|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #660 : Mayıs 18, 2008, 02:34:42 ÖS » |
|
Bu sitede çok güzel abilerimde karşılaştımm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #662 : Mayıs 21, 2008, 10:52:56 ÖS » |
|
ewt ya forumcafe bölümüne ne oldu 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
NLY11
Honda Prelude

artık yollarda :)
|
 |
« Yanıtla #663 : Mayıs 26, 2008, 12:01:49 ÖS » |
|
itiraf ediyorumki haddini aşan bi insan hayatımdan çıkarken arkama bile bakmam.... sanırım çok sertim.........
|
|
|
|
|
|
hiç bişeye değmezzzz...........
|
|
|
BaTu_CvC
Honda Jazz
ı LoVe V-tec
|
 |
« Yanıtla #664 : Mayıs 28, 2008, 07:24:53 ÖS » |
|
itiraf ediyorum ford mustang gt 500 ü type-r dan daha çok seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #665 : Haziran 01, 2008, 05:46:38 ÖS » |
|
kabul ediyrm ben iremi sandıgım kadar cok sewmemişim 4 gun oldu ayrılalı hıc umrumda diil !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #666 : Haziran 01, 2008, 05:49:00 ÖS » |
|
itiraf ediyorum ben çok gıcığım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #667 : Haziran 01, 2008, 05:50:28 ÖS » |
|
malesef bende öleyim doganay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #668 : Haziran 01, 2008, 05:53:49 ÖS » |
|
itiraf ediyorum bizim milletimiz fazla kazanmak için ambalajların içini yarısına kadar hava dolduruyorlar cips. hazır puding gibi cok sinir oluyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir
|
 |
« Yanıtla #669 : Haziran 06, 2008, 08:33:05 ÖS » |
|
itiraf ediyorum bugünkü halısaha maçında kendimi yere attım penaltı kazandm o penaltı sayesinde de maçı kazandım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #670 : Haziran 07, 2008, 02:15:57 ÖÖ » |
|
itiraf ediyorum ki... uzun zaman sonra galiba aradığım askı buluyorum inşallah.. 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
aygu_efe
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #671 : Haziran 13, 2008, 05:16:17 ÖS » |
|
itiraf ediyorum gözüm devamlı saatte :S,mesai bitsede gitsem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeAcH
Honda Prelude

.......
|
 |
« Yanıtla #672 : Haziran 13, 2008, 06:44:25 ÖS » |
|
itiraf ediorum çalışmaktan sıkıldım artık çalışmak istemiorum..
|
|
|
|
|
|
GİDEN GİTTİ GİTTİĞİ GÜN BİTTİ,BEN GİDENİ DEİL GİDEN BENİ KAYBETTİ...!!!
|
|
|
oracle
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #673 : Haziran 13, 2008, 09:29:37 ÖS » |
|
itiraf ediyorum gözüm devamlı saatte :S,mesai bitsede gitsem  aynen katılıyorum her sabah aynı nakarat akşam olsada gitsek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #674 : Haziran 13, 2008, 09:38:35 ÖS » |
|
İtiraf ediyorum bn honda istiom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #675 : Haziran 13, 2008, 09:46:25 ÖS » |
|
itiraf ediyorum bügün okula araba ile gittim ve dönüşte bir kız arkadaşımı evine bıraktım
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #676 : Haziran 14, 2008, 12:26:15 ÖÖ » |
|
itiraf ediyorum bügün okula araba ile gittim ve dönüşte bir kız arkadaşımı evine bıraktım kahve içmeye davet ettimi peki? 
|
|
|
|
|
|
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya ~√V^√--------------------------------------------------------------bak durdurdum  Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
|
|
|
|
sSPAM
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #677 : Haziran 14, 2008, 02:48:33 ÖÖ » |
|
İtiraf ediyorum Apaçilerden bıktım Rap dinliyorum altında rant elde etmeye çalışan beyinsizlerden bıktım Cizerim diye gecinenlerden bıktım Diger marka fanatiklerinin satasmasından bıktım Goruslerimin hayata bakıs acımın elstirilmesinden bıktım Hayattan beklentimin hala ne oldugunu bilmemekten bıktım Dost bulamamaktan bıktım Arkamdan vurulmaktan Bıktım USANDIM! Gece gece burada olmaktan ama yinede bir arayıp soranımın olmamasından bıktım Yalakalardan bıktım Sevgilerin sadık olmamasından bıktım Sokakta orda burda gezinip bayanlara laf atan namussuzlardan bıktım Gelen bos e-maillerden bıktım İsime karısılmasından bıktım 2 Yüzlülerden bıktım Kendini bisey sanıp caka atanlardan bıktım Arkadaslarımı kırmamak icin geri cekmekten kendimi bıktım Bunlarımı icime atmaktan apayrı bıktım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #678 : Haziran 14, 2008, 04:17:29 ÖÖ » |
|
İtiraf ediyorum Apaçilerden bıktım Rap dinliyorum altında rant elde etmeye çalışan beyinsizlerden bıktım Cizerim diye gecinenlerden bıktım Diger marka fanatiklerinin satasmasından bıktım Goruslerimin hayata bakıs acımın elstirilmesinden bıktım Hayattan beklentimin hala ne oldugunu bilmemekten bıktım Dost bulamamaktan bıktım Arkamdan vurulmaktan Bıktım USANDIM! Gece gece burada olmaktan ama yinede bir arayıp soranımın olmamasından bıktım Yalakalardan bıktım Sevgilerin sadık olmamasından bıktım Sokakta orda burda gezinip bayanlara laf atan namussuzlardan bıktım Gelen bos e-maillerden bıktım İsime karısılmasından bıktım 2 Yüzlülerden bıktım Kendini bisey sanıp caka atanlardan bıktım Arkadaslarımı kırmamak icin geri cekmekten kendimi bıktım Bunlarımı icime atmaktan apayrı bıktım
bunların hepsıne bende BIKTIMMM...
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
kemalengin
|
 |
« Yanıtla #679 : Haziran 14, 2008, 10:08:52 ÖÖ » |
|
bunların hepsıne bende BIKTIMMM... bıkmadığınız ne kaldı yaw...hayattan bıkmışınız siz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|