dsg ve fsı motor rezilliğini bende şöyle açıklık getireyim bari 
demişsinizki hondada hiç mi problem yok var evet hatta güzelcede yazılmış ses yalıtımı - fren problemi be sıkıntılar dsg ve fsı ile boy ölçüşmesi imkansız nedeni ise fren problemi evet oem frenler zayıf ama 600-700 tl bir rakama halledilebiliyor ses yalıtımı oda kolay ben şuan komple taban ses yalıtımı yaptırdım ve yol sesi ciddi oranda azaldı buda maliyeti yüksek bir olay değil bunlar haricinde hondanın mekaniğinde ve şanzumanında gerek manuel gerek otomatik olsun tek bir problem yoktur gelelim vw dsg şanzumanın arızaları on milyarlardan başlıyor yani aracınızın garantisi bittiyse yandığınızın ispatıdır bunu ben söylemiyorum tr deki en ünlü vw forumundaki dsg kullanıcıları söylüyor hatta sıfır 1000-2000 km de arıza yapan ve illah diyen kullanıcılar bile var fsı motor kimse memnun değil benzin içiyor ama gitmiyor kim ne derse desin şimdi diyeceksinizki cıvıcler azmı yakıyor yoo onlarda az yakmıyor ama en azından yaktığının hakkını veriyor 1.8 hb tam otomatik kullanıyorum ve ş.içi 9 - 10 lt ile geziyorum bana göre bu yakıt gayet makul en azından 1800cc ve 140 hp tam otomatik bir araç için ayrıca avans arkadışımız çok güzel yazmış herkez kendi çöplüğünde ötsün 
aslında kısmen benim yazmak istediklerimi yazmışsın teşekkürler,
gidin honda servisine gelen araçlar periyodik km bakımana gelmiş araçlardır, yada kaza yapmış yeniden toplanan araçlardır.
fren problemini 450tl ye çözdü bizim üyelerimiz.
ses yalıtımını kısmen de olsa 20tl evet yanlış duymadınız 20tl ye kısmen de olsa azalacak şekilde halletim kendim, yani sürücünün kendisinin bile üstesinden gelebildiği sorun saydığımız kusurlar var honda da ama hepsi bu kadar başka sorun genellikle yani çook büyük oranda başka sorun yok.
genel hatları ile wv konfor konusunda eksiği çok az olan donanım zengini bir araç, fakat mekaniği öyle mi, hepimiz biliyoruz ki mekanik konusunu sürücü kendisi halledemez ve servise yada tamirciye gitmek zorunda, bu zorunluluk sonucu ortaya çıkan fatura da öyle azımsanmayacak faturalar oluyor, nede olsa alman adı büyük...
kimseyi tercihi ve algılaması konusunda yargılama yapmayalım ve ben de yapmıyorum, hepimiz aynı nesneyi incelesek hepimiz o nesne üzerinde farklı yorum yaparız.
honda binicisi sürücüler araçlarına bağlı ve araçlarını seven sürücülerdir, bu demek değilki alman otolarına binenler araçlarını sevmiyor elbette seviyordur fakat bizim gibi değil, biz adrenalin severiz, onlar sessizlik, biz hız severiz onlar ağar abi takılır, biz ruhen gencizdir onlar, prestij ve imaj peşindedir, ayrıldığımız noktaları lütfen ekrar inceleyin, sürücüsü ile kalbi aynı anda atan ben başka bir araç yani sürücüsünün tepkilerine bu kadar hızlı cevap verip uyum sağlayan başka araç binmedim, şunuda belirteyim çok araç bindim farklı markalarda, herkese saygılar.