By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:
|
 |
« : Haziran 29, 2008, 11:11:05 ÖS » |
|
Arkadaşlar Bu kadr kişiyiz burda Herkesin İlgi çekici bir yeteneği olabilir..Bunları yazalım Birgün buluşup yarışmasını yaparız belki.. Rica ediyorum Çok güsel yemek yerim ,Çok güsel uyurum,Çok güsel şöle yaparım böle yaparım gibi alakasız şeyler yazmayalım..Bakalım içimizde ne yetenekler var..Hadii Gösterin kendinizi  Benm; -Çok güzel yemek yaparım -Çok güzel kek yaparım  gerçekten buluşmaya gelebilsem yapıp getirirdim  -Çok güzel temizlik yaparım köşe bucak  -Çok güzel deneme yazarım üşenmesem yazıp koycam foruma üşeniom ama yakında koycam  -Çok güzel ütü yaparım (ama yazın bayıyo) 
|
|
|
|
|
|
 Şiddet göstermeden güçlü,kuvvetli; zayıflık göstermeden yumuşak huylu ol... Hz.Ömer
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2008, 11:23:49 ÖS » |
|
Vaybe buğra abi sen neymişin  Maşallahın var eşin yaşadı valla Ben iyi bisiklet sürerim ölede diyorlar zaten temizlik yapmayı bende severim ama okadar değil özellikle araba  elektronikden ders almadım ama elim yatkındır 
|
|
|
|
|
|
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için... Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2008, 12:09:48 ÖÖ » |
|
çok güzel araba lastigi inceltirim çok güzel yemek yaparım ( evden uzak kalmanın faydaları  ) iyi gitar çalarım ve bu sitede ki çogu kişi gibi gece farlarlarından arabanın ne marka ne model oldugunu anlarım  ve bilgisayar konusunda iyiyimdir ( yaz tatilinde bilgisayarcıda çalıştım ordan ) benim bu kadar bugra
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
MTNYLMZ
Honda Civic Type R

GIVES YOU WINGS .... Are You See My Car...
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2008, 12:21:54 ÖÖ » |
|
mekanik ve elektronik konusunda deneyimliyimdir.Araçlardan anlarım tecrübeme güvenirim.Hayal kurup gerçekleştirmeye çalışırım.Kendime çok güzel hedefler koyarım ve hadeflerime ulaşmaya çalışırım.Otomotivde bilgim çoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemalengin
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2008, 10:33:48 ÖÖ » |
|
çok güzel uyur çok ta güzel yemek yerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 12:42:49 ÖS » |
|
Çok güzel yemek yaparım. Çorba, Makarna, pilav, menemen, Sebze ve Meyve salataları... Çok güzel yerim bunları bi de   Çok güzel fıkra anlatırım. Çok güzel eğlenirim. Beraberimdekileri costururum. Çok güzel uyurum. Kimseyi rahatsız etmem, nasıl yattıysam öyle kalkarım. Çok güzel pc, araba kullanırım. Çok güzel içerim. Sarhoş olduğumu kimse göremez  Çok güzel yüzerim. Eeee bu kadar yeter yoksa kısmetlerime zaten yetişemiyorum iyice artacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aygu_efe
Honda Prelude

:D
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2008, 12:54:14 ÖS » |
|
çok güzel çemkiririmm  çok güzel fal bakarım üstüme yoktur  çok güzel gezerim  normal güzel tavla oynarım  daha fazlası şimdilik aklıma gelmiyoo 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 12:58:40 ÖS Gönderen: yassi »
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2008, 12:57:26 ÖS » |
|
1- Bana da fal bakarmısın. 2- Sitede üstüme tavla oynayan yoktur. Bu yüzden düzelttim seninkini çok güzel çemkiririmm  çok güzel fal bakarım üstüme yoktur  çok güzel gezerim  Normal güzel tavla oynarım daha fazlası şimdilik aklıma gelmiyoo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aygu_efe
Honda Prelude

:D
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2008, 01:22:38 ÖS » |
|
1- Bana da fal bakarmısın. 2- Sitede üstüme tavla oynayan yoktur. Bu yüzden düzelttim seninkini çok güzel çemkiririmm  çok güzel fal bakarım üstüme yoktur  çok güzel gezerim  Normal güzel tavla oynarım daha fazlası şimdilik aklıma gelmiyoo  1-bakarım tabi,internetten bile bakarım yapmadığım şey değil yani  ...tarotmu kahvemi? 2-bence kendine o kadarda çok güvenme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRas
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2008, 01:50:48 ÖS » |
|
çok güzel yemek yaparım(yaptıgım kaşık,çoban saltaları ve pilavım meşhurdur.b.evler fatih kolejinde olanlar bilir.arada sırda yardıma giderim oraya. çok güzel pc kullanırım. çok güzel yemek yerim çok güzel yüzerim. taraftarlıgım 10 numaradır arabalardan anlarım. araba yarısı oyunlarından anlarım veçok iyi drift çekerim. nfs carbonda 12.000.000 yaptım.rekor elimdeydi yani çok güzzel arkadaşlık yaparım çok güzel rock'n roll yaparım uydu kanallarını ve ayarlarını çok iiyi yaparım.
daha aklıma gelirse yazarım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2008, 06:13:44 ÖS » |
|
çok iyi güldürürm insanları kulaklarımı oynatırım pc de iyiimdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 30, 2008, 09:44:11 ÖS » |
|
Yaratıcıyımdır  Birşey olduğunda bir problem olduğunda birşey lazım olduğunda mutlaka bir çözüm bulurum yoksa bile uydururum yaparım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeAcH
Honda Civic Type R

....KumSaL.... Geçmişe deil geleceğe bakarım...
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2008, 10:30:48 ÖS » |
|
Acayip Güsel tavla oynarım rakip tanımıyorum fal bakarım  gitar çalarım  şimdilik bukadar ..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 10:32:34 ÖS Gönderen: Mrs.8663 »
|
|
.. BeAcH BeAcH----B----BeAcH BeAcH----B---19 J 03---K----BeAcH BeAcH----K----BeAcH BeAcH
|
|
|
|
|
BeAcH
Honda Civic Type R

....KumSaL.... Geçmişe deil geleceğe bakarım...
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 30, 2008, 10:35:45 ÖS » |
|
 haha düzeltsin gerçeği oda bilior saten 
|
|
|
|
|
|
.. BeAcH BeAcH----B----BeAcH BeAcH----B---19 J 03---K----BeAcH BeAcH----K----BeAcH BeAcH
|
|
|
HoNdA TyPe_R
Co-Admin
Honda Prelude

yILmAz&SaLicE
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 30, 2008, 10:52:29 ÖS » |
|
cok gusel araba kullanirim cok gusel gezerim cok gusel araba temizligi yaparim arabadan cok iyi anlarim (motor bile soker takarim yani) basketbol ve voleybolu cok iyi oynarim (oynamak isteyen varsa oynayabiliriz  ) beni alan yasadi diyecem zaten alan aldi  neyse benden bu kadar heee bide cok gusel ucarim dunyanin her yerine  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 30, 2008, 10:54:55 ÖS » |
|
 :D bende voleybol iyi oynarım kursa bile gitmişdm  oynamak isterim Yılmaz abim 
|
|
|
|
|
|
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için... Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
|
|
|
HoNdA TyPe_R
Co-Admin
Honda Prelude

yILmAz&SaLicE
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 30, 2008, 10:58:12 ÖS » |
|
olur cumhurum yer ayarlayin ben seve seve gelirim yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 01, 2008, 11:40:20 ÖÖ » |
|
çok güzel kulaklarımı oynatırım buura gibi çok güzel yemek yaparım çok güzel ütü yaparım  çok güzel uyurum çok zor kalkarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 01, 2008, 12:31:31 ÖS » |
|
iyi şoförümdür  çok güzel lastik değiştiririm... çok güzel yemek yaparım ama yaptığım pek görülmemiştir  çok güzel muhtasar beyanname düzenlerim, şu anda yaptığım gibi  elekronik aletleri tamir ederim  mouse olmadan bilgisayarda bi çok işimi hallederim 
|
|
|
|
|
|
ﻮ  ๒ - İkinci bahar yaşıyor ömrüm  bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler... 
|
|
|
|