Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır
Gönderen Konu: Biraz vakit ayırın ltf..Tüm üyelerimizin dikkatine  (Okunma Sayısı 4306 defa)
circazian
Ziyaretçi
« Yanıtla #60 : Kasım 15, 2007, 06:37:30 ÖÖ »

en yeni üyelerden biri olarak bende katılıyorum ama sıkı bir temizlik gerek, eski anlamsız geyikleri ve sokak ağzıyla yazılmış anlaşılmaz "kanka" muhabbetlerinide silmelisiniz, forum çok dağılmış, insan kendini kaybediyor, aradığım bir konuyla ilgili başlığa giriyorum, millet burçlarını yazıyor, bir nevi özelleşmiş gibi sohbetler doldurmuş, önlem almak şart
ottoboy
Honda Prelude

« Yanıtla #61 : Kasım 15, 2007, 11:37:28 ÖÖ »

ben konunun başında söylenlere birebir katılmıyorum. tabiki burası hondayla ilgili bir site ve onunla ilgili ve modifiyeyle ilgili paylaşımlar olmalı. ama topik başlıkları var. burda sohbet kısmı var, konu dışı olacak paylaşımlar zaten buraya açılıyor. forumlarda konu başlıklarının amacı bu değilmidir. herkes kendinin hoşuna gideceği topiğe girer bakar, paylaşır. bence bi ana konu başlığı daha açılsın, konuyla alakasız konular, ilginç, komik yada farklı paylaşımlar burada yapılsın. görmek istemeyende bunlara bakmasın. insan her an arabayla ilgili şeyler bakmak istemeye biliyo. arada bi kafa dağıtmak eğlendirici şeylere bakmak istiyo. neden başka sitelere yönleneyim. aynı çatı altında her çeşit paylaşıma ulaşabileyim.

gerekli paylaşım gereksiz paylaşım kavramlarıda çok havada ifadeler. bu kavramlar kişiden kişiye değişir. birisi bi ampul boyamıştır paylaşmıştır emeği vardır onun için önemlidir, diğer bi kişiye "yaa bunudamı koydunuz" dedirtir gereksiz gelir. bence bu sorun ana konu başlıklarını detaylandırarak çözülür. herkes kendine hitap eden konuları izler.

Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #62 : Kasım 15, 2007, 11:53:46 ÖÖ »

en yeni üyelerden biri olarak bende katılıyorum ama sıkı bir temizlik gerek, eski anlamsız geyikleri ve sokak ağzıyla yazılmış anlaşılmaz "kanka" muhabbetlerinide silmelisiniz, forum çok dağılmış, insan kendini kaybediyor, aradığım bir konuyla ilgili başlığa giriyorum, millet burçlarını yazıyor, bir nevi özelleşmiş gibi sohbetler doldurmuş, önlem almak şart

ottoboy nıcklı arkadaşıma katılıyorum..

-bu forumun honda sevenler forumu olduğunu bılıyoruz bu bırıncısı..  okey
-sohbet bolumune guncel olan konulara yer verıyoruz..(sohbet bolumunun alttındakı açıklamayı okursan Güncel Konular Platformu dıye bı not duşulduğunu goreceksın!!) buda ıkıncısı..
-sankı forumu fal koşesınden ıbaret yapmışız gıbı konuşuyorsun arkadaşım..burçların trafığe nasl yansıdığına değinmişim..(hem o gereksız gorduğun konu turkıye genelınde araştırma yapılıp sonuçlanmış bı konudur..)buda uçuncusu..
-zaten yakın bı zamanda forum genelınde temızlık yapıldı..duyurular bolumune gırıp uyelık ıptalı bakarsan goreceksındır..hatta o listede senınde adın geçmektedır..buda dorduncusu..

admınler gerekenı yapıcaktır zaten..
saygılar dılerım..   artis

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
honda_team
Honda NSX

Doğanay

« Yanıtla #63 : Ocak 18, 2008, 10:41:15 ÖS »

mesaj alınmıştır bilgi için teşekkürler

Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #64 : Ocak 24, 2008, 09:05:05 ÖS »

gncl.. artis

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
ali
Honda City
*

« Yanıtla #65 : Şubat 04, 2008, 06:47:03 ÖS »

Bu sitede 3 senedir tanıyıp sadece Honda sayesinde kurduğum çok değerli dostluklar var, bir o kadarda MSN arkadaşı edindimki yarın öbürgün Ankara, İzmir vs gitsek orada çalacak bir kapımız ve bir bardak çayını içip sohbetimizi yapacağımız dostlar edindik çok şükür..

Birgün bu siteden kim olursa olsun, Konya'ya yolunuz düşerse, her zaman herkese açık bir kapım vardır, çay çorbayla olmaz o iş Smiley kalacak yerimizde mevcuttur Wink

diğer okuduklarımda da gerekli mesajı almış bulunmaktayım.zaten yakında yaşım 30 oluyor hır gür çıkaracak halimiz yok bu yaştan sonra Smiley şaka bi tarafa gereksiz konu ve mesajlara bende karşıyım, eski bi admin olarak Wink

Valla ben bu siteden bilgi ve muhabbet olarak çok zevk aldım, inşaallah sonuna kadar bu böyle güzellikle devam eder...

saygılarımla...

ali

Mahir TÜRKMEN
Turbo Civic Type-R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #66 : Mart 12, 2008, 04:23:21 ÖS »

Duyarlı olan herkese yeni üye olarak teşekkür ederim kesinlikle aklımın bir kenarında duracaktır..

Bursa'dan çalabileceğiniz bir kapı daha ..

Müebbet Muhabbet ..

Hayırlı sürüşler ..

Hayırlı sürüşler
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #67 : Mart 13, 2008, 01:05:17 ÖÖ »

Saolun varolun arkadaşlar..

Selametle kalın..

drag monster
Honda Jazz
*

« Yanıtla #68 : Mart 17, 2008, 02:45:41 ÖS »

gerekli mesajı bizde aldık zaten dikkatliydik daha dikkatli seviyeli muhabbet için varız teşekkürler...

darkhawk
Honda Jazz
*

« Yanıtla #69 : Nisan 06, 2008, 01:14:25 ÖS »

altıner abi yazdıklarına aynen katılyorum biliyorsun ki yaklaşık 1,5 seneye yakındır siteye girmiyordum ve tekrardan yeni bir üyelik alarak siteye girdim ve baktım ki gerçekten de çok farklı konular ve çok farklı yorumlar yazılmaya başlanmış. Bu uyarı niteliğindeki yazın hakikaten çok anlamlı olmuş. İnanıyorum ki bundan sonra bütün üyeler gereken özeni göstereceklerdir.
« Son Düzenleme: Nisan 06, 2008, 01:15:32 ÖS Gönderen: darkhawk » Logged
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #70 : Haziran 08, 2008, 01:23:33 ÖÖ »

bu mesaj iyi olmus umarım konu hakkında herkez üzerine düşen hassasiyeti gösterecektir..

nO tunE nO Life...
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #71 : Haziran 08, 2008, 08:03:40 ÖS »

Teşekkürler arkadaşlar.

Mahir TÜRKMEN
Turbo Civic Type-R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #72 : Haziran 08, 2008, 08:06:58 ÖS »

Kesinlikle dikkate alıyorum.

Hayırlı sürüşler
34 EG 189
Honda City
*

« Yanıtla #73 : Temmuz 02, 2008, 09:51:44 ÖS »

bence çol önemli mesaj ben ilk üye oldugumda modifiye ve honda konusulurdu şimdi farklı şekillere kaymıs durumda
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: