By_BuGr4
Honda Civic Type R

I Love My CR-V
|
 |
« : Nisan 19, 2008, 05:11:12 ÖS » |
|
Otomobil satın alırken renk en önemli kriterlerden biridir. Araç renklerinin sürücünün kişilik ve sürüş tarzını anlattığına inanılır. İşte ünlü renk bilimci Metin Yahya Üster’e göre renklerin tanımları:
Örneğin işadamları koyu rengi, spor otomobil tutkunları kırmızı gibi gösterişli ve iddialı renkleri tercih eder. İşte ünlü renk bilimci Metin Yahya Üster’e göre renklerin tanımları:
Kırmızı: Konuşkan, sabırsız, cesaretli.
Kahverengi-portakal: Pratik ve bağımsız kişilikli, araç kullanımında yarışmayı seven, basit ve pratik.
Sarı: İdealizme yatkın bir kişilik, yeniliği seven ve zeki.
Yeşil: Dikkatli ve çekingen birisini gösterir.
Mavi: Yaratıcı, sadık ve güvenilir insanlar genelde bu renk araçları tercih eder.
Pembe: Nazik, şefkatli sürücüler tarafından seçilir. Pembe yaratıcılık ve bireyliği temsil eder.
Gümüş-gri: Serinkanlı, durgun ve insanlardan uzak olan birisini tanımlar. Diğer sürücülerde kusur bulmaya eğilimlidirler.
Siyah: Zerafeti beğenen, inatçı, klasik otolardan hoşlanan ve idare edilmesi zor kişiliklerdir.
Beyaz: İyimser, basit düşünen, güvenilebilir ve dışa dönük sürücüler tarafından tercih edilir.
|
|
|
|
|
|
Düz Giden Bizden Değildir    Honda'dır Adımız, Vtec'dir Tarzımız, 6 İleridir Farkımız, GTİ'ları Kaale Bile Almayız, cupraR'lara Hep Çomağız, M-technicdir Muhattabımız, Kısa Mesafede Arkanızdayız, 6'ya Taktıkmı Alayına Tokat Atarız
|
|
|
By_BuGr4
Honda Civic Type R

I Love My CR-V
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2008, 05:13:35 ÖS » |
|
Kırmızı 
|
|
|
|
|
|
Düz Giden Bizden Değildir    Honda'dır Adımız, Vtec'dir Tarzımız, 6 İleridir Farkımız, GTİ'ları Kaale Bile Almayız, cupraR'lara Hep Çomağız, M-technicdir Muhattabımız, Kısa Mesafede Arkanızdayız, 6'ya Taktıkmı Alayına Tokat Atarız
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2008, 05:17:59 ÖS » |
|
Gri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2008, 05:29:17 ÖS » |
|
Siyah: Zerafeti beğenen, inatçı, klasik otolardan hoşlanan ve idare edilmesi zor kişiliklerdir.
Beyaz: İyimser, basit düşünen, güvenilebilir ve dışa dönük sürücüler tarafından tercih edilir.
kırmızı olan yer dışında doğru ama klasik otoları pek sevmem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2008, 06:10:54 ÖS » |
|
siyahhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2008, 07:08:42 ÖS » |
|
valla benim renk seçimim arabasına göre değişir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayburtlu69
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2008, 08:57:58 ÖS » |
|
siyah ve beyaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2008, 09:00:07 ÖS » |
|
ikiside var sizde knka ne kadar ballısn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2008, 12:34:04 ÖÖ » |
|
bu kadar mı tutar arkadaş  beni tarif etmişler resmen 
|
|
|
|
|
|
 Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de. 
|
|
|
|
|
By_BuGr4
Honda Civic Type R

I Love My CR-V
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2008, 12:52:20 ÖÖ » |
|
kırmızı olan yer dışında doğru ama klasik otoları pek sevmem.
Niye 67 mustang GT500 ü sevmem deme bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|