anerkad
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #280 : Mayıs 29, 2008, 09:17:07 ÖS » |
|
fenerbahçe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dikce_3458
Honda City
FATİH
|
 |
« Yanıtla #281 : Haziran 16, 2008, 10:51:53 ÖÖ » |
|
GALATASARAY 77 (38.5%) FENERBAHÇE 76 (38%) BEŞİKTAŞ 39 (19.5%) TRABZONSPOR 4 (2%) DİĞER KLÜPLER 4 (2%)
oyum ile öne geçtik şimdilik müthişşş...
|
|
|
|
|
|
GÖREVDEN DOĞAN MERHAMET VATANA İHANETTİR... _AYNASIZ_
|
|
|
|
aRas
|
 |
« Yanıtla #282 : Haziran 16, 2008, 02:30:18 ÖS » |
|
UA GaLaTaSaRaY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #283 : Haziran 17, 2008, 06:48:34 ÖS » |
|
GALATASARAY - 78 (38.6%) FENERBAHÇE - 77 (38.1%) BEŞİKTAŞ - 39 (19.3%) TRABZONSPOR - 4 (2%) DİĞER KLÜPLER - 4 (2%)
son durum böyledir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bjk Ç@RŞI
Honda City
|
 |
« Yanıtla #284 : Haziran 17, 2008, 09:09:34 ÖS » |
|
B E Ş İ K T A Ş K
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yusuf33
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #285 : Haziran 17, 2008, 10:37:52 ÖS » |
|
GALATASARAY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miliitary01
Honda City
|
 |
« Yanıtla #286 : Haziran 18, 2008, 01:33:14 ÖÖ » |
|
çarşının katili yapmayın bizi, ölmeden mezara koymayın biz , ................cek musalla taşı samiyende öpeceğiz biz beşiktaşı :=) (gözlerinden).okudum okudum tutamadım napim.arkadaşlar futbolla inşaat şirketlerini karıştırmayın.spor kulubünün amacı sportif başarıdır.yok ben eve 3. katı attım yok tesisleştim yok şurda 2 dükkan açtım  .inşaat şirketimisin futbol kulubümü? elfenerli arkadaşlar kendimizi avutmayalım demi:) .saygılar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #287 : Haziran 18, 2008, 12:55:29 ÖS » |
|
sevgili arkadaşım kedi uzanamadığı ciğere .... diye bi atasözü var biiliosun dimi 
|
|
|
|
|
|
ﻮ  ๒ - İkinci bahar yaşıyor ömrüm  bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler... 
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #288 : Haziran 18, 2008, 01:05:18 ÖS » |
|
FENERBAHÇE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miliitary01
Honda City
|
 |
« Yanıtla #289 : Haziran 19, 2008, 01:21:53 ÖÖ » |
|
işte bende tam olarak onu diyorum sevgili arkadaşım mundar etmeyelim başarılarımızı,saygıyla eğilelim önünde.binalar yapılır ,eskiyebilir yenisi yapılır.başarılar baki kalır hatırlanır unutulmaz;).sonrasında kendi kanalında üç kuruşluk yarışmalar ve klipler oynatacağına,yazdığın tarihleri seyrettirirsin taraftarlarına  sevgili arkadaşım kedi uzanamadığı ciğere .... diye bi atasözü var biiliosun dimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #290 : Haziran 19, 2008, 09:50:09 ÖÖ » |
|
niye sürekli fenerle uğraşıyosunuz arkadaşım, işiniz gücünüz yok mu? onu anladıkta başka uğraşacak takım yokmu? kaç yıl oldu kupayı alalı, hala onunla övünüyosunuz, geçen senelerde avrupada FB'nin gösterdiği başarıları yakalabildinizmi? sizin o tarih dediğiniz kupa balondu söndü canım hadi çok öpüyorum seni... işinle gücünle ilgilen, yeni bi kupayla gel karşıma öpüp başıma koyarım
|
|
|
|
|
|
ﻮ  ๒ - İkinci bahar yaşıyor ömrüm  bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler... 
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #291 : Haziran 19, 2008, 03:45:11 ÖS » |
|
çarşının katili yapmayın bizi, ölmeden mezara koymayın biz , ................cek musalla taşı samiyende öpeceğiz biz beşiktaşı :=) (gözlerinden).okudum okudum tutamadım napim.arkadaşlar futbolla inşaat şirketlerini karıştırmayın.spor kulubünün amacı sportif başarıdır.yok ben eve 3. katı attım yok tesisleştim yok şurda 2 dükkan açtım  .inşaat şirketimisin futbol kulubümü? elfenerli arkadaşlar kendimizi avutmayalım demi:) .saygılar  murat abi allahını seviyosan yapma şunu fenerliler neysede galatasarayın taraftarı çok kötü kusura bakmayın ne olursa olsun en iyi seyirci beşiktaşın  bu arada çarşı dünyanın en iyi holiganları anketinde 3. seçildi eger konu psikopatlıksa çarşının üstüne tanımam siz hiç -10 derecede üstünü çıkaran koluna kırık bira şişesiyle beşiktaş yazan gördünüz mü? ( bunu yazmamda ki sebeb kimse çarşının katili olamaz demek için ) ama bence psikopat degil yaratıcı olmak lazım çarşı gibi beste yapmak lazım tezehuratla maç kazandırmak lazım önemli olan bu taraftarlık bu ....
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #292 : Haziran 19, 2008, 04:29:26 ÖS » |
|
arkadaşlar burası ne holiganlık sitesi, ne de taraftar sitesi değil... ben miliitary01 arkadaşımızın yaptığı yorumu doğru bulmuyorum... kimsenin kimseyi kışkırtmaya hakkı yok diye düşünüyorum, herkes kendi takımı hakkında istediği yorumu yapsın ama kimsenin de başarısına dil uzatmasın...
daha öncede dediğim gibi fikito kardeşim, taraftarlık bira şişesiyle kolunu kesip biçmek, küfür etmek değildir, holiganlığı marifet sayanların kulüplerine verdiği zarar, yararlarından kat kat daha yüksek...
stada gider takımını desteklersin, şarkı da yazarsın söylersin... ama abartmamak lazım... sitemizin TEAMHONDATURKEY olduğunu, bir paylaşım forumu olduğunu unutmamamız lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HoNdA TyPe_R
Co-Admin
Honda Prelude

yILmAz&SaLicE
|
 |
« Yanıtla #294 : Haziran 19, 2008, 07:22:20 ÖS » |
|
BESIKTAS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #295 : Haziran 19, 2008, 07:30:35 ÖS » |
|
FENERBAHÇE Başka söze ne hacet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #296 : Haziran 19, 2008, 08:22:19 ÖS » |
|
Lütfen sadece takım isimlerini yazalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #297 : Haziran 19, 2008, 08:49:39 ÖS » |
|
kimse kendini beste makinasıyız diye avutmasın hemde hiç kimse  tsk edilmesi gereken Arjantin, ingiltere, ispanya, italya klupleri. sahiplenilen tüm besteler bu kluplere ait..Allahtan video paylaşım siteleri varda herkes bunu öğrendi  son olarak kimse kimsenin takımını aşağılamasın, tatlı tatlı rekabet olsun, amacın dışına ltf çıkılmasın. herkesin tuttuğu takım kendine kıymetlidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #298 : Haziran 19, 2008, 09:39:26 ÖS » |
|
kimse kendini beste makinasıyız diye avutmasın hemde hiç kimse  tsk edilmesi gereken Arjantin, ingiltere, ispanya, italya klupleri. sahiplenilen tüm besteler bu kluplere ait..Allahtan video paylaşım siteleri varda herkes bunu öğrendi  son olarak kimse kimsenin takımını aşağılamasın, tatlı tatlı rekabet olsun, amacın dışına ltf çıkılmasın. herkesin tuttuğu takım kendine kıymetlidir. altıner abi yigidi öldür hakkını yeme  liverpool maçını izlediysen biliyosun ki liverpool taraftarı bile bu seyirciye hayran kaldı.abi fener seyircisinin eline korkak tavuk ortega yazıp veren bunu kendi stadlarında derbi maçında fener seyircisine açtıran ortegayı bütün maç harap eden kimdi  altıner abim istersen birgün misafirim ol kapalıya gidelim o ruhu gör biz nasıl teamhonda olarak birbirimize kenetlenmişsek ordada o ruhu görürsün
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #299 : Haziran 19, 2008, 09:46:08 ÖS » |
|
ben biliorum o ruhları fikito kardeşim. ama beste falan yapan yok Türkiyede, biz bu mevzuları zaten Çarşıdan arkadaşlarlada konuşuoruz, herkes farkında herşeyin  ama bu işi hakkıyla yapanda Çarşı, buna lafım yok. son olarak herkesin takımı kendine 10 numara  takımı gerçek anlamda destekleyen sahipsiz bırakmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|