Gönderen Konu: sizce modifiye ?  (Okunma sayısı 7131 defa)

infaztim

Ynt: sizce modifiye ?
« Yanıtla #25 : Eylül 23, 2007, 04:49:50 ÖÖ »
:)

ALG

• THT
« Yanıtla #26 : Eylül 23, 2007, 09:45:57 ÖÖ »

modifiye bir annenin evladına şevkatidir modifiye bir babanın oğluna olan öfkesidir modifiye mecnunun leylasına sevgisidir modifiye ferrarinin yanında duran modifiyeli bir araca bakıp ferrariyi görmemektir modifiye polis çevresi edinmektir ve modifiye can çıkar huy çıkmaz demektir.

bomba  >%6rol  >=ok

Mrs.Vtec

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Eylül 23, 2007, 10:51:55 ÖÖ »
 ancak bu kadar ii tanımlanabilrdi  >%6rol

infaztim

« Yanıtla #28 : Eylül 23, 2007, 02:20:03 ÖS »
tşkler

Faruk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Eylül 23, 2007, 06:06:06 ÖS »

modifiye tutkudur anlatılmaz
modifiyedeki sınır cebindeki parana bağlıdır  
gelişmekte olan bi ülkeyiz zamanla modifiyede de gelişeceğiz
acı ama gerçek bişey söyleyeyim yolda bazen otobüs duraklarında otobüs beklerken oradan bi modifiyeli bi araç geçer ve arkasından duraktaki bi kaç kişi  p.ç yapmış arabayı , baba parası yiyor ne olcak yapar tabi o paralar koymaz bunlara gibi konuşmalar geçer aralarında. gibi tabirler var.
elin ağzı torba değilki büzesin.

modifiye bir annenin evladına şevkatidir modifiye bir babanın oğluna olan öfkesidir modifiye mecnunun leylasına sevgisidir modifiye ferrarinin yanında duran modifiyeli bir araca bakıp ferrariyi görmemektir modifiye polis çevresi edinmektir ve modifiye can çıkar huy çıkmaz demektir.

>=ok

bence araba erkeğin aksesuarıdır.. modifiyede onu kişiselleştirmektir..  :artis

modifiyenin gelişimi ise turkiyede yavaş yavaşda olsa gelişiyor,geçenlerde evde eski dergilere bakıyordum,o zmnlar modifiye anlayışı başkaymış <783^2 ,bi spoyler takan bi marşpiye yaptıran dergiye çıkabiliyormuş..ama şimdi öyle değil yurtdışını aratmayan modlu arabalar var..

turkiye şartlarında her egzoz takan,cam filmi yapan sokaklarda gazlayan serseri anlamına geliyor >%Sakin ..akıllardaki bu düşünceleri değiştirmek gene bize düşüyor yani biri bizim arabamız hakkında bişey sorduğu an veya bu parçayı niye taktın ne gereği var dediği zaman ona modifiyenin tam açıklamasını yapmak boynumuzun borcudur..  :artis

Agent

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Eylül 23, 2007, 06:23:04 ÖS »
Modifiye aracını kendi tarzına uydurmak, standartlardan kopmaktır..

Modifiye ilk olarak hobi, daha sonra ise bir tutku en son olarak bir yaşam tarzıdır.

Gerçekten modifiye yapabilmek için.. İlk olarak bolca zaman daha sonra yeterli paran ve Peygamber sabrı olması gerek..

İster şahin ister Ferrari ister Honda hiç farketmez.. Apachi olarak tabir ettiğimiz şekilde olmadıkça herkes parasınca ve zamanınca ufak tefek şeyler yapıyor kendince..

Modifiye:
Kimine göre bagaj kapağına Canısı/Liselim/Gecelerin yargıcı yazmaktır..
Kimine göre 10 kere egzoz değiştirmektir  >%6rol

Sözlük anlamının dışında mantıklı bir açıklama yapılabileceğini sanmıyorum çünkü bu iş akıllı adam işi değil  :emo        

Faruk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Eylül 23, 2007, 06:32:33 ÖS »

Kimine göre bagaj kapağına Canısı/Liselim/Gecelerin yargıcı yazmaktır..
Kimine göre 10 kere egzoz değiştirmektir  >%6rol

Sözlük anlamının dışında mantıklı bir açıklama yapılabileceğini sanmıyorum çünkü bu iş akıllı adam işi değil  :emo        

o kendini biliyor..  :emo   >%6rol