Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Üzülüyoruz !  (Okunma Sayısı 2412 defa)
THT ADMINISTRATOR
Administrator.
Honda Jazz

« : Haziran 03, 2008, 10:51:38 ÖS »

Son dönemlerde TeamHondaTurkey olarak sebebini bildiğimiz ama anlam veremediğimiz durumlar yaşıyoruz ve bunu herkesle paylaşmak istiyoruz.

Başka sitelerden sitemize üye olup huzursuzluk çikaranlar, kendi sitelerine özel mesajla davet etmeler gibi durumlar söz konusu. Buradan kim isterse istediği her siteye gider, kimseyi burada zorla tutmuyoruz ama yaşananları ve gelişmeleride doğru bulmuyoruz.

Sitemizin yönetim kadrosu asla başka sitelere girip oranın üyelerine böyle davetler yapmadı, biz bugünkü durumumuzu yaşadığımız dostluklara ve organizasyonlarımıza borçluyuz, tek derdimiz hobymiz olan Honda, modifiye ve otomobilleri sanal ortamda daha keyifli hale getirmektir.
Ama bundan başka bu işi hırsa döküp bu işten zevk almanın ötesine geçirenler oldu. Tekrar belirtmek isteriz, kim hangi ortamda mutluysa oraya gitsin, kimseyi zorla tutmuyoruz burada, bizimle olmaktan zevk alanlar bizimle kalsın, isteyende istediği sanal aleme gitsin arkadaşlar.

Özellikle son 1 yılda Honda forumları fazlalaştı, bizim gibi büyük sitelerden kopup yeni forumlar açanlar oldu, herkese yolunun açık olmasını temenni ediyoruz. Saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk diliyoruz, başka temennimiz yoktur.

Sitemizin sloganı olan "MÜEBBET MUHABBET" diyerek tüm THT Admin kadrosu adına herkese sevgiler saygılar dileriz.
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 09:21:33 ÖS Gönderen: THT » Logged

Team Honda Turkey Yönetim
honda_team
Honda NSX

Doğanay

« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2008, 11:07:47 ÖS »

Bana göre gerçekten çok güzel yapmışsın böyle bir şey yapatak gerçekten ellerine sağlık THT bir çok üye var burada ama dediğin gibi çoğuları öyle yapıyor bizim sitemizi bırakıp kendilerine site açanlar var hatta dergide yayınlandık diye bi haller olmuşlar diyorumki ilk üye olduğumdan ve başka bir site açılınca ve dergidede çıktıkları zaman "biz zamanında bu degilere yeteri kadar çıktık artık önemli değil dergilere çıkmam yeterki MÜEBBET MUHABBET diyerek yaşayalım gidelim" senin siten güzel benim sitem dahada güzel deyip bir şeyler yapmamalı hem forum kuralları hemde benim adabım gerektirmediğinden dolayı bazı cümleleri yazamıyorum onlarıda yazmak çok isterdim keşke yazabilsem ama...Keşke şu diyordan dost gelelim dost gidelim diye düşünüyorum allahın bir sitesi yüzünden o siteyi herkez açıyor şimdilerle sen onu açsan ne olur açmasan daha mı popüler olcan ne sanki 1 milyon dolar vercekler hadi açtın diyelim o zaman üye sayım çoğalsın diye başka sitelerden üye toplama demekki seviyen o kadar çok düşükki ismin duyulmamışki sen başka sitelerden kaç tane üye toplıyorsun hadi bu üye toplamayıda geç bari başka sitelerdeki konunun aynısını kopyala-yapıştır yap ondan sonra "alıntıdır" yaz bari tamam kabul ediyorum bende başka sitelerden çoğu şeyleri kopyala-yapıştır yapıyorum ama en azından 9 harf ya bari bi "alıntıdır" yaz be allah rızası için yaz sanki kendisi üretmiş hemde konu açmış işte böyle şeylere çok hatta aşırı derecede sinirim bozuluyor hatta gıcık kapıyorum ben yapacağım kadar yorum yaptım sıra başka üyelerde...
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2008, 11:17:28 ÖS Gönderen: refleks » Logged

poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2008, 11:12:32 ÖS »

her yerde kötü niyetli kişiler wardır eninde sonundada ortaya çıkar altınerin dedigi gibi sanal alem burası gerçi biz bunu yıllardır real hayata taşıdık yaptımız buluşmalarla kurulan dostluklarlada gözüküo biz büyüdükçe kopmalar oldu normaldir daha büyümemizi istemiyenler oldu buda normaldir fakat başkasının yaptıklarına emegine kim saygı duymaz ise bu edit:kural dışı kelime)liktir giden gitsin böle insanlarla ne ihtiyacımız nede iki kelamımız war her insanın yeri dolar kişiler geçici mekanlar kalıcıdır bana sivri dildi diolar fakat ilkkez sitede ŞEREFSİZLERE ŞEREFSİZ dedim çünkü bunca yıldır arkadaşlarımın kankalarımın emeklerini çalmaya çalışanları dolaylı yoldan deşifre etmek istedim onlar kendilerini anlar we defolur giderler umarım yolları açık olsun...

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
honda_team
Honda NSX

Doğanay

« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2008, 11:14:42 ÖS »

Teşekkürler adminlerim...

can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2008, 11:17:51 ÖS »

ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2008, 11:21:19 ÖS »

Burası sanal ortam arkadaşlar, bu site yarın öbürgün kapanır ama esas olan dostluklardır. 30 yaşındayım, artık belli bir olgunluğa erişmiş bir insanım, biz bu sitede diyaloğa ve dostluğa önem veriyoruz. Type R ı olanda, S2000 olanda civic i olanda bisikleti olanda aynı bizim için. Yeterki ortamımız içinde bizimle olsun ama kendi gibi olsun. Yaşanan bu olumsuzlukları talihsizlik olarak görüyoruz, herkesin yolu açık olsun. Bizimle olanda olmayanda sağolsun, varolsun. Ama buradaki emekte göz ardı edilmesin ltf, burada yılların birikimleri paylaşılıyor, öyle 1-2 senelik birikimler yok burda, bu emeğin bir anda hiç edilmesi adil değil. Sadece bizim değil bu sitede olan herkesin THT için emeği vardır, bu gözardı edilemez.
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2008, 11:23:16 ÖS Gönderen: ALG » Logged

yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2008, 11:29:33 ÖS »

Amacımız, kurallarımız, seviyemiz ve kişiliğimiz BELLİ...

Gerisi yalan...

ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2008, 11:45:22 ÖS »

bence böle KAREKTERSİZ insanlara pirim vermemek lazım...öle site kurmakla falan bu işler olmuyor...site kurmak kolaydır fakat arkadaşlık dostluk muhabbet kurmak zordur...biz TEAMHONDATURKEY adına bunları başarabildik...gerisi önemli değil...zaten meyve veren ağaç taşlanır derler...onlar kendi çapında eğlensinler..biz yolumuza baklım...
DURMAK YOK YOLA DEVAM Wink

saygılar

RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2008, 12:45:01 ÖÖ »

arkadaşlar bir yıl öncesine kadar internettee birşey araştırdığım zaman karşıma forum siteleri çıktığı zaman direk kapatırdım incelemezdim bile gerçek anlamda benim arabayla ilgili bir sorun vardı onu araştırırken THT ile karşılaştım öncelikle sadece ilgilendiğim konu ile ilgili siteyi altüst ettim ve aradığımıda buldum gerçekten daha sonra bir gn can sıkıntısından sitemize girdim bir baktım ki ortam çok güzel üye olmaya karar verdim ve şu an burada sizlerle olmaktan mutluyum arabamın camında stickeri gezdirmektende çok memnunum halen teknoloji üzerine bir forum sitesi ve THT Hariç hiç bir foruma üye olamdım olmak da istemiyorum EĞER BİR FORUM SİTESİNE ÜYE OLACAKSAN HAKKINI VERECEKSİN AYDA YILDA BİR GİR ALACAĞINI AL ÇIK OLMAZ BENCE üye isen aktif olcan paylaşımcı olcan fedakar olcan benim mantığım bu bir arkadaşın uyarısı üzerine başka bir Honda sitesine girdim benim açtığım konu veya yeni açılan bir konu bir saat içinde aynen orada insan üzülüyor

RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2008, 12:48:20 ÖÖ »

ve ayrıca ben karar verdim arkadaşlar bundan sonra yükleyeceğim her konu diyemiyorum ama her resimde sahibinden.com daki resimlerin üzerinde olduğu gibi silik bir şekilde www.teamhondaturkey.com yazcam alan alsın kopyalayan kopyalasın ha siteden isteyen varsada yazısız hiç üşenmem maşl atarım arkadaşlar

By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:

« Yanıtla #10 : Haziran 04, 2008, 01:17:47 ÖÖ »

Ewdeki bilgisayarımda street legal racing oyunu save game'i bozulunca internette aramaya başladım ve google'da gezinirken THT'yi buldum hemen üye oldum
İlk baş sinirlenmiştim oyunum silinmiş die fakat "Her şerde bi hayır var" sözü tam anlamıyla beni ifade ediyor.Oyunum silinmeseydi belki o gün sizi bulamayacaktım,THT gibi güzel bi sitedeye kaydolamayacaktım..
İlk baş kendimi burda yaşımın küçük olmasından dolayı,arabalardan çok fazla anlamadığım vs gibi nedenlerle yalnız kalacağımı zannettim fakat burda herkes bir aile gibi, sürekli büyüyen bir aile benide aralarına kabul ettiler sağolsunlar.
Halada arkadaşlarım kızarlar "Forumdan ne anlıyorsun" veya "olum manyakmsn msn bile açmadan forumu açıosun" die Fakat onlar bilmiorlar burdaki kardeşliği ve sevgiyi, onlar burayı çoğu forum gibi insanların birbirne küfür ettği,üzücü olaylar yaşandığı gibi sanıorlar fakat burası çok ama çok farklı bir yer...
Halada int araştırma yaparken gezdiğim forumlardan hiç birisine kaydolmam,ve ilk defa bişey itiraf ediyim, daha önce girdiğim bazı forumlarda sırf mesaj sayımın,rütbemin yükselmesi için bişiyler yazıordum fakat THT'de hiç böle bi sıkıntım yok istersem jazz istersem S2000 olayım farketmez,insan olayım yeter Cheesy
Bu forum sayesinde çok değerli kişiler tanıdım teşekkür ederim ama beni bu forumda (yaşımın küçüklüğünden dolayı sanıorum) fazlalık gibi görenler oldu fakat onlarada burdan saygı ve sevgilerimi yolluorum...
Hala bi buluşmaya katılamadım,ilk buluşma heyecanı hala ateş gibi yanıor içimde Allah izin verirse şartlarımın müsait olduğu bir durumda katılacağım Smiley

Vesselam uzun konuştum Tek temennim bu sitedeki sevginin ve kardeşliğin kaybolmaması diye yazımı noktalamak istiorum

saygılaR ve sevgileR

« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 01:19:32 ÖÖ Gönderen: By_BuGr4 » Logged

Şiddet göstermeden güçlü,kuvvetli; zayıflık göstermeden yumuşak huylu ol... Hz.Ömer
CaSHaReMaN
Avrupa Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

"tevazu" insanlık demek

« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2008, 02:26:36 ÖÖ »

ne arabadan anlarım ne hondadan, ama 2 yıldır bu sitenin üyesiyim... Neden? İlk buluşmamdaki samimiyetten, bugün bu site kapansa aynı kadro buluşuruz yinede ondan. Biz bakmadık üye olanın yaşına, arabasına, yaşayışına; gün geldi biz burdan maltepeye gittik, gün geldi arkadaşlarımız ordan silivriye geldiler sağolsunlar (Bunun lafı yapılmadı üç beş dengesizin dışında) ki o üç beşi şimdi siteyi fotokopi yapıyorlar, zaten kendileri birşey üretebilecek zekaya sahip olsaydılar buradaki dostluğun farkına varırdılar. Neyse taklitler aslını yüceltir. Son bi söz söyliyeyim ilgili arkadaşlara tanıdık matbaacı var kopyalama için Smiley aynı sizin gibi ucuza satıyor malını iyi anlaşırsınız)

Ersin Gül
Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2008, 09:01:15 ÖÖ »

gidiyolar baska markalara dunya para veriyolar, sonra bakıyolarki honda nın hem fıyatı uygun hemde kalıteli sonra pisman oluyolar.(bunuda encok vw ve ford cular yapıyor). bu tip seylerle kendılerını tatmın etmeye calısıyolar.
aslında huzursuzluk cıkacak bı durumda yok bızler acısından.
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 09:02:14 ÖÖ Gönderen: Hondaniel » Logged
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman

« Yanıtla #13 : Haziran 04, 2008, 09:05:03 ÖÖ »

Böyle şeylere gerçekten anlam veremiyorum...Ben doğru düzgün forumlarda gezinen bir tip değilim..Bu ilk forumum...Zaten başka yerlere de bakmıyorum bile..Bütün arkadaşların da belirttiği gibi site olsa da arabam honda olmasa da ben gene burdayım ve sizlerle görüşmeye devam ederim...Ellere inat buluşmalara herkesi beklerim arkadaşlar....
mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #14 : Haziran 04, 2008, 09:54:35 ÖÖ »

benim de ilk üye olduğum araba forum sitesi burasıydı ve ersinin söylediği gibi ben de buluşmadan sonra anladım ki bu site farklı bi site. buluşmalardaki sıcaklık, cana yakınlık vs. herşey çok güzeldi. sonraki buluşmalara gelemedim ama gelmek istiyorum yine, o sıcak ortamı, güzelliği, dostluğu, muhabbeti yaşamak için. başka sitlere şöyle bir göz gezdirdiğim zaman bu sitenin sıcaklığını göremedim ve üye olmaya gerek olmadığını anladım. iyi ki de üye olmamışım, ben sitemde mutluyum. taklitlerimiz varsın olsun, dert değil. biz kendimizi bilelim yeter. 

Honda Hayat Onda
ibommmm79
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #15 : Haziran 04, 2008, 10:01:49 ÖÖ »

ben daha çok yeniyim ama daha şimdiden sıcak hissettiğim arkadaşlarım oldu ilk deneyimim ve ilk buluşmaya gelişim olacak inşallah
bu siteyi çok özel buldum
tht ye ve özellikle ramses zafer sizlere teşekkür ederim.
aRas
Turbo Civic Type-R

The Power of Dreams ®CaSHaRaS2k®

« Yanıtla #16 : Haziran 04, 2008, 12:30:43 ÖS »

Speak to the handöncelikle adminlerimize teşekküR ederim.
adminlerimiz ve arkadaşlarımız doğru söylüyor.o kadar çok kötü insanlar varki,o dedikleri gerçek oluyor ve oldu.
biz bundan dolayı üzülüyoruz.o kötülüğü bize yapanıda kınıyoruz...

alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #17 : Haziran 04, 2008, 12:43:42 ÖS »

benim de ilk üye olduğum araba forum sitesi burasıydı ve ersinin söylediği gibi ben de buluşmadan sonra anladım ki bu site farklı bi site. buluşmalardaki sıcaklık, cana yakınlık vs. herşey çok güzeldi. sonraki buluşmalara gelemedim ama gelmek istiyorum yine, o sıcak ortamı, güzelliği, dostluğu, muhabbeti yaşamak için. başka sitlere şöyle bir göz gezdirdiğim zaman bu sitenin sıcaklığını göremedim ve üye olmaya gerek olmadığını anladım. iyi ki de üye olmamışım, ben sitemde mutluyum. taklitlerimiz varsın olsun, dert değil. biz kendimizi bilelim yeter. 

GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter

« Yanıtla #18 : Haziran 04, 2008, 12:47:08 ÖS »

sizinle olmak çok mutluluk verici. hepinizi seviyoruz saygılarla...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #19 : Haziran 04, 2008, 01:20:59 ÖS »

abi taksimden aşşagı kasımpaşa Smiley ( kusura bakmayın bunu yazmak zorunda hissettim kendimi )kimse üzülmesin BU SEVDA BİTMEZ ,HASRET BİTMEZ , İSTEYEN GİDER HİÇ FARK ETMEZ ! Smiley

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: