Gönderen Konu: Bayram karlı  (Okunma sayısı 1483 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Bayram karlı
« : Ocak 07, 2006, 11:52:10 ÖÖ »
Bayram karlı

Bugün etkili olmaya başlayan soğuk hava bayramda da tüm yurtta etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar Türkiye genelinde bugünden itibaren azalacak. Bayramda sıcaklıklarda 8-10 derece düşüş bekleniyor.

BUGÜN Ege kıyıları dışında bütün bölgelerde karla karışık yağış ve kar görülecek.

YARIN Yağışlar Türkiye’nin büyük bölümünde devam edecek. Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yağış görülecek. Yağışlar yağmur, Marmara’nın doğusu, Karadeniz’in iç kesimleri İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Hava sıcaklığındaki azalma kuzey ve iç kesimlerde devam edecek. Poyraz, cumartesi ve pazar günleri, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz’de kuvvetli esecek.

PAZARTESİ Yağışlar etkisini azaltarak, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun doğusunda hafif olarak sürecek. Yurt genelinde çok bulutlu ve soğuk bir gün yaşanacak.

SALI Hava sıcaklığı tüm yurtta mevsim normallerinin altında seyredecek. Türkiye’nin büyük bölümüne bulutlu bir hava hakim olurken, Marmara’nın doğusu, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu ile akşam saatlerinde Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyıları hafif yağış alacak. Yağışlar yağmur ve karla karışık yağmur, Doğu Anadolu’nun doğusunda kar şeklinde olacak. Yurdun iç kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olarak sis görülecek.

ÇARŞAMBA Marmara Bölgesi, Karadeniz’in kıyı kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeyi, Akdeniz Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında yağmur, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kar yağışı etkili olacak. Ege ve İç Anadolu Bölgesi’nde çok bulutlu bir hava hakim olurken, yer yer sis görülecek.

PERŞEMBE Marmara’nın doğusu, Ege’nin doğu ve güneyi, İç Anadolu’nun güneyi ve Akdeniz’in kuzeyinde çok bulutlu bir hava görülecek. Marmara’nın kuzeyi Karadeniz kıyıları, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yağmur, diğer bölgelerde ise kar yağışı bekleniyor.

CUMA Yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı bekleniyor. Yağışlar, Marmara’nın doğusu, Karadeniz ve Akdeniz’in kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur diğer bölgelerde kar şeklinde olacak. Ege’nin güneyi ve batı Akdeniz’e ise çok bulutlu bir hava hakim olacak.



Güven

  • İleti: 1815
Bayram karlı
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2006, 12:24:34 ÖS »
Allah bu karlı havada ne de bayram gezmesi olur dimi

ALG

  • İleti: 6375
    • THT
Bayram karlı
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2006, 10:44:31 ÖS »
silivride kar arefe gecesi saat 1 gibi başladı..ertesi gun her taraf bembeyazdı..sıcaklık -1 derece..istanbula geldiğimde sıcaklık 4 dereceydi..

HONDA

  • Ziyaretçi
Bayram karlı
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2006, 09:12:38 ÖÖ »
Çok soğuk bir bayram geçirdik.