|
raspberry
Ziyaretçi
|
 |
« : Ekim 17, 2007, 01:10:05 ÖÖ » |
|
DOGRU ERKEK > >Kadinin biri kumsalda yürürken ayagi eski bir lambaya takilmis, >kadin lambayi kumlarin içinden çikarmis,ovalamis. >Lambadan cin çikmis ve; >-"Sadece bir dilek hakkin var, iyi düsün öyle dile" demis. >Kadin hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çikararak: >-"Bütün dünyada zulmün, savasin, açligin bitmesini istiyorum. >Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? >Bu ülkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini, >her yere barisin gelmesini diliyorum" diyivermis. >Cin haritaya bakmis ve dehsetle; >- "Tanri askina Kadin! Bu ülkeler binlerce yildir savasiyorlar. >Tamam isimde >iyiyim ama o kadar da degil! >Bunu yapilabilecegimi sanmiyorum. >Baska bir dilekte bulun" diye bagirmis. >Kadin birkaç dakika düsünmüs ve ; >- "Hayatim boyunca dogru bir erkek bulamadim. >Bilirsin; hem ince düsünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eglenceli >biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum" demis. >Cin derin derin bir iç çekmis: >-Uzat su kahrolasi haritayi..!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2007, 01:34:15 ÖÖ » |
|
ya bu dogru kadın hıkayesı olmasın...bence ters ya bu eylll.. 
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
raspberry
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2007, 01:50:45 ÖÖ » |
|
hiçte bilem hıh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 17, 2007, 02:01:25 ÖÖ » |
|
ya sasırdım ben aynı konu farklı topıcte de varr..yanı erkek olanı ben onu yeni gordumm yoksa sen o hıkayeye katılmadıgın ıcınmı bu hıkayeyı yazdın eylll....aklım karıstı neyse yaw 
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
raspberry
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 17, 2007, 02:09:08 ÖÖ » |
|
hyr gormedım o hıkayenın oldugunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35vt787
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 17, 2007, 07:22:27 ÖÖ » |
|
DOGRU ERKEK > >Kadinin biri kumsalda yürürken ayagi eski bir lambaya takilmis, >kadin lambayi kumlarin içinden çikarmis,ovalamis. >Lambadan cin çikmis ve; >-"Sadece bir dilek hakkin var, iyi düsün öyle dile" demis. >Kadin hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çikararak: >-"Bütün dünyada zulmün, savasin, açligin bitmesini istiyorum. >Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? >Bu ülkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini, >her yere barisin gelmesini diliyorum" diyivermis. >Cin haritaya bakmis ve dehsetle; >- "Tanri askina Kadin! Bu ülkeler binlerce yildir savasiyorlar. >Tamam isimde >iyiyim ama o kadar da degil! >Bunu yapilabilecegimi sanmiyorum. >Baska bir dilekte bulun" diye bagirmis. >Kadin birkaç dakika düsünmüs ve ; >- "Hayatim boyunca dogru bir erkek bulamadim. >Bilirsin; hem ince düsünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eglenceli >biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum" demis. >Cin derin derin bir iç çekmis: >-Uzat su kahrolasi haritayi..!!!
Eylülce cevap böyle olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2007, 11:54:42 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadir EMİŞTEKİN
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2007, 12:11:23 ÖS » |
|
şimdide kadın versyonuımu  enteresan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34cvc34
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2007, 12:19:29 ÖS » |
|
Oyle bir bayan yoqqi erkek olsun niyemi böyle düşünüyorum bence bayanlar ii olduğu sürece erkekler tıpki bu dilek gibi ince kibar düşünceli olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadir EMİŞTEKİN
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 17, 2007, 06:18:08 ÖS » |
|
guzel bi örnek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raspberry
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 17, 2007, 10:17:11 ÖS » |
|
Oyle bir bayan yoqqi erkek olsun niyemi böyle düşünüyorum bence bayanlar ii olduğu sürece erkekler tıpki bu dilek gibi ince kibar düşünceli olabilir  erkeklerın cogu maymun iştahlıdır biz sagdıgızdır;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raspberry
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 17, 2007, 10:18:36 ÖS » |
|
Eylülce cevap böyle olur... abi nedemek şimdi bu ben çözemedım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 17, 2007, 11:41:08 ÖS » |
|
Oyle bir bayan yoqqi erkek olsun niyemi böyle düşünüyorum bence bayanlar ii olduğu sürece erkekler tıpki bu dilek gibi ince kibar düşünceli olabilir  erkeklerın cogu maymun iştahlıdır biz sagdıgızdır;) belden aşağı vurmayalım lütfen..  evet kadınlar sağdıktır ama köprüyü geçene kadar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34cvc34
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 17, 2007, 11:43:15 ÖS » |
|
eylul be ben zannetmiyorum zaten benim yazdığıma bir yanıt deil senin söylediğin bayanlar sadıklardır olabilir ama benim bahsettiğim şeyler cok daha farklı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 18, 2007, 05:31:13 ÖS » |
|
Sağdık diye bir kelime yoktur , sadık diye bir kelime vardır , uyarayım dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raspberry
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 18, 2007, 05:54:16 ÖS » |
|
Sağdık diye bir kelime yoktur , sadık diye bir kelime vardır , uyarayım dedim  imla kılavuzuna ihtiyacım oldugu zaman senden yardım alabılırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NLY11
Honda Prelude

artık yollarda :)
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 19, 2007, 02:53:38 ÖÖ » |
|
erkekler işte zor wede anaşılmazlar...... 
|
|
|
|
|
|
hiç bişeye değmezzzz...........
|
|
|
|