Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 12 Yazdır
Gönderen Konu: Her türlü honda aksesuarları için burdan fiyat ve bilgi alabilirsiniz  (Okunma Sayısı 15254 defa)
nuri_kocbas
Honda Jazz
*

« Yanıtla #20 : Mart 07, 2008, 02:54:42 ÖÖ »

ben izmirdeyim aslında 5 mm daha iyi olcak diye düşünüyorum 3.5 ta lastikle çamurluk arası fazla açık kalabilir şu an üstünde orjinal jantları var
225/45/17 yaza doğru 19 takmayı düşünüyorum
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #21 : Mart 07, 2008, 03:00:23 ÖÖ »

ben izmirdeyim aslında 5 mm daha iyi olcak diye düşünüyorum 3.5 ta lastikle çamurluk arası fazla açık kalabilir şu an üstünde orjinal jantları var
225/45/17 yaza doğru 19 takmayı düşünüyorum

onu  öle  hesaplamanız  çok  zor    once  jant  lastigi  alıcaksınız  araça  takaıp  ondan sonra  3.5  yada   5     5 sanırım yok   öle  koyabilirsiniz   ama  19  la  30  yanak  olmadıgı  sürece  5  cm  le sürter   3.5  ideal

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
iskender
Honda Integra
*

« Yanıtla #22 : Mart 07, 2008, 06:26:16 ÖS »

s2k için aem cold air ve 3cm yay fiyatı alabilirmiyim

hayat 6000 RPM den sonra başlar
Pervis
Moderator
Honda Jazz

« Yanıtla #23 : Mart 08, 2008, 03:41:45 ÖS »

HR 30MM YAY VAR 285 EURO MEVCUT VAR  (MADEİN GERMANY)
iskender
Honda Integra
*

« Yanıtla #24 : Mart 08, 2008, 05:49:43 ÖS »

HR 30MM YAY VAR 285 EURO MEVCUT VAR  (MADEİN GERMANY)
niye öle pahalı tein yay 340ytl

hayat 6000 RPM den sonra başlar
mert2002vtec
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #25 : Mart 14, 2008, 12:05:32 ÖS »

05 vtec 2  bagaj cıtası artı cam üstü spoiler fiyatı alabilirmiyim? contra

imhotep
Honda Jazz
*

« Yanıtla #26 : Mart 14, 2008, 03:42:16 ÖS »

gökhan merhaba,

98 model civic sedan için type-r ön ek , logosuz panjur fiyatlarını alabilirmiyim.

Ahmetin selamı var..ahmet hgt:D
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #27 : Mart 14, 2008, 04:00:29 ÖS »

bende typer ekleri için fiyat alıcaktım!ön arka fiyatlarını yazarsanız sevinirim.bide ürünü boyalı mı veriyorsunuz.97 civic
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #28 : Mart 14, 2008, 04:03:29 ÖS »

birde önlere 4 arkaya 3.5 yay düşünüyorum!elinizdeki yay markalarının fiyatlarını alabilirmiyim ( dediğim gibi bi çift 4 cm bi çift 3.5 cm yay )
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #29 : Mart 14, 2008, 09:05:53 ÖS »

05 vtec 2  bagaj cıtası artı cam üstü spoiler fiyatı alabilirmiyim? contra

spoyler  120 cam üstüde  100 ytl

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #30 : Mart 14, 2008, 09:10:12 ÖS »

gökhan merhaba,

98 model civic sedan için type-r ön ek , logosuz panjur fiyatlarını alabilirmiyim.

a.s ozgur  abi sende  ona  selam söle  ne  msn nede  buluşmalarda göremiyoz  kendilerini  bu arada sitemize hoş geldiniz  sizi  daha iyi  tanıyabilmemiz  aşagıdaki bilgi  formunu  doldurmanız gerekmektedir

http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim/yeni_uyelerin_dikkatine-t3183.0.html

panjur  100 ytl
on karlık  110 ytl
arka  karlık 110 ytl

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #31 : Mart 14, 2008, 09:13:15 ÖS »

bende typer ekleri için fiyat alıcaktım!ön arka fiyatlarını yazarsanız sevinirim.bide ürünü boyalı mı veriyorsunuz.97 civic

on karlık  110 ytl
arka  karlık 110 ytl

boyalı  isterseniz  60-80  arası  boya  tutar  malzemeler fiberdir.   o  şekil  yay  bulamassınız  coilover  tarzı bişey  bakın bence benim elimde  yok  150  200 arası  2el  bulabilirsiniz

can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #32 : Mart 14, 2008, 09:50:25 ÖS »

fiber orj tamponlara tutunabilir dimi sağlam olur yani Huh? çünkü orj tamponlar plastik olduğunda bazı fiberler yapışmakta sorun çıkartıyo Huh?
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #33 : Mart 14, 2008, 11:34:07 ÖS »

fiber orj tamponlara tutunabilir dimi sağlam olur yani Huh? çünkü orj tamponlar plastik olduğunda bazı fiberler yapışmakta sorun çıkartıyo Huh?

piyasada gördüklerinin çogu fiber   herhangi  bir  problem  olmaz

imhotep
Honda Jazz
*

« Yanıtla #34 : Mart 15, 2008, 12:20:11 ÖÖ »

gökhan merhaba,

a.s ozgur  abi sende  ona  selam söle  ne  msn nede  buluşmalarda göremiyoz  kendilerini  bu arada sitemize hoş geldiniz  sizi  daha iyi  tanıyabilmemiz  aşagıdaki bilgi  formunu  doldurmanız gerekmektedir

http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim/yeni_uyelerin_dikkatine-t3183.0.html

panjur  100 ytl
on karlık  110 ytl
arka  karlık 110 ytl

Hoşbuldum gökhancım..ahmet hgt yi pert etti haberin yoktur buyuk ihtimal..E-5 te kaza yapmış bariyerden bariyere gezmiş..çok şukurki ahmette birşey yok..bu aralar cnr da fuarları var yoğun biraz..

uğrayabilirsem bu cumartesi olmazsa bir dahaki cumartesi karlık almaya gelicem..
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #35 : Mart 15, 2008, 12:25:38 ÖÖ »

gelmeden  4-5  gün  önce  bana haber  verirseniz  iyi olur elimde  sürekli  hazır  olmuyor

imhotep
Honda Jazz
*

« Yanıtla #36 : Mart 15, 2008, 12:36:18 ÖÖ »

tamamdır
07 cup 07
Honda Jazz
*

« Yanıtla #37 : Mart 16, 2008, 08:00:39 ÖS »

antalyadan selam yeni honda civic on panjur ön tampon  arka tampon bagaj üstü yan marşbiel mugen kalıplı istiyorum  fibermi yoksa plastikmi bana resimleri ile fiatını yollarmısınız ve yeriniz adresiniz bide  spor elozon  ve kaç santimlik angel ve siyah tabanlı  far zenon bunlar markasıyla birlikte ve bide size ulaşabilcemiz adres lütfen
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #38 : Mart 16, 2008, 10:19:31 ÖS »

antalyadan selam yeni honda civic on panjur ön tampon  arka tampon bagaj üstü yan marşbiel mugen kalıplı istiyorum  fibermi yoksa plastikmi bana resimleri ile fiatını yollarmısınız ve yeriniz adresiniz bide  spor elozon  ve kaç santimlik angel ve siyah tabanlı  far zenon bunlar markasıyla birlikte ve bide size ulaşabilcemiz adres lütfen

http://www.teamhondaturkey.com/forum/tekno_tuning/2007_civic_sedan_aksesuarlari-t12845.0.html

sanırım bu  link size yardımcı  olur

TYPE-R
Honda Integra
*

« Yanıtla #39 : Mart 17, 2008, 12:48:15 ÖS »

2000 civic için;

-3,5 yay
-xenon 6000k
-angel eyes far
-3d stop
-logosuz ön panjur

toplam fiyat alabilirmiyim ...

kolay gelsin...