Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ  (Okunma Sayısı 325 defa)
Mahir TÜRKMEN
Turbo Civic Type-R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #20 : Nisan 28, 2008, 07:50:18 ÖS »

Yasin abi cevap veremiyorum bilinen nedenden dolayı Sadece EVET yazıyım abi.

VATAN SAĞOLSUN.

Hayırlı sürüşler
Mahir TÜRKMEN
Turbo Civic Type-R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #21 : Nisan 28, 2008, 07:54:10 ÖS »

Bu vatan toprağını şehidimiz beklemeye devam etmektedir.Unutmayın bu vatan bize cennet size cehennemdir ilelebet!

Adım gibi biliyorum bunları okuduğunuzu o mezarlıkta törende olduğunuzu Allah'ım görev sıram geldiğinde göz göze getirsin bizi o zaman ya abimin yanındayım ya da siz cehenneminize !!!

VATAN SAĞOLSUN

Hayırlı sürüşler
sSPAM
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Nisan 28, 2008, 11:59:22 ÖS »

Bu edit:kural dışı kelime) köpekleri içimizde besliyoruz Meclisin icine sokuyoruz artı hala legal legal diye yırtınanalar var.Teror orgutunun legali mi olur lan!Daha bugun haberlerde cıktı bilmem kac kisi nasıl kıstırdı sakaryada serefsizleri altlarına yapmadıkları kaldı bir tek 2 serefsiz kalp krizi gecirmis 1ide gebermis beter olsunlar.1 mayıstada gorucez bu kopekleri heryere simdiden bildiri dagıtmıslar Biji biji diye basmıslar yapıstırmıslar oraya buraya kagıtları.Kendilerini bi ... sanmasınlar sırf adam toplamakla oraya buraya gitmekle serefsizlik yapmakla olmuyor bu isler bizde o zaman toplanalım PKK destekçilerini gebertelim ona buna vuralım kac katı toplanırız bi dusunun??Hala anlayamadılar masa gibi kullanıldıklarını..Serefsiz kopek Apoda arkalarından hala Biji apo diye yırtınıyolar bu kadar gozu kor bir topluluk olamaz artık yuh!!!Veledi-zinalar...
Mahir TÜRKMEN
Turbo Civic Type-R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #23 : Nisan 29, 2008, 11:32:57 ÖS »

Lütfen bu konunun altında siyasi konuşmayalım arkadaşlar açma amacım tamamen çok farklıdır.

Hayırlı sürüşler
sSPAM
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Nisan 30, 2008, 05:22:06 ÖS »

Valla ismi malum teror orgutu destekcisi oldugu belli olan partiyi(daha ismini soylememe gerek yok)şehitlerimizin kanını dokupte hala teror orgutu diyemeyen partiyi siyasete falan katmıyorum ben Kalleslik toplulugundan baska hicbirsey degil onlar
oracle
Honda Integra
*

« Yanıtla #25 : Nisan 30, 2008, 08:00:16 ÖS »

dostum sana ve ailene sabır diliyorum başınız/mız sağolsun.
bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez.

"I love this car"
ret
Honda Integra
*

kamyonlar kavun taşır..

« Yanıtla #26 : Nisan 30, 2008, 08:36:12 ÖS »

onlara ölü demeyin. çünkü olum onların icin bir dinlence. elbiseleriyle kalkacaklar tekrar. ne büyük nasıb. arkalarında kalanlara ALLAH sabırlar versin..

kamyonlar kavun taşır..
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: