Gönderen Konu: Red bull SoapBox  (Okunma sayısı 10884 defa)

Cumhur

  • İleti: 987
Red bull SoapBox
« : Mart 05, 2009, 09:02:26 ÖÖ »
Tekerlek icat oldu, sen ne yaptın ?   ;D

Ayaklarını yerden kesmeye hazırsan tek yapman gereken biraz yaratıcılık ve cesaret! 24 Mayıs 2009’da 1. Red Bull Soap Box Race ile kendini yokuş aşağı bırakmaya hazır ol!

Aradığımız şey, yaratıcı bir ruhla az biraz da deli cesareti. Kendi ellerinle yarattığın ev yapımı, motorsuz sürüş makinenle seni Maçka’ya bekliyoruz. Belki bir küvet, belki bir yemek masasını sürüş makinesi yapabilirsin. Ama unutma ki; Yaratıcılığın, hızın ve performansın seni rakiplerinin arasından öne çıkaracak.

Takım çantanı kap ve hemen kendine sanayide boş bir dükkan aramaya başla! Red Bull Soapbox Race, Türkiye’deki ilk pitstop’unu 24 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul Maçka’da yapacak. Amatör oto katılımçılarından modifiye sevdalılarına, adrenalin tutkunu herkes insan gücüyle çalışan araçlarını yapıp yokuş aşağı bir parkurda zamana karşı katılımmaya davetli.

24 Mayıs’da, 1. Red Bull Soapbox Race için şu slogan geçerli olacak: Yerinize… hazır… ileri!

1. Red Bull Soapbox Race’e katılabilmek çok kolay!

Yapman gereken tek şey 0 216 466 47 27 numaralı Red Bull Soapbox Race Başvuru Merkezi’ni aramak…

Başvurundan sonra Soapbox Race başvuru paketi sana posta yolu ile gönderilecektir. “Red Bull Soapbox Race” başvuru paketini aldıktan sonra istenilen bilgileri tamamlayıp posta ile en geç 13 Mart 2009 tarihine kadar Red Bull Soapbox Race Başvuru Merkezi’ne göndermen gerekmektedir.

katılım bilgileri, program, tarihçe, kurallar ve ödüller hakkındaki tüm detaylar için:
http://www.redbullsoapboxrace.com.tr
info@ redbullsoapboxrace.com.tr

Alıntıdır..  :)