ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2008, 06:48:18 ÖS » |
|
iyiki varsınız arkadaşlar. sağolun varolun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2008, 06:50:13 ÖS » |
|
Altıner abim zaten biz sevdiğimizden üye olduk bu siteye allah bu sitenin kurucularındanda razı olsun bizi böyle güzel bir aile ile tanıştırdıkları için sağolun varolun . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HoNdA TyPe_R
Co-Admin
Honda Prelude

yILmAz&SaLicE
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2008, 06:52:13 ÖS » |
|
ben sunu dusunuyorum demekki biz TEAMHONDATURKEY olarak cok gusel seyler yapiyoruzki bizleri artik kiskaniyorlar ne yapacaklarinida bilmedikleri icin de siteye saldiriyorlar ama sunu asla bilmiyorlarki burada olan bagliligi ve arkadaslagi asla bitiremiyecekler vede BASARAMAYACAKLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THT ADMINISTRATOR
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 11, 2008, 09:24:36 ÖS » |
|
Konuya duyarlı tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Bizimle aynı duguları paylaşmanızdan dolayı mutluyuz.
Bu yazıyı yazmak istemezdik ama buna mecbur kaldık.
|
|
|
|
|
|
Team Honda Turkey Yönetim
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Turbo S2000

HondA ; Birçokları içinde birtane. - NüHaRika
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 11, 2008, 09:38:37 ÖS » |
|
Bu Site kalitesini site üyeleri kişiliğini bende bu siteyi kaybetmem Allah'a şükür .. Aranızda iyi ki varım arkadaşlar muhabettine kabul eden herkese binlerce kez teşekkür ederim.. Konuya gelince gitmeye niyeti olan sebebini bulmuş olur istemeyen zaten bizi bırakmaz bizde onu ..
Sitede emeği olanlara Tekrar teşekkürler..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 09:39:35 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN »
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 11, 2008, 11:52:46 ÖS » |
|
Sitenin kurucusu olan Erishman'a ve VTEC'e burdan bir teşekkür yollayalım o halde  saolun arkadaşlar, bunları bilmek çok güzel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2008, 12:35:43 ÖÖ » |
|
altıner abi Erishman ile hiç tanışamadık biz başka bir isim mi kullanıyo ?
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
CemVteC
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2008, 12:50:30 ÖÖ » |
|
bence hıc kasmaya uzulmeye gerek yok ne kadar zamandır uyeyım buraya tam olarak bılmıyorum ama su kesındır kı hıc bı konuda uyelerın bırbırını yedıgını bırbırıne satastıgını gormedım herkes bırbırıne saygı duyuyor goruslerıne onem verıyor bırbırını sevıyor yanı bu ısteyı uc bes capulcu yok edemez kucultemz cokeltemz. burada dostluklar klavye basında sahte dostluklar deıl( malesef ben sızlere uzaktayım ama o guzellıgı o samımıyetı alıgılayabılıyorum) gercekte kurulan samımı herkesın kenıdısını ortaya koydugu sahte kısılklerle dolanmadıgı dostluklar var admınlerım hıc sıkmayın canınızı bızler uyelerınız herzman yanınızdayız  sızlerle olacagız ben suan honda kullanmıyorum ama rahatca aracımı HONDA NIZI TANIYALIM kosesıne koyabıldım bu nedendır sıtenın temızlıgındendır hıc kotu soz solıyenın olmayacagını bıldıgım ıcın rahatlıkla koyabılıyorum buda sıtemızın guzellıklerınden bırını gosterır neyse fazla yazdım ama bıldıgım vede ıgrendıgım bı kac sahıs var onların ısıne benzıyor bu gırdıklerı heryerı karıstırırlar onlar neyse bu sıteyı yapalardan allah razı olsun.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 12, 2008, 06:07:41 ÖS » |
|
altıner abi Erishman ile hiç tanışamadık biz başka bir isim mi kullanıyo ?
şu an işleri ile ilgileniyor, bir süre ara verdi diyelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 12, 2008, 07:53:41 ÖS » |
|
tamam abi teşekürler altıner abi Erishman ile hiç tanışamadık biz başka bir isim mi kullanıyo ?
şu an işleri ile ilgileniyor, bir süre ara verdi diyelim
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
URFA-S2K
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 14, 2008, 02:26:36 ÖÖ » |
|
sayın admınler siz uzerınıze düsen gorevı yani birligi saglıyorsunuz ve bunuda basarıyorsunuz üzülecek bır durum da yok hakıkaten tht guzel bır sıte ,bır sorun olarak gormeye gerek yok ne olay varsa bence (urf s2k)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 14, 2008, 08:35:37 ÖÖ » |
|
Benim anlamadıgım bu insanların bu işten ne çıkarı varda böyle garip davranışlarda bulunuyorlar ?? Garip ve anlamsız geliyor zatem aksamları topu topu yarım saat vaktim oluyor onuda THT de neler olmus diye gecirmek bana zevk veriyor .. Tesekkurler herkese ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muRatpasa
Honda Prelude

Veni - Vidi - Vici
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 16, 2008, 02:31:57 ÖÖ » |
|
bu site benim de bir çok arkadaşta olduğu gibi ilk forum sitem,daha sonra diğer aracımdan ve merakımdan dolayı bir kaç siteye daha üye oldum ama asla girip 2 satır yazmadım, gecenin bu saatinde bu yazılanları okuduktan sonra da diğer üyeliklerimi iptal edeceğim.
söylemek istediğim bi kaç şey var, birincisi benim çok sevdiğim bir atasözü : " Dalga ne kadar güçlü olursa olsun,kayadan koparacağı bir çakıl taşıdır " o çakıl taşı gitsin,biz kayaya bakalım.. diğer bir konuda sitedeki Refleks isimli kardeşim Gökhan ile sadece şimdiye kadar tanışma fırsatımız oldu, ama ilk diyaloglarımızda bile sanki uzunca süredir dostmuşuzcasına bir iletişim kurduk,diğer arkadaşlarla da inşallah en kısa sürede tanışacağız. Yani burda yazılan satırlar,verilen sözler, gerçekleşen paylaşımlar sanal değil son derece gerçek.
bu kadar ruhunu koymuş insanların oluşturduğu bir topluluğun hiç kopacağını sanmam, boş laflara kulak asmayalım derim ben..
haa bu arada siteye üye olduğumda benimde honda marka aracım yoktu, ama ben "su" ya "bu" derken "araba" ya "honda" diyen guruptanım, kopyacı arkadaşlara duyurulur...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım düşmanımı güçlü ve zeki yapki, galip geldiğimde utanç duymayayım.
|
|
|
Warrior
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 16, 2008, 11:34:18 ÖÖ » |
|
arkadaşlar pek yazacak birşey bırakmamış sağolsunlar hepsini destekliyorum ve sizlerle olmaktan mutluyum..! Saygılar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EXELANCE
Honda Prelude

fahri
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 01, 2008, 05:17:36 ÖS » |
|
Sayın abim bir ata sozüyle karsılık vereyim meyve veren ağaç taslanır. Demekki biz onlardan çok daha üstünüzki bizim sitemizi çekemiyolar onlara soylenicek teksey allah sizlerede boyle guzel bir site bahşet sin arkadaslar ama baska yerde aramasınlar mutluluğun tek adresi THT burda 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2008, 05:21:38 ÖS Gönderen: EXELANCE »
|
|
|
|
|
turbovts2
Honda Civic VTI