Gönderen Konu: trabzonda neler oluyor  (Okunma sayısı 1517 defa)

tolgabin

  • Ziyaretçi
trabzonda neler oluyor
« : Ocak 30, 2006, 05:33:27 ÖS »
Gerçi bu konu pek sporla alakalı değil ama

trabzonda gökdeniz eşine ait dükkana ve fatih'in arabasına kurşun yağdırmışlar.

Bu trabzonda garip şeyler oluyor hatırlarsanız fatih havaalanında silahla görüntülenmişti ve tehdit mi ediliyorsunuz diye sorduklarında " bizi kim tehdit edebilir " diye cvp vermişti. Trabzonda kurtlar vadisi misali bi işler dönüyor galiba



http://www.milliyet.com.tr/2006/01/30/son/sontur05.asp



memopad

  • Ziyaretçi
trabzonda neler oluyor
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2006, 07:59:20 ÖÖ »
Bizim oralarda eskiden bu yana "Kurtlar Vadisi" tarzı olaylar olagelmiştir.

Ama maalesef bu sefer bu olay futbolculara kadar sıçradı.

Emniyet yetkilileri bir an önce olayın faillerini yakalamalı ve işin içyüzünü ortaya çıkarmalıdır..

EROLL

  • Ziyaretçi
trabzonda neler oluyor
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2006, 10:22:55 ÖÖ »
sporun mafiası yapanplar işte..

memopad

  • Ziyaretçi
trabzonda neler oluyor
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2006, 04:04:56 ÖS »
Futbolcularımız tek yürek oldu
Futbolcularımız bugün saat 15.30’da düzenledikleri basın toplantısında yaptıkları yazılı açıklamayla Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’e karşı yapılan çirkin saldırıyı kınadılar. Toplantıya teknik heyetimiz de katıldı.



Toplantıda konuşan Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić, son zamanlarda meydana gelen olaylar sebebiyle oyuncular ve teknik kadromuz adına Hüseyin bir açıklama yapacağını belirterek, “Bu duyuruyla Fatih ve Gökdeniz’e e tam desteğimizi veriyoruz” dedi.

Açıklamayı okuyan ikinci kaptan Hüseyin Çimşir şu görüşlere yer verdi: “Geçtiğimiz Pazar akşamı yaşanan ve hepimizi derinden yaralayan talihsiz olay nedeniyle bugünkü toplantıyı yapmayı uygun gördük.

Trabzon kentinden yetişerek Ay-Yıldızlı forma altında ülkemizi temsil etme onurunu yaşayan iki değerli arkadaşımızın araçlarına ve işyerine yapılan saldırıyı futbolcular ve teknik heyet olarak şiddetle kınıyoruz.

Söz konusu olay son yıllarda ülke futbolunda görmeye alıştığımız şiddet olaylarının geldiği boyutu göstermesi açısından son derece anlamlıdır.
Burada Fatih ve Gökdeniz’e sıkılmış gibi algılanan kurşunların hedefi yalnızca Trabzon ve Trabzonspor değil asıl hedefi Türk futboludur.

Bizler bugüne kadar olduğu gibi yine elele vererek arkadaşlarımızın yanında desteğimizle onla siper olacağız.

Ancak ülkede halen bu olaya duyarsız kalan kişi ve kuruluşlar olduğunu görmek de bizleri derinden üzüyor.

Bu tarz olaylara asıl tepki göstermesi gereken kulüpler, profesyonel futbolcular, Profesyonel Futbolcular Derneği ve spor camiasının içindeki yetkili kesimler maalesef seslerini çıkarmamakta ve devekuşu misali kafalarını kuma gömmektedirler.

Bugün iki kardeşimize atılan kurşunların önümüzdeki dönemlerde farklı adreslere yönelmeyeceğinin garantisini kimler verebilir?
Ogün’ün, Rüştü’nün, Necati’nin başına gelenlerin ardından Fatih ve Gökdeniz’e yönelik yapılan bu saldırı geleceğe yönelik ciddi bir uyarı olarak algılanmaktadır.

Devletin ilgili kişi ve kurumları, Başbakanımız, İçişleri Bakanımız, Valimiz, Emniyet güçlerimiz üzerlerine düşen görevi yaparak failleri en kısa sürede yakalayıp adalete teslim etmenin çabası içindedirler.

Onlara buradan bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ancak bu tip olaylar sadece devletimizin çabalarıyla sona erdirilebilecek olaylar değildir.

Sporun içindeki tüm birimler elele vererek duyarsız tavırlarından vazgeçmeli ve tek vücut olarak olumsuzluklara karşı gereken tepkiyi göstermelidirler.

Buradan diğer meslektaşlarımıza da sesleniyoruz!...
Trabzonsporlu futbolcular olarak bizlerin çektiğimiz ızdıraba rağmen her zaman olduğu gibi görev sorumluluğu bilincinde hareket ederek, mesleğimizin gerektirdiği sağduyuyu göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın…
Yıkılmadık, aksine daha da kenetlendik."

Bu açıklamadan sonra konuşan Halilhodžić, "Oyuncularımızın başına gelen böyle bir olayı hiçbirimiz beklemiyorduk, hepimiz şok olduk. Ama bu olay bizi daha fazla birbirimize kenetleyecektir. Trabzonspor yaşanan bu olumsuzlurdan daha güçlü şekilde çıkacaktır."

Kaynak: http://www.trabzonspor.org.tr
---------------------------------------------------------------------
 Ne hallere düştük ya.
 Olayın faillerinin ismi belirlenmiş fakat henüz bir tutuklama, sorgulama filan yok. Dedikodulara göre futbolculardan haraç istenmiş. Vermeyince de gözdağı vermek için boş araçlara kurşun sıkmışlar.. :mad:  :mad: