loiz
Honda Prelude

kralloiz
|
 |
« Yanıtla #180 : Temmuz 24, 2008, 06:59:31 ÖS » |
|
ödeme konusunda net bilgi verebilirsen bende hemen arkadaşa iletirim.beklemsi problem olmaz heralde gergisizde yürüyo makin..
|
|
|
|
|
|
kimseye onun size verdiği değerden fazlasını vermeyin ve kimseye içinde bulunduğu durumdan dolayı acımayın..günü gelir yıllar dahi geçse yanıldığınızı anlarsınız.. //harder..better..faster..stronger..//
artık bir arabam bile yok..where is my LU.......
|
|
|
loiz
Honda Prelude

kralloiz
|
 |
« Yanıtla #181 : Temmuz 24, 2008, 07:00:23 ÖS » |
|
loizoglu@gmail.comiser mail at ister msn olarak ekle ister burdan bilgi ver refleks nasıl kolayına gelirse..
|
|
|
|
|
|
kimseye onun size verdiği değerden fazlasını vermeyin ve kimseye içinde bulunduğu durumdan dolayı acımayın..günü gelir yıllar dahi geçse yanıldığınızı anlarsınız.. //harder..better..faster..stronger..//
|
|
|
apse
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #182 : Temmuz 24, 2008, 07:03:01 ÖS » |
|
gokhan abıcım bızım soru kaynadı arada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loiz
Honda Prelude

kralloiz
|
 |
« Yanıtla #183 : Temmuz 24, 2008, 07:07:21 ÖS » |
|
apse pardon yaa..ben direk sazanladım mevzuya ama benim işim bitti gibi  hem hybritteki spoilerden neden arıyosunki?daha güzel seçenekler yokmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #184 : Temmuz 24, 2008, 07:22:09 ÖS » |
|
evet arada kaynamış m3 çıtasına benzeyen spoilerden mi istiyorsunuz
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #185 : Ağustos 02, 2008, 12:26:35 ÖÖ » |
|
hocam bu body kit on karlık yan marşpiyer arka karlıkı aracımıza taktırdığımızda aracımız garanti kapsamından çıkıyor mu ? 2. sorum bu ön ve arka body kitten getirtebilir misiniz ? veya aynısını yapabilir misiniz ?   şimdiden tşk ederim
|
|
|
|
|
|
V azgeçilmeyecek T ek makina E nlerin ve efsanelerin C anını okurcasına
|
|
|
S-EMRE
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #186 : Ağustos 04, 2008, 12:12:42 ÖS » |
|
İnternal server error
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaizzen
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #187 : Ağustos 04, 2008, 10:41:00 ÖS » |
|
Gökhan abi merhaba Ben Hakan İzmr'deyim..Honda civic si 92 model otomatik bir araba aldm 2 ay oldu.Angel taktırtmak istiyorm ama sadece öne, stop ları değiştirmek istemiyorm.Nekadar maliyeti olur bana birde göstergeleri ışıklı yapsam cok mu masraf acar bana ? ne dersin ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #188 : Ağustos 05, 2008, 11:31:41 ÖÖ » |
|
Gökhan abi merhaba Ben Hakan İzmr'deyim..Honda civic si 92 model otomatik bir araba aldm 2 ay oldu.Angel taktırtmak istiyorm ama sadece öne, stop ları değiştirmek istemiyorm.Nekadar maliyeti olur bana birde göstergeleri ışıklı yapsam cok mu masraf acar bana ? ne dersin ? sadece angel far 290 ytl elimde mevcut göstergelerde ortalam 170 ytl elimde yok
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #189 : Ağustos 05, 2008, 11:38:33 ÖÖ » |
|
Arkadaşım mugen yazıları ne zaman gelicek bari insafına gelsin bitane bırakta iişimiz görülsün...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #190 : Ağustos 05, 2008, 11:40:06 ÖÖ » |
|
Arkadaşım mugen yazıları ne zaman gelicek bari insafına gelsin bitane bırakta iişimiz görülsün...
sabah sanki gördüm bir kaç tane dükkanda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaizzen
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #191 : Ağustos 05, 2008, 11:42:05 ÖÖ » |
|
sadece ön lambaları angel yapıcam fiyatı 290 mı  ? Daha uygun bulamaz mıyım ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #192 : Ağustos 05, 2008, 12:30:38 ÖS » |
|
o fiyata 3 taksit yaparım vade farksız yada 303 ytl 6 taksit yaparım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #193 : Ağustos 05, 2008, 03:47:13 ÖS » |
|
hocam bu body kit on karlık yan marşpiyer arka karlıkı aracımıza taktırdığımızda aracımız garanti kapsamından çıkıyor mu ? 2. sorum bu ön ve arka body kitten getirtebilir misiniz ? veya aynısını yapabilir misiniz ?   şimdiden tşk ederim bo sorularıma cvp yok mu 
|
|
|
|
|
|
V azgeçilmeyecek T ek makina E nlerin ve efsanelerin C anını okurcasına
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #194 : Ağustos 05, 2008, 03:50:28 ÖS » |
|
sabah cevap verdim sanırım bir kaç yerde aynı konuyu açmışsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikky
Honda City
|
 |
« Yanıtla #195 : Ağustos 05, 2008, 05:51:40 ÖS » |
|
merhaba, 2005 accord için m3 tarzı ince spoiler istiyorum elinizde mevcut mu? Sonradan sökünce iz bırakıyor mu? Bide vogland marka yay satıyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Y@vuzKoSoVaLI
Honda Integra
HONDA-K :) ELAZIĞ
|
 |
« Yanıtla #196 : Ağustos 05, 2008, 06:57:12 ÖS » |
|
 Abi s.a Arabaya Bikaç Bişe Yaptım ama çıkarmak zorunda kaldım arabayı satma ihtimali vardı die eski parçalarıda sattım sence ben bu araca jant haric ucuz yollu ne yapabilirim
|
|
|
|
|
|
23 - HC - 092----------06 V 6333
|
|
|
muRatpasa
Honda Prelude

Veni - Vidi - Vici
|
 |
« Yanıtla #197 : Ağustos 07, 2008, 04:03:38 ÖS » |
|
Bence Panjurdan başla, egzos ucundan çık. Gökhan ne der bilmiyorum tabi...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım düşmanımı güçlü ve zeki yapki, galip geldiğimde utanç duymayayım.
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #198 : Ağustos 07, 2008, 04:14:38 ÖS » |
|
merhaba, 2005 accord için m3 tarzı ince spoiler istiyorum elinizde mevcut mu? Sonradan sökünce iz bırakıyor mu? Bide vogland marka yay satıyor musunuz?
elimde mevcut degil özel olarak yapılıyor aracın gelip kalıp alınması lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #199 : Ağustos 07, 2008, 04:15:44 ÖS » |
|
 Abi s.a Arabaya Bikaç Bişe Yaptım ama çıkarmak zorunda kaldım arabayı satma ihtimali vardı die eski parçalarıda sattım sence ben bu araca jant haric ucuz yollu ne yapabilirim elimde herşeyi var aracın ban bir bütçe sölersen ona göre bişeyler ayarlıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|