Gönderen Konu: Olay Budu-R :)  (Okunma sayısı 6452 defa)

vtec_pu

Olay Budu-R :)
« Yanıtla #25 : Nisan 21, 2006, 12:48:09 ÖS »
süper ya .....

selinatamay

Olay Budu-R :)
« Yanıtla #26 : Nisan 21, 2006, 01:03:14 ÖS »
:D  :D

elagozlum

• Ziyaretçi
Ynt: Olay Budu-R :)
« Yanıtla #27 : Mayıs 09, 2006, 04:18:21 ÖS »
çok güzeller yaa,ellerinize sağlık :)

ottoboy

« Yanıtla #28 : Mayıs 09, 2006, 04:28:46 ÖS »
bayanlarsız olmuyo, oluncada bıktırıyo. en iyisi kısa süreli ilişkiler. hernekadar yapamasamda bunu. bi daha dünyaya gelirsem bööle olmak isterim. dırdıra başlarsa değiştircen. uzun süreli bağlanırsan o zaman bittiğin andır işte. yukardaki örneklere muhatap olursun.

StrongeR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Mayıs 09, 2006, 04:30:13 ÖS »
VALLA NE BİLİİM ABİ DOSTUM DEYİN OĞLUM DEYİN,KIZIM DEMEYİN.:))
HADİ BAKALIM YENİ Bİ DURUM OLUŞTU
ARABAMIZA NE DİYE HİTAP EDELİM?
ACAYİP KOMİK SEYLER ÇIKACAGI KESİN :)))) :D

ottoboy

« Yanıtla #30 : Mayıs 09, 2006, 04:31:34 ÖS »
o konu daha önce açıldı Stronger istersen bi topicleri dolaş.

intellectus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Mayıs 09, 2006, 04:55:13 ÖS »
AKILLI ERKEKLER HİCBİR ZAMAN İYİ BİR KOCA OLAMAZLAR... CÜNKÜ ONLAR ASLA EVLENMEZLER.....

elagozlum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Mayıs 09, 2006, 06:04:45 ÖS »
bayanlarsız olmuyo, oluncada bıktırıyo. en iyisi kısa süreli ilişkiler. hernekadar yapamasamda bunu. bi daha dünyaya gelirsem bööle olmak isterim. dırdıra başlarsa değiştircen. uzun süreli bağlanırsan o zaman bittiğin andır işte. yukardaki örneklere muhatap olursun.

bak oldumu hiç,olunca bıktırıyo,dırdıra başlayınca değiştiren felan.yakışmadı valla!!! ne değiştiriyosun çorapmı(kirlenince değiştir hesabı).oyunu kurallarıyla oynamayı başarıp dırdıra neden olmazsanız sorun yaşanmaz emin olun...delikanlılığınıza noldu bakimmmmm??

ottoboy

« Yanıtla #33 : Mayıs 10, 2006, 03:21:27 ÖS »

bak oldumu hiç,olunca bıktırıyo,dırdıra başlayınca değiştiren felan.yakışmadı valla!!! ne değiştiriyosun çorapmı(kirlenince değiştir hesabı).oyunu kurallarıyla oynamayı başarıp dırdıra neden olmazsanız sorun yaşanmaz emin olun...delikanlılığınıza noldu bakimmmmm??

hadi yaa bütün bunları ben mi demişim? heralde bunları yazarken dolunay vardı.. figen ben yengeç burcuyum biliyosun. heralde burcumun başka bir burçla seviştiği ana denk gelmiş ki bööle laflar etmişim

elagozlum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Mayıs 10, 2006, 05:04:24 ÖS »
butür yorumların burçlarla alakası yoktur,lütfen mazaret olarak burçları öne sürmeyelim!!!

ottoboy

« Yanıtla #35 : Mayıs 11, 2006, 09:14:41 ÖÖ »
burçlar yorumları etkilemiyomu yani?? neyse boş laf bunlar hepsi bahane, halim ne kötü ne şahane....... mazeretim var asabiyim ben