Gönderen Konu: Honda 2019 CR-V’nin En Güvenli SUV Olduğu İddia Ediliyor!  (Okunma sayısı 1227 defa)

hondatutkudur

  • İleti: 49
Honda, yeni CR-V SUV modelini sınıfının en konforlu ve sağlamı olarak nitelendiriyor. İşte haberin detayları...



Kompakt SUV’ların öncüsü RAV4‘ün en azılı rakibi CR-V, yeni neslinde daha güçlü olduğu söyleniyor. 1997 yılında Honda’nın en iyi çalışmalarından biri olarak hayata gelen sağlam SUV, son yapısında aldığı ekstralarla Toyota’da dahil olamakla birlikte Skoda, VW ve Renault‘a karşı Japon mühendisliğinin ne demek olduğunu gösterecek. Şubat ayı başlarında yeni CR-V’nin karoser yapısını ve hangi motor tipiyle gelecek sizlere bunu aktarmıştık.

Yeni Honda haberimizde ise marka, en sağlam SUV’un CR-V olduğunu iddia ediyor. Açıkçası bu iddiası da boş değil. Son jenerasyonda modelini hangi malzemelerden yaptığını teker teker anlatmış.

Honda CR-V’nin kasasının marka tarihinin en güçlüsü olacak şekilde imal edilmiş.

https://youtu.be/OSyi1V0IEeQ

Yeni karakterini bir video ile anlatan Japon temsilcisi, CR-V’nin genel yapısı hakkında çok büyük iddialarda bulunuyor. En başta CR-V için “tarihinde en güçlü ve en sofistike kasaya sahiptir” denilmesi bile merak uyandırıyor.

Honda, SUV’nu bu sefer daha hafif bir yapıda tutarak, şasi kısmını Avrupa standartlarında Agile Handling Assist sistemiyle sunuyor.

Sürüş karakteri eskisinden daha iyi hale getirilmiş.



Yüksek konforlu oluşu üstüne basılarak söyleniyor. Gerçek zamanlı yeni geliştirilen AWD ile “daha dinamik viraj alma performansı” vererek, torkun %60’lık kısmını arkaya gönderilmesi sağlanıyor.

CR-V’nin süspansiyon sistemi de akıllıca yerleştirilmiş.



MacPherson amortisörlerin ön kısımda yüksek yanal sertlik sunup, gergi düzeneği verilmiş. Honda arka tarafta ise iyi bir denge ve üstün sürüş konforuna yönelik çoklu bağlantı süspansiyon düşünmüş.

Honda ilk gönderimleri 1.5L motorla yapacak.



Sizlere öncesinde CR-V’nin hibrit ile geleceğini söylemiştik. Melez motor gelecek ancak verilen tarih 2019 yılı. Japon marka başlangıcı turbo destekli 1.5L VTEC ile yapacak. İsteğe bağlı olarak 6 ileri manuel veya CVT şanzımanla satın alınabilecek.

Honda’nın daha dinamik bir yapıda üretime aldığı CR-V’de rakiplerinin düşünmesi gereken birçok detay bulunuyor. Sağlamlığa gereğinden fazla önem verdiğini görmekle beraber, sürüş konforunu da mükemmel olacak şekilde ayarlamaları daha fazla müşteri kazanmalarını sağlayacaktır. Fiyatları belli değil ancak belli olduğun da sizlere bunu vereceğiz.

« Son Düzenleme: Haziran 28, 2018, 08:39:35 ÖS Gönderen: VTEC »