Gönderen Konu: Sigara içen arkadaşlar bir bakın :)  (Okunma sayısı 7801 defa)

YUNUS MERİÇ

Ynt: Sigara içen arkadaşlar bir bakın :)
« Yanıtla #25 : Ekim 20, 2011, 03:41:55 ÖS »
bırakan arkadaşlar nasıl bir yol izlediklerini paylaşırlarsa ben gibi bırakmak isteyenlere çookk yardımları olacaktır konuyu güncel tutalım

arkadaşım ben kesin bırakıyorum demedim kendimide sıkmadım zorlamadım içmicem dedim içmiyorum 3 gün bitecek daha azıma sürmedim inşallah devam ederim ama şöyle bişi var şu anlarda canım istemiyo pek heralde içmem bidaha

TURQAZ

« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2011, 04:20:18 ÖS »
bırakan arkadaşlar nasıl bir yol izlediklerini paylaşırlarsa ben gibi bırakmak isteyenlere çookk yardımları olacaktır konuyu güncel tutalım

arkadaşım ben kesin bırakıyorum demedim kendimide sıkmadım zorlamadım içmicem dedim içmiyorum 3 gün bitecek daha azıma sürmedim inşallah devam ederim ama şöyle bişi var şu anlarda canım istemiyo pek heralde içmem bidaha

sigarasızlık sinir harbi mi yarattı Yunus :) neden direk üzerine alındın :))  bırakanların izledikleri yolu örnek almak için konu güncel kalsın dedim

alfaus007

« Yanıtla #27 : Ekim 20, 2011, 07:30:21 ÖS »
sigara içmeyen bir sevgilinin dırdırı ideal çözümdür :D test edildi onaylandı :D

hondaciwic

« Yanıtla #28 : Ekim 21, 2011, 03:40:33 ÖS »
sigara içmeyen bir sevgilinin dırdırı ideal çözümdür :D test edildi onaylandı :D
:D+5500

carousal

« Yanıtla #29 : Ekim 21, 2011, 04:24:00 ÖS »
Sigaranın zararı bu kadar bilinmesine rağmen maalesef çok fazla tüketiliyor.

Ben sigarayı şekerle eşdeğer görüyorum. Sigara içmiyorum, içene de bırak diyoruz mesela. Ama adam bırakamıyor.

Herkes sigara bağımlısı değildir, ama pek çok kişi şeker bağımlısıdır. Kendi kendime şekeri bırakma antremanları yapıyorum ama şekeri bırakmak da pek mümkün değil.

Bu sebeple sigarayı bırakmak isteyip de bırakamayanları daha iyi anladım. Keşke bırakabilseler ama işleri epey zor.

HONDAHAN

« Yanıtla #30 : Ekim 24, 2011, 03:07:26 ÖS »
Bir su olsa ve üzerinde hasta eder, sakat bırakır, öldürür yazsa herkes uzak durur, şikayet eder, işletmeyi falan kapattırır, eylem yapar zehirleniyoruz diye... Ama sigaraya gelince hepsi içer. :D  Ben de aynı. :D Bugün denedim, bırakamadım. İşe odaklanamıyorum, oruç gibiyim.

ersinguzen

« Yanıtla #31 : Ekim 24, 2011, 03:29:48 ÖS »
Zamdan önce winston kullanıyordum Zamcık geldi marlboroya geçtim ne ilginçtir. :)

MerT01__civic

« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2011, 03:46:30 ÖS »
Zamdan önce winston kullanıyordum Zamcık geldi marlboroya geçtim ne ilginçtir. :)
:D bırak Ersin abi sende dumansız hava sahası olsun Türkiye :D

hondaciwic

« Yanıtla #33 : Ekim 24, 2011, 04:06:00 ÖS »
ben 6,7 senedir malbora parliamentten aşşağı dusmedim zam gelince LM ye başladık

ersinguzen

« Yanıtla #34 : Ekim 24, 2011, 04:21:16 ÖS »
:D bırak Ersin abi sende dumansız hava sahası olsun Türkiye :D

Yok kardeşim ben bırakamam ya ben çok agrasif sinirli insanım sigarayı bırakırsam vay halime ailem beni reddeder :)