Gönderen Konu: sizce alınırmı bii bakın  (Okunma sayısı 6862 defa)

YUNUS MERİÇ

Ynt: sizce alınırmı bii bakın
« Yanıtla #25 : Kasım 02, 2012, 09:26:47 ÖÖ »
bi aralar bu arabaya bende niyetlenmiştim çok uzun süredir burda bu araç 8 aydır fln satılıyor Şuanki fikirlerim ;Km yüksek Paket düşük Komple boyalı 3 tane değişeni var konuşmuştum araç fotolarda cilalı yakından iyice görün inceliyiin bence o kadar bi ekstarsıda yok jant bile yok daha iyileri bulunabilir görünüşe aldanmayın

ya bu araç ilana yeni düştü sürekli kovalıyorum ilanları başka araçla karıştırıyo olabilirmisiniz.zaten komple baktırıcam araça anlaşırsak neyi var neyi yok çıkacak

s3z3r54100

• Sezer
« Yanıtla #26 : Kasım 02, 2012, 09:32:15 ÖÖ »
yo hayır bu araba adam sürekli güncel yapıyor çok iyi hatırlıyorum arayıp konuşmuştum hatta 19 a bırak dedim gelip alayım baya konuştum yok öle yaptım yok böle yaptım 20.300 e istediler vermedim fln dedi tamam dedim ama kafanıza yattıysa bunlar önemli deil bende görünüşüne bayılmıştım alınca pişman olmayın işte iyi düşünün alınabilir ama daha iyileride var

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #27 : Kasım 02, 2012, 09:41:00 ÖÖ »
yo hayır bu araba adam sürekli güncel yapıyor çok iyi hatırlıyorum arayıp konuşmuştum hatta 19 a bırak dedim gelip alayım baya konuştum yok öle yaptım yok böle yaptım 20.300 e istediler vermedim fln dedi tamam dedim ama kafanıza yattıysa bunlar önemli deil bende görünüşüne bayılmıştım alınca pişman olmayın işte iyi düşünün alınabilir ama daha iyileride var

arkadaşım sen kırmızıdan bahsediyosun ben o araçla anlaşamadım en son 19500 tl ye bıraktı bende 19 dedim olmadı o eskiden kalan ilan...

şimdi sorduşum gri olan sakaryada:)

s3z3r54100

• Sezer

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #30 : Kasım 02, 2012, 09:51:24 ÖÖ »

s3z3r54100

• Sezer
« Yanıtla #31 : Kasım 02, 2012, 11:12:15 ÖÖ »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ben-araba-alacam-diyosan-bunu-alacan-sadece-binecen-103791098/detay/
he pardon pardon ben kırmızı sanıyordum hortlattık konuyu bende sakaryada oturuyorum :))
tam adamına denk geldik ozaman:))) bilgin varmı araçla ilgili??

hocam burda o kadar çok honda varki, bi aralar buna benzer gri görmüştüm tıpkısı sakaryadan yanında geçerken çaktırmadan inceledm çok temiz ok gibi duruyordu bumu ama bilmem burası honda cenneti her gün farklı araba görüyorum :))

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #32 : Kasım 02, 2012, 11:17:09 ÖÖ »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ben-araba-alacam-diyosan-bunu-alacan-sadece-binecen-103791098/detay/
he pardon pardon ben kırmızı sanıyordum hortlattık konuyu bende sakaryada oturuyorum :))
tam adamına denk geldik ozaman:))) bilgin varmı araçla ilgili??

hocam burda o kadar çok honda varki, bi aralar buna benzer gri görmüştüm tıpkısı sakaryadan yanında geçerken çaktırmadan inceledm çok temiz ok gibi duruyordu bumu ama bilmem burası honda cenneti her gün farklı araba görüyorum :))

araç sahibide ben arabanım arkasındayım diyo ve herşeyini söylüyo değişen yokmul vs.vs. bakalım hafta sonu gelicem sakaryaya bi bakayım yakından anlaşa bilcezmi:)teşekkürler

s3z3r54100

• Sezer
« Yanıtla #33 : Kasım 02, 2012, 11:19:40 ÖÖ »

[/quote]

araç sahibide ben arabanım arkasındayım diyo ve herşeyini söylüyo değişen yokmul vs.vs. bakalım hafta sonu gelicem sakaryaya bi bakayım yakından anlaşa bilcezmi:)teşekkürler
[/quote]

usta plaka sorgulat

gknvt4

« Yanıtla #34 : Kasım 02, 2012, 12:23:02 ÖS »
cok para ustundekı yapılan modıfıkasyon 5oo tl gecmez :) bılgın olsun 17 sen bulursun 1 lıra masraf bebek gıbı olur bence fıyat yuksek

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #35 : Kasım 02, 2012, 12:47:41 ÖS »
cok para ustundekı yapılan modıfıkasyon 5oo tl gecmez :) bılgın olsun 17 sen bulursun 1 lıra masraf bebek gıbı olur bence fıyat yuksek

haklısın ama arkadaşım bende 16500-17000 bin'e almaya zorluyorum bakalım nolcak

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #36 : Kasım 02, 2012, 12:49:05 ÖS »

[/quote]

usta plaka sorgulat
[/quote]

plakayı sorgulattım 2 ad hasar var onlarda önemli değil zaten... km için msj gelmedi hala bide ona bakayımda..