Gönderen Konu: eski sevgilinizin mesajlarına cvplar..  (Okunma sayısı 8164 defa)

Onu-R

Ynt: eski sevgilinizin mesajlarına cvplar..
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2006, 04:20:58 ÖS »
eheheh... ya da  " yau bu vtec nasıl acılıyo, bi anlatır mısın "  falan  ;D . . . .

sürüngen

« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2006, 08:21:45 ÖS »
abi en güseli caddeboycan ın taktiği bencede..ama kendi evine gitme abi..gelişen olaylara göre arkana bakmadan kaçmak zounda kalabilirsin..benim başıma geldi,bodrumdan izmire 2 saatte girdim valla..

razor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Mayıs 11, 2006, 08:45:11 ÖS »
eski sevgiliye son söz  ayrılırken söylenmiştir zaten bidaha dönmeye gerek duymamak lazım.

goddess

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Mayıs 11, 2006, 09:47:17 ÖS »
gelen msga illa cvp verilicexe 'pardon taniyamadim' en guzelidir :) ehe

vtec_pu

« Yanıtla #29 : Mayıs 11, 2006, 11:04:39 ÖS »
çok ii yaa :) ilk fırsatta okutucam birisini (:

elagozlum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Mayıs 12, 2006, 08:13:38 ÖÖ »
maverick tebrik ediyorum seni,harikasın  ;)

teşekkür ederim sağol :) eee sen ne yaparsın peki herkese sormuşsunda sen bişiler yazmamışsın. ;)

haklısın.ama benimde yapıcağım şey (eğer değer verdiğim biriyse demicem çünkü değer vermeye layık  görmedim kişiyle zaten beraberlik kurmam) adam akıllı yüzyüze konuşmak olur... ;)   ;)

figen burda bi yanlışlık var gibi. değer vermeye layık görmediğim kişiyle zaten beraberlik kurmam demişsin. beraberlik kurmaya başlamadan mutlaka değer vermeye başlarsın, zaten sonra değer verdiğini düşündüğün için beraberlik kurarsın. yani artık senin için o özel biridir. sonradan değer verdiğin kişi senin sandığın kişi diildir artık işte ozaman ilişki biter. yani önce herkes değer verir sonra bişiyler olur birsürü olay yaşanır ve artık değerli olmadığını düşünür sonrada olayı bitirir. olaya bööle bakmak lazım. bi problem olmasa zaten beraberlik devam eder. son noktada ayrılık geldiğinde değeri bitmiştir o kişinin. şimdi artık kafanda bitirdiğin biri seni arıyo ona göre cevap vermen lazım.

peeeh ne yorum yapmışım bee. oooff..!! ben nasıl bişeyim bööle bilmem ki, kendimde en sevdiğim özellik nedir biliyomusunuz. ben kendimi övmesini hiç mi hiç sevmem. işte bu özelliğimden dolayı kendimle grur duyuyorum. haaa haaa haaa haaa haaaaaa 

iide ben senin bu yorumunun aksine bişi yazmadımki,sen benim yazdığımı detaylarla vurgulamışsın hepsi bu.bence sen benim yorumumu tekrar oku :)

vtec_pu

« Yanıtla #31 : Mayıs 12, 2006, 01:11:12 ÖS »

çok basit yemezler  ;D

elagozlum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Mayıs 12, 2006, 03:20:34 ÖS »

çok basit yemezler  ;D

bencede çok basit kimse yemez  ;D  ;D

goddess

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Mayıs 12, 2006, 07:07:07 ÖS »
yemesine gerek yok ki...önemli olan kar$idakine verilen histir..o cümlede gizli anlam war..

ottoboy

« Yanıtla #34 : Mayıs 15, 2006, 07:35:18 ÖÖ »
maverick tebrik ediyorum seni,harikasın  ;)

teşekkür ederim sağol :) eee sen ne yaparsın peki herkese sormuşsunda sen bişiler yazmamışsın. ;)

haklısın.ama benimde yapıcağım şey (eğer değer verdiğim biriyse demicem çünkü değer vermeye layık  görmedim kişiyle zaten beraberlik kurmam) adam akıllı yüzyüze konuşmak olur... ;)   ;)

figen burda bi yanlışlık var gibi. değer vermeye layık görmediğim kişiyle zaten beraberlik kurmam demişsin. beraberlik kurmaya başlamadan mutlaka değer vermeye başlarsın, zaten sonra değer verdiğini düşündüğün için beraberlik kurarsın. yani artık senin için o özel biridir. sonradan değer verdiğin kişi senin sandığın kişi diildir artık işte ozaman ilişki biter. yani önce herkes değer verir sonra bişiyler olur birsürü olay yaşanır ve artık değerli olmadığını düşünür sonrada olayı bitirir. olaya bööle bakmak lazım. bi problem olmasa zaten beraberlik devam eder. son noktada ayrılık geldiğinde değeri bitmiştir o kişinin. şimdi artık kafanda bitirdiğin biri seni arıyo ona göre cevap vermen lazım.

peeeh ne yorum yapmışım bee. oooff..!! ben nasıl bişeyim bööle bilmem ki, kendimde en sevdiğim özellik nedir biliyomusunuz. ben kendimi övmesini hiç mi hiç sevmem. işte bu özelliğimden dolayı kendimle grur duyuyorum. haaa haaa haaa haaa haaaaaa 

iide ben senin bu yorumunun aksine bişi yazmadımki,sen benim yazdığımı detaylarla vurgulamışsın hepsi bu.bence sen benim yorumumu tekrar oku :)

Figen acaba dediğin gibi yanlışmı  anlamışım dedim ama dooru anlamışım. dooru yorum yapmışım. senin dediklerinin detaylı halini yazmamışım. sen "eğer değer verdiğim biriyse demicem çünkü değer vermeye layık  görmedim kişiyle zaten beraberlik kurmam" demişsin yaa. yorumum onaydı. rica etsem sende birdaha okurmusun.