Gönderen Konu: DIŞ BAKIMLAİLGİLİ İPUÇLARI  (Okunma sayısı 1116 defa)

ALG

  • İleti: 6375
    • THT
DIŞ BAKIMLAİLGİLİ İPUÇLARI
« : Nisan 11, 2006, 08:36:16 ÖS »
DIŞ BAKIMLAİLGİLİ İPUÇLARI
Aracınızı düzenli olarak yıkamanız ve cilalamanız otomobilinizin "YENİ" görünmesini sağlayacaktır. Toz ve kir boyanın çizilmesine neden olur. Ağaçlardan dökülen serpintiler ve kuş dışkıları boya üzerinde kalıcı hasarlara yol açabilir.

1.İPUCU
Aracınızı gölge bir ortamda yıkamanızı tavsiye ediyoruz. Eğer aracınızı güneşin altına park ettiyseniz, gölgeye çekiniz ve boyanın parlaklığını yitirmesini önlemek için, aracınızı yıkamaya başlamadan önce dış gövdenin soğumasını bekleyin.

2.İPUCU
Boyanın en üst katmanında cila bulunur ve boyayı, güneşin, hava kirliliğinin ve benzeri durumların etkilerinden korur. Bundan dolayı, aracınızı yeni iken cilalamanız önerilir.

3.İPUCU
Aracınızı yaz mevsiminde cilalarken, boya üzerinde lekeler oluşmasını önlemek için cilayı dış gövdenin soğumasının ardından gölge bir yerde sürmeniz tavsiye edilir.

4.İPUCU
Camların içini ve dışını silmek için 1'e 10 oranında sirke-su karışımı kullanabilirsiniz. Bu camların İç kısmında meydana gelen buğuyu önleyecektir.

*Arka cam rezistansı camın içine yerleştirilmiştir. Camı temizlerken çok bastırmayınız ve yatay yönde siliniz. Aksi taktirde rezistanslar kopabilir.



vtimania

  • İleti: 1116
DIŞ BAKIMLAİLGİLİ İPUÇLARI
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2006, 08:42:25 ÖS »
pratik ve yararlı bilgiler..tesekkurler ALG

Onu-R

  • İleti: 3113
DIŞ BAKIMLAİLGİLİ İPUÇLARI
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2006, 08:43:10 ÖS »
Alıntı yapılan: "vtimania"
pratik ve yararlı bilgiler..tesekkurler ALG


+ 1905 . . . .