Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 1306 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
NBA'den Haberler
« : Aralık 21, 2005, 12:06:09 ÖS »
Bucks, Simmons'a Kavuştu..

Milwaukee Bucks'ın tecrübeli forveti Bobby Simmons, dün akşam takımının San Antonio Spurs ile oynadığı karşılaşmada forma giyebildi. Omzundaki sakatlık nedeniyle takımının son 4 maçında oynayamayan Simmons, yapılan son antremanda kendisini iyi hissedince mücadelede yer alabildi. Spurs karşısında ilk beş başlayan ve 31 dakika süre alan Simmons, karşılaşmayı da 6 sayı- 3 ribaund ve 1 asist ile tamamladı. Hücumda tutuk bir görüntü çizen tecrübeli oyuncu, mücadele boyunca 3/11 iki sayı ve 0/1 üç sayı denemesiyle oynadı. Bucks, son şampiyon Spurs ile oynadığı karşılaşmayı çaylak Andrew Bogut'un uzatma sonunda kaydettiği basketle 109-107'lik skorla kazanmayı başardı.



HONDA

  • Ziyaretçi
NBA'den Haberler
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2005, 12:06:41 ÖS »
Marvin Williams, Kariyer Maçını Oynadı

Atlanta Hawks'ın 2005 draftında büyük umutlarla ikinci sıradan seçtiği Marvin Williams, dün akşam takımının Miami Heat'e 111-92'lik skorla mağlup olduğu karşılaşmada başarılı bir performans sergiledi. Sezon başından bu yana kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen ve bu nedenle de büyük eleştirilere maruz kalan Williams, dün akşamki mücadelede 26 dakika süre aldı ve 26 sayı- 7 ribaund- 2 asist ve 2 top çalmalık bir oyun çıkarttı. Kariyerinin en yüksek rakamına ulaşan Williams, mücadele boyunca 8/11 iki sayı- 1/3 üç sayı ve 7/9 serbest atış isabetiyle oynadı. Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan genç oyuncu, 'Biz bu akşam takım olarak iyi bir mücadele sergiledik ama kazanmayı başaramadık. Heat'te Shaq oyuna damgasını vurdu. O mükemmel bir oyuncu ve pota altını domine etti' dedi. Bu sezon Atlanta Hawks forması altında 23 karşılaşmada 22.7 dakika süre alan Williams, 5.4 sayı- 4.3 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

HONDA

  • Ziyaretçi
NBA'den Haberler
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2005, 12:07:02 ÖS »
Çaylak Bogut, Son Şampiyonu 0.7'de Yıktı..

Milwaukee Bucks'ın çaylak oyuncusu Andrew Bogut, Bradley Center'da San Antonio Spurs ile oynanan karşılaşmada bitime 0.7 saniye kala kaydettiği basketle takımını galibiyete taşıdı. Normal süresi 100-100 eşitlikle tamamlanan mücadelede son hücumda Kukoc'un pasında basket bulan Bogut, karşılaşmayı da 19 sayı- 9 ribaund- 2 blok ile tamamladı. Bucks'ın maç boyunca en etkili oyuncularından biri olarak dikkat çeken Bogut, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, 'Kariyerimde ilk defa son saniye basketi kaydettim. Bunu San Antonio Spurs gibi şampiyon olmuş bir takıma yapmam daha da önem taşıyor' dedi. Bogut ayrıca Tim Duncan'ın oyununu çok beğendiğini ve onun gibi bir oyuncu olmak istediğini de sözlerine ekledi. Bucks'ın 2005 draftında ilk sıradan seçtiği Bogut, oynadığı 22 karşılaşmada 8.1 sayı- 7.1 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

HONDA

  • Ziyaretçi
NBA'den Haberler
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2005, 12:07:20 ÖS »
Lakers'da Laron Profit Korkuttu..

L.A. Lakers'ın yedek guard'ı Laron Profit, dün akşam takımının Dallas Mavericks ile oynadığı karşılaşmada sakatlandı. Mücadelenin dördüncü çeyreğinde sol aşil tendonundan sakatlanan Profit'in, yapılacak kontroller sonrasında durumunun netlik kazanacağı açıklandı. Bu sezon L.A. Lakers forması altında 24 karşılaşmada 11.0 dakika süre alan Profit, 4.0 sayı- 1.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 28 Yaşındaki tecrübeli oyuncu, yaz başında Kwame Brown ile birlikte Washington Wizards'dan takas olarak Los Angles'a gelmişti.