaparım

couragepapillon
Honda Integra
*

« Yanıtla #193 : Ağustos 05, 2008, 03:47:13 ÖS »

hocam bu body kit  on  karlık  yan  marşpiyer  arka  karlıkı aracımıza taktırdığımızda aracımız garanti kapsamından çıkıyor mu ?

2. sorum

bu ön ve arka body kitten getirtebilir misiniz ? veya aynısını yapabilir misiniz ?

şimdiden tşk ederim

bo sorularıma cvp yok mu Sad

V azgeçilmeyecek
T ek makina
E nlerin ve efsanelerin
C anını okurcasına
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #194 : Ağustos 05, 2008, 03:50:28 ÖS »

sabah  cevap  verdim   sanırım bir  kaç  yerde aynı  konuyu  açmışsın  

nikky
Honda City
*

« Yanıtla #195 : Ağustos 05, 2008, 05:51:40 ÖS »

merhaba, 2005 accord için m3 tarzı ince spoiler istiyorum elinizde mevcut mu? Sonradan sökünce iz bırakıyor mu? Bide vogland marka yay satıyor musunuz?
Y@vuzKoSoVaLI
Honda Integra
*

HONDA-K :) ELAZIĞ

« Yanıtla #196 : Ağustos 05, 2008, 06:57:12 ÖS »

Abi s.a Arabaya Bikaç Bişe Yaptım ama çıkarmak zorunda kaldım arabayı satma ihtimali vardı die eski parçalarıda sattım sence ben bu araca jant haric ucuz yollu ne yapabilirim

23 - HC  - 092----------06 V 6333
muRatpasa
Honda Prelude

Veni - Vidi - Vici

« Yanıtla #197 : Ağustos 07, 2008, 04:03:38 ÖS »

Bence Panjurdan başla, egzos ucundan çık. Gökhan ne der bilmiyorum tabi...

Allah'ım düşmanımı güçlü ve zeki yapki, galip geldiğimde utanç duymayayım.
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #198 : Ağustos 07, 2008, 04:14:38 ÖS »

merhaba, 2005 accord için m3 tarzı ince spoiler istiyorum elinizde mevcut mu? Sonradan sökünce iz bırakıyor mu? Bide vogland marka yay satıyor musunuz?

elimde  mevcut  degil  özel  olarak  yapılıyor  aracın gelip  kalıp  alınması  lazım

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #199 : Ağustos 07, 2008, 04:15:44 ÖS »

Abi s.a Arabaya Bikaç Bişe Yaptım ama çıkarmak zorunda kaldım arabayı satma ihtimali vardı die eski parçalarıda sattım sence ben bu araca jant haric ucuz yollu ne yapabilirim

elimde  herşeyi  var  aracın  ban bir  bütçe  sölersen ona  göre bişeyler ayarlıyım

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: