Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 Yazdır
Gönderen Konu: Site üyelerimizden Emreee Hakkında!Kendisini Yılın Uyanığı seçtim Arkadaşlar :)  (Okunma Sayısı 1852 defa)
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« : Haziran 12, 2008, 10:47:06 ÖÖ »

Selam sevgili arkadaşlar,

Emreee nickli arkadaşı ilk üye olduğundan beri takip ediyorum. Hatta ilk üye olduğunda banlandı sitemizden sonradan tekrar başka nick ile üye olmuş. Neyse gelelim konuya;

Bu arkadaşımız başka honda forumuna üye bunu normal karşılıyorum fakat durmadan topiclerde yazdığı cevaplarda sitenin adını yazmakta. Hatta sitenin adı bizde yasak kelime olduğundan ******** şeklinde görünmesine rağmen yazacağı sitenin yazılışı çıksın diye şekilden şekile sokarak yazmakta. Hadi bunu da geçtik, ne kadar geri kafalı bir adam ki ben bunu uyardıktan sonra sitemizdeki üyelere '' ÖZEL MESAJ'' göndererek kendi forumlarına davet ediyor. Hiç mi düşünmüyor bu sitenin takip edeni var mı yok mu? Yakalarsa ne yapar diye?

Şimdi sitemizden bu adamı atıcam. Fakat buraya bu konuyu bilerek açtım. İbret olsun diye. Eğer ki bu şekilde bir olay daha yakalarsam çok kötü bozarım yapanı... Arkadaşlar sitemizde çok sıkı bir şekilde kontrol ünitemiz var. Burada yakaladığımız huzurlu ortamı bozmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yüzden sizdende yardımcı ve anlayışlı olmanızı bekliyoruz.

THT YÖNETİM adına;

Yassi...

Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R

« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2008, 10:50:52 ÖÖ »

Aklınca siteyi kötüleyip kendine cekicek ama nerdee...Adminler olmasa bile biz burada onları denetliyoruz gerekenleri adminlerimize söyleyip gerekenin yapılmasını istiyoruz.Yani adminlerden sonra burada biz devreye giriyoruz...Saygılar.

Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için...
Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
ibommmm79
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2008, 11:02:17 ÖÖ »

gördüğüm kadarıyla bu forumda arkadaşlıklar çok kaliteli seviyede

ne olursa olsun huzurunuzun kaçacağını zannetmiyorum.inanıyorumki bu konu hakkında herkes gereğince hassas ve duyarlı olacaklardır.
NLY11
Honda Civic Type R

NiL@y :)

« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2008, 11:16:24 ÖÖ »

Yasin bukdr kızmana gerek bile yok komedi çünkü beğenmedikleri siteden adam çalmayamı kalkıolar neden ozaman o adamlarda burdan yani onlarıda bozar mantık saçma hangi cürretle böyle birseye kalkışılıyor cewabını almıştır o bence bırakın içiniz rahat olsun bukdr çabalrken onlar sizde geçip gülün ben burdaki dostluğu SEVİYEYİ hiç bi forumda görmedim ne yazıkki 2yıldır foruma üyeyimm okdr ii dostluklarım olduki bırakın herkeS kendi inandığını yaşar aslında sonuçta sanal bir ortam ama o bukdr komikki böle bi teşebbüste bulunmuş sen çok ii yapmışın tekrar ediorum içiniz rahat olsun

ben bu siteyede bir arkadaşım wasıtasıyla üye oldum biliosun hatta zorunlu ona binkere teşekkür ederim sizlerle tanışmama wesile oldu ama diğer siteleride göstermişti ne nedir fln fln burda onlar gibi APAÇİLİKLER BASİTLİKLER olsaydı bir mesasjım bile olmazdı anlıcaın burda kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider...

bence sizde takmayınn...
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 11:20:35 ÖÖ Gönderen: yassi » Logged

sahici herşeyin asıl rengi, kalbime kaç kere sorduysam, hep bana ismini heceledi, bende inanıp ona uyduysam, eğer birgün farketmeden istemeden seni kırdıysam, özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devam ederim
honda_team
SENSEI

Doğanay

« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2008, 11:17:16 ÖÖ »

Ellerine  sağlık yasin abi çok haklısın çok güzel konuştun bencede atalım amayinede bu siz adminleriz işi...Burada çok sağlam dostluklar var ve 1 kişi yüzünden asla kopamaz ben böyle inanıyorum bence bizim forumumun'un düzeyi çok normal ve bu sitede bazı "gıcık"lık çıkaranlar yüzünden'de forumun seviyesi asla düşemez...

NLY11
Honda Civic Type R

NiL@y :)

« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2008, 12:33:33 ÖS »

ayrıca eklemek istiyorumki yasin diğer sitedeki insanlarda eminim duysalar kızarlar kendini onların yerine koy bi densiz kendini bilmez kalkıp böyle hareket edip senin siten için konuşuo ordakiler kızınca kulaına gelse ne hissedersin benm mesajlarım Emreeee denen şahsi muhtereme vede onun zihniyetindekileredir. sadece kendinizi küçük düşürüp bide isim werdiğiniz yerin girdiği duruma bak azıcık düşünseydiniz keşke....

sahici herşeyin asıl rengi, kalbime kaç kere sorduysam, hep bana ismini heceledi, bende inanıp ona uyduysam, eğer birgün farketmeden istemeden seni kırdıysam, özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devam ederim
honda_team
SENSEI

Doğanay

« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2008, 01:27:10 ÖS »

Çıktıysa çıktı Gökhan abi alt tarafı 2 kelime ama Ama çok haklısın çok güzel yazdın gerçekten...Şimdi aslında bende ağzımı açacaktım ama en iyisi kendi evimde yazmak çünkü içimde çok şey barındırıyorum bu konu ile ilgili çoook belki eve gidene kadar aklıma belki bişeyler daha gelir de sinirlerim gider :@

By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:

« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2008, 02:09:24 ÖS »

emre;

sanırım biraz siteyi karıştırmışşsın (!)..mal mal fantezilerinle,,cümlelerinle,kişiliğinle,yapmak istediğinle vs.
anlıyorz,gelişiosun.normaldir.
ama su siteden ne istiyorsun yahu?
bak,eğer biriyle kapışmak istiyosan benimle kapış tamam mı? mülayim bir foruma girip gerizekalı mesajlar atıp insanların midesini kaldırma anlıyosun di mi? bakk... anlıcağın dilden konuşuyorum...  
öle başka forumların reklamını yapıp,özelden mesaj atarak yaptığın her ne ise çok gerizekalıca daha dün msn adresleri konusunu ararken ne yapacağını gayet ii biliordum işte snn gibi insanlar yüzünden o konu kapatıldı
açık açık konuşusaydında uyduruk bi insan olduğunu anlasaydık lafı dolandırmasana ... ayrıca ziyaretci olmak sana yetmiomuda üye olup duruosun biliosun bizi sitemizde "üye olmadan konu içeriğini göremessiniz" die bi uyarı çıkmıo (!)

« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 02:13:28 ÖS Gönderen: yassi » Logged

Dönücem Dediysem Dönerim... Smiley
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2008, 02:59:12 ÖS »

herkes böyle bir konumu bekliyordu nedir yani? gerek varmı bu kadar gerilmeye hakaret etmeye yasin yazmıs zaten fazlasıyla yeterli... neyi paylaşamıyorus? yapmayın arkadaşlar emre'nin yaptığı ayıp bir şey sizin yazdıklarınız yaklaşımınız bence daha ayıp... konu kitlense herkes için daha hayırlı olacak... üzülüyorum okudukça Sad

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2008, 03:27:28 ÖS »

bende diyorum bu aptal niye her konuya maydanoz olupda milleti tersliyor..Tebrik ediyorum yassi abiyi ASAYİŞ BERKEMAL...

yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2008, 03:29:54 ÖS »

Arkadaşlar sakin olun sakin... Biz elimizden geleni yapıyoruz sorun yok... Bilerek tartışma ortamına açık bırakıyorum ama uslubumuzu koruyalım Smiley

aRas
Turbo Civic Type-R

The Power of Dreams <<<MoDeRaTöR>>>

« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2008, 03:58:40 ÖS »

ya arkadaşlar hepinize katılıyorum dediklerinize.hepiniz çok doğru yorumlar yaptınız.yasiin abimin dediği gibi ''elimizden geleni yapıyoruz''. bizimde aşırı derecede ortalıgı kaosa çevirmemize gerek yok.demek ki buraya üye olupta başka sitelere adam çağırıyorsa bu bizim gururumuzdur.bizim siteden ne kadar çok korktuklarını ve ne kadar çok büyük bir site camiamızın olduğunu gösterir.
o pislik insanların seviyesine düşmemeliyiz....

aRas
Turbo Civic Type-R

The Power of Dreams <<<MoDeRaTöR>>>

« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2008, 04:00:23 ÖS »

işte aynı olay burdada oluyor evencence nin tr den tırstığı gibi;
http://ktunnel.com/index.php/1010110A/2c23f79a72b1f7d8ef90caf196a1473e68a05eaec96ac40032c5d9dc912844b91aba69d95cb2dcfa16304

VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.

« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2008, 04:45:53 ÖS »

Lütfen Şahsi Problemlerimizi site dışında çözelim
Unutmayalım ki THT Honda Bilgi Paylaşım Forumudur...

ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2008, 05:58:55 ÖS »

Bu konu açık kalsın, admin arkadaşlarım ltf kimse kilitlemesin.

8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2008, 06:17:17 ÖS »

insanların emeğini çalarak, bir şeyler elde etmeye çalışanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum arkadaşlar...
söylediklerimden rahatsız olan arkadaşlarımdan şahsım adına özür diliyorum...
amacım fırsat kollamak, konuya kayıtsız kalmamak,şahsi sebeplerden birilerine laf yetiştirmek,bir kişinin yaptığını bir gruba mal etmek veya sansasyon yaratmak değil, bu ailenin bir ferdi olarak rahatsızlığımı dile getirmek... hepimiz bu forumda ortak bir noktada buluşuyoruz, birbirimizle fikir-alışverişinde bulunuyoruz, sorunlarımıza çözüm arıyoruz, deneyimlerimizi paylaşıyoruz ve en önemlisi çok iyi dostluklar kuruyoruz... fakat kendini bu aileye layık görmeyen bazı insanlar, buraya üye olup bizden biri olmak yerine, bazı üyelerimizi kendi gruplarına çekmeye çalışıyolar...ve ben bunu hazmedemiyorum...
inş. ne demek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir...

saygılar...

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
HoNdA TyPe_R
Honda Prelude

yILmAz&SaLicE

« Yanıtla #16 : Haziran 12, 2008, 06:25:50 ÖS »

yasin ellerine saglik kardesim boyle bir konuyu actigin icin ilk oncelikle ikincisi emre gibi kisiler bizim burada ne kadar  SIKI bir dostluk ve dayanisma icide oldugumuzu bilmedikleri icin bu tur oyunlara kalkisiyorlar ama yanlis yaptiklarinin farkina varamiyorlar neyse bu senin yazdigin ve sevgili uyelerimizin verdigi cevaplar fazlasiyla yetmistir sanirim ekrardan ellerine saglik kardesim

ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #17 : Haziran 12, 2008, 06:30:57 ÖS »

Ya bu sitede ilk defa böyle şeyler oldu. O kadar forum var, hiçbiri yapmamıştı bunu. Bu boyutta birşey ilk defa oluyor, daha komiği 2001 den beri forumları takip ederim, ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum. Bu ısrar niye yaw, hadi herkes çıksın THT den o foruma gitsin hey allaaam yaa...

Benim çişim daha uzaktaa, oleeeey Smiley

Smiley  Smiley  Smiley  Smiley Smiley  Smiley  Smiley  Smiley
Yalçın Bulut : Bizim ortama gel Memati alalım seni yanımıza..
Memati : Sen bize gel bizim ortam daha şen..
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 06:32:15 ÖS Gönderen: ALG » Logged

ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #18 : Haziran 12, 2008, 06:33:37 ÖS »

herkes böyle bir konumu bekliyordu nedir yani? gerek varmı bu kadar gerilmeye hakaret etmeye yasin yazmıs zaten fazlasıyla yeterli... neyi paylaşamıyorus? yapmayın arkadaşlar emre'nin yaptığı ayıp bir şey sizin yazdıklarınız yaklaşımınız bence daha ayıp... konu kitlense herkes için daha hayırlı olacak... üzülüyorum okudukça Sad

hayır daha ayıp olan emrenin yaptığı..

8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #19 : Haziran 12, 2008, 06:36:28 ÖS »

+8663

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
Sayfa: [1] 2 3 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: