|
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2008, 02:18:31 ÖS » |
|
birde modifiyeli araçlar bölümünde  bu ilanı veren değilde ona onay veren sahibinden yetkililerine ne demeli peki ??
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2008, 02:23:29 ÖS » |
|
ve araç modifiyeli araçlar bölümünde yayınlanmış birde satıcının diğer ilanlarına bakın hepsi ilginç farklı illerden aynı isim ve çok ilginç yorumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2008, 02:54:49 ÖS » |
|
Gerçektende amacını merak ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2008, 03:06:35 ÖS » |
|
adama msj atsakmıki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Prelude

Burhan
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2008, 03:16:50 ÖS » |
|
7518671 no'lu ilanın sahibinden olmadığından eminseniz, evet butonuna basınız. Bu ilan sahibinden.com yetkilileri tarafından araştırılacak ve gereken işlemler yapılacaktır. İlginize teşekkür ederiz.....Ben bu seçeneği tıkladım bakalım ne olucak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2008, 04:12:07 ÖS » |
|
Acaba orası nerde çekilmiş fotoğrafları hemde bir acayip bence adamın araba ile alakası yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2008, 05:24:14 ÖS » |
|
civic'le city'i birbirine karıştıranlar var... ilandaki resimler, city'nin katalog resimleri olabilir, emin değilim... ama hem isim ofsayt, hemde diğer ilanlar penaltı  bol bol boş vakti olan bi şizofrenle karşıkarşıyayız galiba 
|
|
|
|
|
|
 Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de. 
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2008, 05:37:29 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 22, 2008, 05:45:04 ÖS » |
|
Arkadaşlar adamın diğer ilanlarına bir bakın.....Foto nun yanında...Tam komedi..YOL KONTROLLERİ ******YÜRÜYENİ ***** MOTORU***** HIZI ***** PERFORMANSI ***** DAHA İYİ BİR ARAÇ BULURSAN KAÇIRMA****** 150 HP. GÜÇ. ***** TÜM BAKIMLARI MASRAFTAN KAÇMADAN OPELİN PROFU MÜMİN VE ÇAĞLAR USTALARCA YAPILDI.***** KAPORTA VE BOYA BAKIMLARI URLALI MEHMET USTACA YAPILMIŞ.**** ALT TAKIM VE ÖN DÜZEN AYARLARI GÜNEŞ ÖN DÜZENDE İTİNAYLA YAPILMIŞ.***** KEYFİ DE BENİM TARAFIMDAN ÇIKARILMIŞ .****** MÜKEMMEL BİR MAKİNE***** BEN KEYFİNİ ÇIKARDIM DARISI BAŞINIZA ***** JEEP ALMAK İSTİYORUM***** JEEP TAKASI İÇİN TEKLİFLERİNİZ DEĞERLENDİRİLİR ***** İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER****** GRAM MASRAFI YOOOOOOK*******
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 22, 2008, 06:35:49 ÖS » |
|
Arkadaşlar adamın diğer ilanlarına bir bakın.....Foto nun yanında...Tam komedi..YOL KONTROLLERİ ******YÜRÜYENİ ***** MOTORU***** HIZI ***** PERFORMANSI ***** DAHA İYİ BİR ARAÇ BULURSAN KAÇIRMA****** 150 HP. GÜÇ. ***** TÜM BAKIMLARI MASRAFTAN KAÇMADAN OPELİN PROFU MÜMİN VE ÇAĞLAR USTALARCA YAPILDI.***** KAPORTA VE BOYA BAKIMLARI URLALI MEHMET USTACA YAPILMIŞ.**** ALT TAKIM VE ÖN DÜZEN AYARLARI GÜNEŞ ÖN DÜZENDE İTİNAYLA YAPILMIŞ.***** KEYFİ DE BENİM TARAFIMDAN ÇIKARILMIŞ .****** MÜKEMMEL BİR MAKİNE***** BEN KEYFİNİ ÇIKARDIM DARISI BAŞINIZA ***** JEEP ALMAK İSTİYORUM***** JEEP TAKASI İÇİN TEKLİFLERİNİZ DEĞERLENDİRİLİR ***** İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER****** GRAM MASRAFI YOOOOOOK*******
bu adam şanzımanı dağıtmış belli  bence kaderine terkedelim 
|
|
|
|
|
|
 Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de. 
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 22, 2008, 06:46:51 ÖS » |
|
bnce o araba civic diil citiy bide yasin abim * İlk gün nasılsa Şimdi ilk gün ne anlama geliyor çözemedim .. demişsin bn çözdüm galba  hani arabayı alırsın ya araba gıcır gıcır dır bu adamda almış kullanmış ama sanki hiç kullanılmamış gibi..bnde gökhan abime katılıyorm şizofrenik bi vakanın şizofrenik ilanı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BuGr4
Honda Civic Type R

I Love My CR-V
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 22, 2008, 09:31:45 ÖS » |
|
böyle adamları alıcan.. birda sokağa salmıcan 
|
|
|
|
|
|
Düz Giden Bizden Değildir    Honda'dır Adımız, Vtec'dir Tarzımız, 6 İleridir Farkımız, GTİ'ları Kaale Bile Almayız, cupraR'lara Hep Çomağız, M-technicdir Muhattabımız, Kısa Mesafede Arkanızdayız, 6'ya Taktıkmı Alayına Tokat Atarız
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2008, 10:28:25 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 22, 2008, 10:49:42 ÖS » |
|
ılgınc yasınım amac ne bende merak ettım...
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 22, 2008, 11:51:38 ÖS » |
|
komedi bile denemez ya gülelim ki napalım !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi