Gönderen Konu: AŞK SEBEBİ KADINLAR  (Okunma sayısı 9521 defa)

NLY11

Ynt: AŞK SEBEBİ KADINLAR
« Yanıtla #25 : Ekim 19, 2007, 10:59:40 ÖS »

asil yandın bu cümleyle hayatının hatasını yaptın bak sakın snr gelipte affet deme  >%6rol hem mızıkıosun hemde foruma iilik hee  [-( görürsün sen  :dil

Ne af dilemek miii ? Hem de erkekleri "seçmece karpuz" gibi gören bir bayandan mı ? Hahahaaaa  :dil çok güldüm yahuu... Neyyssseeeee....

işte direkt çarpıt seçme karpuz deilsiniz cnm onu sölemedimm ama seçilen siz oluosunuzzz bu böle geldi böle giderrrrrrr  :rc

tuner zafer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ekim 19, 2007, 11:03:27 ÖS »
nilay sanki haklı gibi çünkü birisini beğenirsin teklif edrsin kabul eder yada etmez  yani sankim kızlar seçiyomuş gibime geliyo..

kabul ediyorum erkeklerin yüzkarasıyım  >ag <783^2
suçum neyse çekerim  >%6rol

aSil

« Yanıtla #27 : Ekim 19, 2007, 11:04:45 ÖS »

asil yandın bu cümleyle hayatının hatasını yaptın bak sakın snr gelipte affet deme  >%6rol hem mızıkıosun hemde foruma iilik hee  [-( görürsün sen  :dil

Ne af dilemek miii ? Hem de erkekleri "seçmece karpuz" gibi gören bir bayandan mı ? Hahahaaaa  :dil çok güldüm yahuu... Neyyssseeeee....

işte direkt çarpıt seçme karpuz deilsiniz cnm onu sölemedimm ama seçilen siz oluosunuzzz bu böle geldi böle giderrrrrrr  :rc

Yok tamam sen bellemişin bi kere. Daha fazla parmaklarımı yorup, klavyemi eskitemicem. Seçmece abla geeeel geeeelll kes bak beğenmezsen alma geeell....

NLY11

« Yanıtla #28 : Ekim 19, 2007, 11:05:31 ÖS »

nilay sanki haklı gibi çünkü birisini beğenirsin teklif edrsin kabul eder yada etmez  yani sankim kızlar seçiyomuş gibime geliyo..

kabul ediyorum erkeklerin yüzkarasıyım  >ag <783^2
suçum neyse çekerim  >%6rol

suçun yok aksine doğruları ve gerçekleri kabullenmenden dolayı tebrikederim  =d&gt; =d&gt;

whitehan

« Yanıtla #29 : Ekim 19, 2007, 11:08:12 ÖS »

>%6rol bayan olmaktan gurur duydumm  :rc

secmek guzel bı duygu tabı..ama secenekler :balık oldugu surece..

>=ok >=ok

:kiliçç :ates

savas he tamam o zaman ya nıly cnm secın ama unutma sız sectıkten sonra noktayı bız koyarız...ask acısından aglayan kızlar gıbı.. >%6rol

unutmaki bunun örnekleri erkekler için daha çok soukta camın aşaısında beklemeler affet die sürünmeler geneldede bunların son noktasını biz koyarız....

tamam eevt oyle o zaman secılıyoo secıyo secılıyo secıyoo ne oluyoo ya papatya soyuuyorumm sankıı >%6rol

caucass

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Ekim 20, 2007, 04:02:51 ÖS »
cesaret aptallıktan doğar fakat başarıya ulaştımı kahraman olur o insanlar