Gönderen Konu: Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte...  (Okunma sayısı 1496 defa)

sanli90

  • İleti: 1586
Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte...
« : Mart 08, 2010, 03:55:38 ÖS »
Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte
Siyah camlı cipleri yüzünden emniyete çağrıldı

08.03.2010 16:47
Polislerin “Camları siz mi sökersiniz, biz mi sökelim” sözüne sinirlenen Tatlıtuğ “Beni bunun için mi çağırdınız” diye tepki gösterdi.

Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ’un başı siyah camlı cipleri yüzünden derde girdi. Her şey Hıncal Uluç’un “İhbar” başlıklı köşe yazıyla başladı. Vatan'da yer alan habere göre; yazısında Tatlıtuğ’un siyah camlı cipini eleştiren Uluç “Bu şekilde cam Türkiye’de yasak değil mi? Trafik müdürü uyuyor mu?” dedi. Bu yazının üzerinden 15 gün geçti ve polis, Tatlıtuğ’un Ulus’daki evine geçen perşembe tebligat bıraktı. Bunun üzerine apar topar emniyete giden Tatlıtuğ oraya çağrılmasının sebebinin ciplerinin siyah camı olduğunu öğrendi. Polisin “Kıvanç Bey kusura bakmayın, Hıncal Uluç yazınca sizi buraya çağırmak zorunda kaldık” sözleriyle Tatlıtuğ şaşkına döndü. Bu yüzden karakola çağrılmasına tepki gösteren ünlü oyuncu “Ben Ergenekoncu muyum? Uyuşturucu mu kullandım. Beni bunun için mi buraya çağırdınız? Keşke cezamı kesip, gönderseydiniz” dedi. Görevli memur ise bu isyana “Camlarınızdaki koyu renkteki filmleri sökmeniz gerekiyor. Siz mi söktürürsünüz, biz mi sökelim” diyerek karşılık verdi. Tatlıtuğ ise bu konuyla ilgili gerekçesini “Ünlüyüm, takip ediliyorum. İnsanlar tanımasın diye bu camları koyulaştırdım” şeklinde açıkladı. Bu gerekçesini ruhtasına da işleteceğini belirtti. Ancak polis, Tatlıtuğ’un siyah camlı 2 adet cipine toplam 180 TL ceza kesti. Kardeşinin Uluç’un yazısının ardından karakola çağrılmasına ağabeyi Tugay Tatlıtuğ tepki gösterdi: “Eski menajeri Erkan Özarman kardeşimin üzerinden rant elde edemeyince yazar arkadaşını kullanıp, böyle bir yazı yazdırıyor. Türkiye’de sadece benim kardeşimin arabasının camları mı siyah?”



Trafikten men edilebilir

Otomobİllerde en çok gerçekleştirilen modifiye olan camlara film uygulanması, trafik kurallarına göre 115 TL ceza gerektiriyor. Aynı araç üç kez camları filmli şekilde ceza alması durumunda trafikten men edilirken, araçların zorunlu fenni muayenelerinde de camları filmli araçlara onay raporu verilmiyor. Ayrıca 8 ceza puanı yazılıyor. Çok özel durumlarda otomobil camlarına film takılmasına izin veriliyor.

Kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=211368&cat=150&dt=2010/03/08


 



FZG

  • Ziyaretçi
Ynt: Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte...
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2010, 06:53:31 ÖS »
Men edilmesi gerekiyordu araclari, benimkisi men edilmisti cunku..

Utku Ataç

  • İleti: 709
Ynt: Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte...
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2010, 06:55:10 ÖS »
Vizeden geçiyor diye biliyorum ama hala cezamı yazılıyo.pes doğrusu

memolf

  • İleti: 163
Ynt: Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte...
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2010, 07:21:45 ÖS »
benım anlamadıgım şu nedir bu çok özel durumlar. yani hiç bir arabanın camları koyu veya aynalı vs neyse şekilde modifiye edilemeyecek mı?

artık markalar 0 arabayı orjinal olarak koyu renkli camlarla çıkartıyorlar. bana şunu söylesinler hangi son model bmv nin mercedesin porshe ferrari vs... model araçların camları pancar gibi beyaz ? hangisinin ?
garip bir durup walla bu konuda detaylı bilgiye sahip arkadaşlardan bilgilendirme açısından cevap bekiyorum gerçektenden tam olarak bu olayları ögrenmek istiyorum...

Tufan_ucler

  • İleti: 408
Ynt: Kıvanç'ın başı siyah camlarla dertte...
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2010, 02:59:56 ÖS »
bu konuyla ilgili herkes birşey söylüyor. camlarda film varsa bu ya orjinal siyah cam olacak ruhsata işli yada olmayacak bunun başka yolu yok bazıları diyor en açığa birşey demiyorlar yalan bizim arabalar honda olmasından dolayı baştan kaybediyor zaten çoğumuzun arabasında modifiyede var polis gördü mü ilk bizi çeviriyor aksini inkar eden var mı? bnece yoktur.

arabanda hiç modifiye yoktur en açık filmi çektirirsin çoğu polis birşey demez ama titizine denk gelirsen her türlü yazar cezayı...