Gönderen Konu: Aşağılık Herifler.....  (Okunma sayısı 1811 defa)

luke skywalker

  • İleti: 520
Aşağılık Herifler.....
« : Ocak 16, 2011, 07:32:28 ÖS »
Bugün Kablolu Tv Teledünya'da,Bbc Hd kanalında Akdeniz Mutfağı ile ilgili belgesel yapan bir İngiliz,Gaziantep Mutfağı ile ilgili araştırma yapmak için geldiği Gaziantep'te çekim yaparken ''camiden çıkan kalabalık ve kahvehane''lerin içindeki erkekleri çekerken şu altyazıyı ve İngilizce yorumları yaptı:'Bu ülkede bu şehirde kahveler hep erkek dolu,cami avlularında ve kahvelerde '''sığırcık yavrusu''gibi erkek var.
Ben Teledünya'ya mail attım bu aşağılık programı nasıl yayınlarsınız diye;Tele dünya abonesi olan varsa sizde mail atın.
Camiden çıkan insanları sığırcık sürüsüne benzeten bu aşağılık program yapımcısının programını protesto edin.
 Türkiye'de Kahvelerde sadece erkekler var diye eleştiri yapan bu herifin ülkesinde yani İngiltere'de kahvelerde kadınlar varda ne oluyor?;hepsi 15 yaşına gelmeden herşeyini kaybediyor.Biz kadınımızı kahveye mi sokarız bre İngiliz!



hakangunister

  • İleti: 6836
    • www.osgun.com.tr
Ynt: Aşağılık Herifler.....
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2011, 10:06:57 ÖÖ »
Geçen böyle bir mevzu İngiltere'nin ünlü otomobil programı Top Gear'da da yaşanmış. Türkiye'ye gelmişler. Güney Doğu Anadolu tarafına. Çelik yelekler falan giymişler. Burada bir savaş var güvenli değil muhabbetleri yaşanmış.

İngilizler her zaman bizlere düşmandı. Her zaman vatanımızda gözleri var. Bu 1000 yıl öncede böyleydi 100 öncede böyleydi şimdi de böyle. İngiliz halkına Türkleri ve Türkiye'yi kötü göstermeye çalışıyorlar. Şeref yok ki hiç birinde.

doan

  • İleti: 1605
Ynt: Aşağılık Herifler.....
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2011, 10:11:13 ÖÖ »
ben ingilterede kaldığımda oda arkadaşım ispanyoldu. adam bana sizin kadınlarınızn sadece gözleri gözüküyormuş bazı yerlerde de develer kullanılıyormuş doğru mu diye sordu. dedim naptın müdür :) kız arkadaşımın ve bizim hondanın resmini gösterdim al sana japon devesi dedim :) avrupa genel olarak böyle biliyo demekki bizi. ya da benim eleman fazla cahildi.

yalçınn

  • İleti: 3389
Ynt: Aşağılık Herifler.....
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2011, 10:13:48 ÖÖ »
Türk ün Türkten başka dostu yoktur teorisi doğrumudur arkadaşlar...

demiray

  • İleti: 1457
Ynt: Aşağılık Herifler.....
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2011, 10:25:45 ÖÖ »
 Arkadaşlar  ilk önce o programı yayınlayan kanalın     sahiplerini sorgulayın vede kimlere para verildiğini bi düşünün neden bazı kanallarda bu gibi bir program yayınlanmıyor  geçenlerde   bir gazete    köşe yazısında  israilli bir albayla röportaj edip yayınlıyor röportajda   türkiyenin filistine yardım etmesine ihtiyaç yokmuş    onların durumu iyi imiş   bakarmısınız  filstindeki   olayları haber edeceğine  oradaki insanlara yardım etmeyin mesajı vurgulanıyor o yüzden   bu tarz medya gurupları  bizleri bütünlüğümüzden uzaklaştırmaya çalışıyor bide diziye bakın    genç amcasının  hanımıyla yatıyor  vede normal bişeymiş gibi bide   tüm türkiyeye bunu normalmiş gibi gösteriliyor  bunu biz böyle görüyoruz acaba onu izleyen küçükler nasıl bir örnek alıyor siz düşünün

piscocuk

  • İleti: 3205
Ynt: Aşağılık Herifler.....
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2011, 10:30:56 ÖÖ »
tabi ingilterede kahve yok kafe adı altında geçiyor.gidenlerin hepsi yine erkek sadece servis elemanları rus kızlar..woodgreen monourhouse gibi yerlerde dolu..

bu adamlar kendini ne sanıyorlar yaa.bende ingilteredeyken tv1 (ingiliz kanalı bizim trt ile karışmasında :)izliyordum yanlış olmasın türkiyeden görüntüler vs gibi bir prg başlıyacaktı neyse 15dk sonra prg başladı ve istanbulu gösteriyor önce 1-2 cami gösterdi sonra sadece balat ve sulukule tarafları gösterdi..istanbulu bu şekilde tanıyan gelirmi yada bizi ne sanar... halaa tüm dünyaya kafa tutacak cesaret yürek ne ararsan TÜRK milletinde var ama.....siyasi konulara girmicem...

aRas

  • Furkan Aras Alağaç
  • İleti: 3334
Ynt: Aşağılık Herifler.....
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2011, 04:48:40 ÖS »
Türkiye'de Kahvelerde sadece erkekler var diye eleştiri yapan bu herifin ülkesinde yani İngiltere'de kahvelerde kadınlar varda ne oluyor?;hepsi 15 yaşına gelmeden herşeyini kaybediyor.Biz kadınımızı kahveye mi sokarız bre İngiliz!


+1