Gönderen Konu: İŞTE YENİ YILIN YENİ VERGİLERİ  (Okunma sayısı 6818 defa)

metin16

• Ziyaretçi
Ynt: İŞTE YENİ YILIN YENİ VERGİLERİ
« Yanıtla #25 : Kasım 29, 2008, 06:35:05 ÖS »
daha başka vergi varmıydı acaba insanalara yükleyecekleri yuh diyorum afedersiniz...

merburvehan

« Yanıtla #26 : Kasım 29, 2008, 06:59:25 ÖS »
Evet serkan işciye bu hükümetten daha fazla hemde çok daha fazla zam yapan ve türkiyenin en iyi zamanlarını yaşayan başka bir hükümet var.Herkez bunun kim olduğunu hala daha söyler ve allah razı olsun der.Artık her yer taşaron olmuş bu memlekette öğretmeni bile taşaron alıyolar ne yani devlet kendi memurunu alamıyomu neden hep bir aracı oluyo neden hep arada birileri çokk para kazanıyo.Bu kazanılan paranın tamamı işçinin hakkı değilmi neden hakları elinden alınıyo.bende bir taşaron çalışanıyım devletten benim adıma para alıyo ve bir kısmını bana veriyo ya geri kalan hakkım ne olucak aynı çalıştığım aynı görevi yaptığım kadrolu bir eleman neden banden daha fazla para alıyo oysaki onların kadrolu olmalarının vermiş olduğu bir rahatlıkla biz onlardan daha fazla çalışıyoruz daha bir sürü şey ben hakkımı helal etmiyorum bu adamlar birilerini zengin etmeye devam etsin bunlar kendi aralarında kadrolaşmış artık bunlar yıkılsada 7 ceddi multi zengin yaşar.....

EXELANCE

« Yanıtla #27 : Kasım 29, 2008, 07:12:39 ÖS »

yaklaşık 7 sene hemen hemen hiç birşeye zam yapılmadı

faiz oranları yerlerde süründü borç olaylarında

ozaman dedinizmi helal olsun bak adama 7 senedir zam yapılmadı diye

şimdi zam yapıyor ne için kimin için ağalar bunu düşünün derim

o zam onun cebine mi giriyor

memleket için bu zamlar memleket feraha erince emin olun düşücektir

bunun örnekleri mevcuttur bu hükümette.

yapmayın allah aşkına.

HAMDOLSUN.

ewet haklısın ama zam yapılmayan sevlerde işçinin maasıda var açlıksınırı 853 ytl deniyor ama asgari ucret 542,90 ytl nasıl olucak bunlar hiç kimse konusmuyor benzine herzaman zam yaptılar simdi 3/5 krs indirip turk halkınıun gozunu boyuyolar ulkeyi sattılar artık bir tekelimiz bile yok neden yabancılara satılıp ozellestirildi hala bunlarımı savunuyorsunuz bırakın arkadaslar aydın bakın onunuze

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Kasım 29, 2008, 07:31:56 ÖS »

Evet serkan işciye bu hükümetten daha fazla hemde çok daha fazla zam yapan ve türkiyenin en iyi zamanlarını yaşayan başka bir hükümet var.Herkez bunun kim olduğunu hala daha söyler ve allah razı olsun der.Artık her yer taşaron olmuş bu memlekette öğretmeni bile taşaron alıyolar ne yani devlet kendi memurunu alamıyomu neden hep bir aracı oluyo neden hep arada birileri çokk para kazanıyo.Bu kazanılan paranın tamamı işçinin hakkı değilmi neden hakları elinden alınıyo.bende bir taşaron çalışanıyım devletten benim adıma para alıyo ve bir kısmını bana veriyo ya geri kalan hakkım ne olucak aynı çalıştığım aynı görevi yaptığım kadrolu bir eleman neden banden daha fazla para alıyo oysaki onların kadrolu olmalarının vermiş olduğu bir rahatlıkla biz onlardan daha fazla çalışıyoruz daha bir sürü şey ben hakkımı helal etmiyorum bu adamlar birilerini zengin etmeye devam etsin bunlar kendi aralarında kadrolaşmış artık bunlar yıkılsada 7 ceddi multi zengin yaşar.....
>=ok >=ok >=ok
Telekom özelleştirmesini hatırlatırım...

canguder

« Yanıtla #29 : Kasım 29, 2008, 10:13:53 ÖS »
  Hiç kimsenin kimseyi savunmasına gerek yok eğer milletin şikayeti çoksa zaten bir dahaki seçimde şu anda başımızda olanlar seçilmeyecektir.Bence bu kriz uzun sürerse ve hükümette her zaman kendi adamlarına torpil yapmaya devam ederse bir dahaki seçim zor görünüyor.Oy veripte kendilerini dışlanmış bulanlar bu sefer oy vermeyecekler.Bir dahaki seçimde 25% alırsa iyidir.Herkeside taraf olmadan yorum yapmayı davet ediyorum ve askerimize laf edenleride şiddetle kınıyorum.Sen Tsk'ya yatırım yapma bakalım ne oluyor.Gelip evini bombalarlar sokaklar savaş alanına döner.Bu ülkenin polisi ve askeri halkla özdeşleşmiştir.Halkla aralarında resmiyet yoktur.Kalpten bağlılık vardır.Gerekirse halk çıkar ülkesini tehtid eden unsurları yok eder.Ardahan ve erzurumda yaşanan tepkileri görüyorsunuz.Bu halkın ülkesini savunmasıdır.Toplanmayan çöplere kepenk kapatmalara başbakan tepki gösteremiyorsa o kepenkleri açamıyorsa çöpleri toplattıramıyorsa gider halk kendi yapar bunu kimse merak etmesin.Siyasetten konuşmayı sevmem ancak burda insanları yanlış yönlendiren yazılar var.Ben ne chp ne mhp nede akpliyim.Ben vatanını seven bölünmesini istemeyen bir vatandaşım.Haksızlıklar son bulacaktır.

fikito

« Yanıtla #30 : Kasım 29, 2008, 10:30:58 ÖS »
arkadaşlar burası araba forumu böyle tartışmalara gerek yok lütfen........

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Kasım 29, 2008, 10:35:18 ÖS »
bencede haklısın bende nasrettin hoca gibi 2 adam yanına gelir 1 derdini anlatır haklısın der öteki anlatır ve hoca onada haklısın der son 3 şahıs gelir peki hoca hangisi haklı o zaman der hoca onada sende haklısın der  :D Kim haklı Kim haksız... Konuyu kapayalım burası bir araba formudur siyaset formu değil...

infaztim

« Yanıtla #32 : Aralık 06, 2008, 12:59:43 ÖÖ »
burada tartışırsak çooook uzun sürer

infaztim_@hotmail.com

ekleyin fikirleşelim ağalar.bakalım ne anlatıcaksınız.

biri demişki sen tayyibin neyi oluyosun hep savunuyosun

bişeyi olmama gerek varmı sence birader (o birader diyen neyse)

askere laf uzatan yok çarpıtma bende erzurumluyum.

ekleyin ordan tartışalım bakalım.