Gönderen Konu: Anahtarını alıyorlar! "Haber"  (Okunma sayısı 1718 defa)

TEAMHONDATURKEY

  • Ziyaretçi
Anahtarını alıyorlar! "Haber"
« : Mayıs 25, 2006, 11:25:06 ÖÖ »
Anahtarını alıyorlar!

Rol aldığı reklamda "Alırım anahtarını" gibi diyaloglarıyla güldüren Cem Yılmaz'ın Aston Martin marka otomobiline el konuluyor

Opet reklamlarındaki diyaloglarıyla son dönemde yeniden gündeme gelen şovmen Cem Yılmaz'ın, geçen yıl İngiltere'de hayatını kaybeden lüks otomobil ithalatçısı Mehmet Sabancı'nın şirketi F&B'den aldığı Aston Martin marka otomobiline el konulacak.

Az vergi ödemek için düşük bedelle Tükiye'ye sokulan aracın alıkonulması için Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Kaçakçılık İstihbarat Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne yazı gönderildi.

Yılmaz, söz konusu otomobili, ithalatını yaptığı lüks otomobillerle ilgili olarak gümrük müfettişlerinin soruşturma yaptığı F&B Otomotiv'den 4 yıl önce almıştı. Hazırlanan raporda, Yılmaz'ın aracının gerçek değerinin 150 bin YTL olduğu, ancak Türkiye'ye "çifte fatura"yla 100 bin YTL üzerinden sokulduğu belirtiliyor. Otomobilin ithalatıyla ilgili olarak F&B otomotiv yetkilileri hakkında kaçakçılıktan soruşturma sürdürülürken, tedbir olarak Yılmaz'ın aracına el konulacak.

Cem Uzan da var,

Gümrük Müfettişi Yücel Karadiş tarafından yürütülen soruşturmada, çifte faturalı ithalat, Almanya'yla yapılan yazışmalar sonucunda ispatlandı. Soruşturma kapsamında Genç Parti lideri Cem Uzan'ın çifte fatura yöntemiyle ithalatı yapılan aracına da el konulması istendi. Ancak Uzan'ın kullandığı otomobil TMSF tarafından ihaleyle satıldığı için bunun mümkün görülmediği kaydedildi.

Daha önce de Sanayi Bakanlığı, Sabancı'nın vefatından sonra F&B Otomotiv'in başına geçen eşi Zeynep Sabancı ve şirketin dört yöneticisi hakkında, 2003 ve 2004'te "uygun olmayan belgelerle dört lüks cipin ithalatı" konusunda savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Alıntıdır: arabam.com



ottoboy

  • İleti: 547
Ynt: Anahtarını alıyorlar! "Haber"
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2006, 01:56:50 ÖS »
adamlarda bi dünya para var. bunun nerelerden geldiği anlaşılıyor. zengin zaten zengin bide bir sürü dalavere yapıp vergi kaçırıyolar iyice zengin oluyolar. ama bunların ortaya çıkması güzel. o arabaların paraları hepimizden çıkıyo sonuçta. senden benden aldıkları vergiyle cem yılmazın bilmem kimlerin kaçırdığı vergileri kapatıyolar. ben arabama kendi paramla zor binerken. adamlar safaasını sürüyolar.

StrongeR

  • Ziyaretçi
Ynt: Anahtarını alıyorlar! "Haber"
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2006, 02:39:17 ÖS »
VALLA ARKADAŞLAR BEN O ZAMANLAR MEHMET BEY'İN YANINDA ŞÖFÖRDÜM.KENDİSİNİ COK İYİ TANIYORUM.HAYATTA 3 KURUŞ PARANIN PEŞİNE DÜŞMEZ.O ZAMANLAR ***** OTOMOTİVİN GENEL MÜDÜRÜ ********* (***** OTO DAN BİZE GELDİ)NE OLDUYSA O YAPTI.DAHA SONRA İŞ ANLAŞILINCA ****** BEY *** OTOMOTİVİ KAPATTI.BÜTÜN ARABALARI ******* HOLDİNG İN GARAJINA CEKTİM.BENDE İŞSİZ KALDIM HALİYLE.DAHA SONRA ***** BEY ŞİRKETİ ELE ALDI.AMA NE YAZIKKİ ***** BEY İNGİLTERE SEYEHATİNDE KALP KRİZİ GECİRDİ HAYATINI KAYBETTİ.***** HANIM ŞİRKETİ *****BEYE SATTI.****** BEY İŞİ BAŞINDA BİLSEYDİ KESİNLİKLE İZİN VERMEZDİ.***** BEYDE İNDİRDİGİ PARALARLA KENDİNE FULYADA GALERİ ACTI..BUDUR...

« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2006, 03:51:05 ÖS Gönderen: ALG »

Alp

  • İleti: 402
Ynt: Anahtarını alıyorlar! "Haber"
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2006, 03:39:55 ÖS »
yeşilköy taraflarında tren yolunun yanında bir hurdalık tarzı yer var ya..oraya çekerler ..kaderine terkederler ....trenle fln geçerken görüyorum..ne hummer'lar navi'ler kaderine terk ediliyor..aslında cezasını fln ödese de tekrar o araçlar yollara kazandırılsa ne güzel olur...

Maverick

  • Ziyaretçi
Ynt: Anahtarını alıyorlar! "Haber"
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2006, 04:09:25 ÖS »
dünya kadar paraları var hala üç kuruş az veriyim diye vergi kaçırıpta son model arabya binip sonrada onunla tv.lerde artislik yapmak kadar şefersizce,haysiyetsizce bir şey olamaz bence.

Onu-R

  • İleti: 3113
Ynt: Anahtarını alıyorlar! "Haber"
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2006, 08:59:05 ÖS »
insanın doğasında var aç gözlülük.. adamda porsche var, gidip yine okuldan (vakıf üniversitesi) burs istiyor :) . . .


bi ara da Hummer'lar toplatılmıştı baya bi...