Gönderen Konu: petrol fiyatlarını protesto etmek için toplanalım. ( istanbul )  (Okunma sayısı 11097 defa)

volkan_sahin

Ynt: petrol fiyatlarını protesto etmek için toplanalım. ( istanbul )
« Yanıtla #50 : Nisan 22, 2011, 12:50:10 ÖS »
belki izleyenler olmuştur daha önce e-5 te bir kamyonetten inip pankart açtılar.benzını protesto için.hatırladıgım kadarıylada pankartta '' verdıgımız rahatsızlıktan dolayı özür dıleriz benzını protesto edıyoruz''  gibi bır yazı vardı.e-5 tekı hıcbır arac korna çalmadı yolu açın diye.hepsi destek oldu.toplamda 2 dakıka surdu eylem.üst gecıtten de bır kanal kamerası olayı çekti ve yayınladı.sizde böyle bir organızasyon yaparsanız hem haber olmus olursunuz hemde polisle uğraşmazsınız cunku eylem dedıgım gıbı 2 dakıka sürüyor.polıs gelene kadar siz gıtmıs oluyorsunuz.bu sayede kimse ceza yememiş olur.bu eylemi haftada 1 gun olmak kosuluyla 3 hafta peşpeşe  yaparsanız etkılı olabılır.sadece bir fikir vermek istedim.
[/qu

çok mantıklı +++
bi liste cıksında artık şu işi çözmeye çalışalım arkadaşlar..

yeter arabayı yakıcam boğazda bak:)
ne listesi arkadaşlar yoksa yapıyormuyuz eylemii :D

volkan_sahin

« Yanıtla #51 : Nisan 22, 2011, 12:50:39 ÖS »
belki izleyenler olmuştur daha önce e-5 te bir kamyonetten inip pankart açtılar.benzını protesto için.hatırladıgım kadarıylada pankartta '' verdıgımız rahatsızlıktan dolayı özür dıleriz benzını protesto edıyoruz''  gibi bır yazı vardı.e-5 tekı hıcbır arac korna çalmadı yolu açın diye.hepsi destek oldu.toplamda 2 dakıka surdu eylem.üst gecıtten de bır kanal kamerası olayı çekti ve yayınladı.sizde böyle bir organızasyon yaparsanız hem haber olmus olursunuz hemde polisle uğraşmazsınız cunku eylem dedıgım gıbı 2 dakıka sürüyor.polıs gelene kadar siz gıtmıs oluyorsunuz.bu sayede kimse ceza yememiş olur.bu eylemi haftada 1 gun olmak kosuluyla 3 hafta peşpeşe  yaparsanız etkılı olabılır.sadece bir fikir vermek istedim.
[/qu

çok mantıklı +++
bi liste cıksında artık şu işi çözmeye çalışalım arkadaşlar..

yeter arabayı yakıcam boğazda bak:)
ne listesi arkadaşlar yoksa yapıyormuyuz eylemii :D
en önde ben gidicem ilk cezayı bana yazsınlar

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #52 : Nisan 22, 2011, 01:30:20 ÖS »
ben varım herxzman
bunu listeye dökersek kimlerin katılacağı daha net olur...(tabi site yön.izniyle.)
tarantino...mehmet abiler bi el atın şu duruma ya karıştıralım ortalığı ses gelsin biraz belki haklı cıkarız...

luca55

« Yanıtla #53 : Nisan 23, 2011, 11:37:45 ÖÖ »
bu iş için listeye gerek yok arkadaşlar.ben gelırım dıyen yanlıs okumadıysam 4-5 kısı var zaten suanda.oda yeterlı olur.boş beyaz bır perde,bez gıbı bır parcaya 10 tl ye sprey alıp yazınızı yazarak ucuzada getırebıırsınız bunu.ben samsunda olmasaydım  coktan baslamımtım hazırlıklara.özel mesajla telefon numaralarınızı verın bırbırınıze haberlesın bence.herkesı beklemeyın,herkese ön ayak olun.sız bı yapın ıkıncıye emın olun katılım artacaktır.

MerT01__civic

« Yanıtla #54 : Temmuz 15, 2011, 06:40:52 ÖS »
bu konuyu hortlatmak istemezdim ama benzin 4.33 oldu hepimize hayırlı olsun. SUSMAYA DEVAM.