Gönderen Konu: 21-24 nisan cnr modifiye fuarına bi organizasyon düzenlenecekmi????  (Okunma sayısı 994 defa)

fearlessantalya

  • İleti: 258
Geçtiğimiz yıl altıncı kez düzenlenen ve 4 gün içerisinde 21.486 ziyaretçiyi Tuning sektörü ile biraraya getiren Tuning Show İstanbul, Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı 21-24 Nisan 2011 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını tüm “Tuner”lara açıyor.

Otomobil tutkunlarının gözde buluşma noktası Tuning Show İstanbul 2011'de sergilenecek olan yüksek performanslı modifiye arabaların popülerliği her geçen ......gün artıyor. Motor, fren, şasi gibi sistemleri güçlendirilerek performansı artırılmış “modifiye” arabalar artık başlı başına bir segment. Her geçen gün yeni modifiye sistemlerinin keşfedilmesiyle, Tuning artık pek çok kişi için bir tutku haline geldi. Tuning meraklıları, arabalarını yalnızca bir ulaşım aracı olarak değil, bir yaşam tarzı olarak görüyor.

7. Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı’ nın ziyaretçi profilini tuning firmalarının Anadolu bayileri, yeni imalatçı arayan ihracatçılar, yeni ihracatçı arayan imalatçılar, Tuner’lar ve araç sahipleri oluşturuyor. Hava filtreleri, egzos, eksantrik mili, helezon yaylar, amörtisörler, fren diskleri ve balataları, jant, lastik, turbo kitleri, havalandırma ızgaraları, akü, play station ve oto müzik sistemleri ise fuarın ürün grupları arasında yer alıyor.