Gönderen Konu: iMK PaRTy @ Cubuklu Hayal - 19 Ocak Cuma 2007  (Okunma sayısı 1122 defa)

sleeperEK

  • Ziyaretçi
iMK PaRTy @ Cubuklu Hayal - 19 Ocak Cuma 2007
« : Ocak 14, 2007, 03:41:28 ÖÖ »
YENİ YILIN İLK PARTİSİ İSTANBUL MOTORSPORLARI KULÜBÜ’NDEN

"Türkiye’nin en hızlıları bir arada"

İstanbul Motorsporları Kulübü, İMK, 19 Ocak Cuma akşamı Çubuklu Hayal’de 2007’nin ilk büyük partisini düzenliyor. Türkiye’nin en hızlılarını ve hız tutkunlarını buluşturacak parti, çekilişler ve sürpriz hediyeler, katılım simülatörleri, barbekü, canlı müzik ve dj performans ile sabaha kadar sürecek bir eğlence vaad ediyor.

katılımMA İMKANI

19 Ocak gecesi düzenlenecek gecede çekilişler sonucu belirlenecek talihlilere motorsporları ile ilgili kask, tulum, katılım lastiği, katılım ayakkabısı gibi hediyeler verilecek. Ayrıca bir talihli gerçek bir katılım otomobiliyle, gerçek bir katılıma katılma imkanı bulacak.

Canlı müzik ve dj performansı ile hareketlenecek olan partide, müzikle coşarken gecenin ilerleyen saatlerinde, acıkanlar için de Çubuklu Hayal’in bahçesinde kurulacak barbekü, partiye farklı bir lezzet katacak. Ve tabii gecenin bir hız partisi olduğu düşünüldüğünde, yine bahçede yer alan Speed City’nin simülatörleriyle, sanal hız denemeleri ve katılımlar yapmak da mümkün olacak.

Volkan ISIK, Ercan KAZAZ, Serkan YAZICI, Nejat AVCI gibi taninmis isimler ve Ozel Cup'larda yarisan yariscilar, programa katilacak davetli listesindeler.

Bu geceye katilmak icin bilet ucreti: 50 ytl
Simülatörlerle dilediğiniz kadar katılımabilme,
Sınırsız barbekü keyfi,
2 alkollü içecek,
Çekilişlerde hediye kazanma imkanı,
Çekiliş ile belirlenecek 1 kişiye özel olarak gerçek bir "rally" de katılımma imkanı..
Yer : Cubuklu Hayal
irtibat icin : Meric (555) 634 41 97 / (544) 645 68 70

« Son Düzenleme: Ocak 14, 2007, 03:42:31 ÖÖ Gönderen: sleeperEK »