Gönderen Konu: 20.00 Cumhuriyet için 1 dk. karanlık  (Okunma sayısı 1526 defa)

serkan

  • Ziyaretçi
20.00 Cumhuriyet için 1 dk. karanlık
« : Mayıs 01, 2007, 05:41:07 ÖS »
Cumhuriyet için 1 dakika karanlık eylemi

Tandoğan ve Çağlayan’da düzenlenen Cumhuriyet mitinglerinin ardından yeni eylemler gündeme geldi. Vatandaşlar internet yoluyla bu geceden itibaren her gün, saat 20.00’de “Cumhuriyet için 1 dakika karanlık” eylemine çağrılıyor.

http://www.ntvmsnbc.com/news/406849.asp



infaztim

  • İleti: 3903
Ynt: 20.00 Cumhuriyet için 1 dk. karanlık
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2007, 01:50:36 ÖÖ »
bıraksınlar bu işleri cumhuruyet için bir dakika karanlık diye veryansın ederler 1 dakikalık karanlık ahvalinde yüzmilyarlar götürürler.bu ülkede ne cumhuriyet ne rejim ne de istikbal sıkıntısı vardır asıl sıkıntı bu düzmeceleri uyduranlardadır asıl kaygıları ve endişeleri saltanatlarının sona erecek olmasındandır.uyan TÜRK evladı uyuma uyan 30 kupona alınmadı bu VATAN.artık insanlarımız ve gençlerimiz bu ketenperelere gelmemektedir gelenlerde gelmek isterdikleri için gelmektedir.neymiş efendim cumhuriyet için 1 dk karanlık karartmayın yeter istikbalimizi.....

infaztim

  • İleti: 3903
Ynt: 20.00 Cumhuriyet için 1 dk. karanlık
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2007, 01:58:39 ÖÖ »
o tandoğanda toplananlar çağlayanda toplananlar kimlerin adamı sorarım 2yüz bin kişi katılmış bunların kaçı sivil halk.adamlar samsunda miting yapıo otellere bakıosun komple dolu nasıl yani ya mitinge katılacak bakkal hüseyin efendi kokareççi nazım usta mitinge katılmadan önce oteldemi kalıo bunların hepsi komedi.neden miting olacak yerlere dışardan organizasyonlar ile insan getirip otellere tıkıolar.haaaaa biliolarki halk yemez ve gelmez maksat bi debeytelim belki millet sanarki bak ya hakkatten vatandaş endişeli cumhuriyet elden gidio ama yediremezler yediremicekler.bu mitingleri kimler kimlere kimler için düznlio herkes bilio.son söz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!

yassi

  • İleti: 2662
    • TeamHondaTurkey
Ynt: 20.00 Cumhuriyet için 1 dk. karanlık
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2007, 07:37:22 ÖÖ »
Cumhuriyet ve Laikliği eline koz alıp, oy toplamaya çalışan bazı insanlar Türkiye'yi öyle bir gösteriyor ve yansıtıyorki sanki Oligarşi ile yönetiliyoruz. Kişisel çıkarları için milletin bazı duygularını hipnoze eden insanlardan utanıyorum. Ak Parti yönetiminin de bu kadar üzerine gidilmesini ve taşlanmasını da başarısına bağlıyorum. Eğer ki bir parti ülkede çoğunluksa bu günden sonra gelmiş geçmiş en iyi partidir... Daha düne kadar birbirlerine her türlü çamuru atan sayın başkanlar bugün tek başlarına bişey olamıcaklarını çok iyi bildikleri için birleşmeye başladılar. Bu millet artık uyandı. Öyle üç beş mitingle kurtulmuyor Türkiye...

Ayrıca bugüne kadar hiç bir hükümetten görmediğim ve hatta duymadığım şeyleri bu hükümet zamanında gördüm. Hatta yaşadığımda çok duygulandım...

1- Hastaneleri tek catı altında toplamak ...ve bunun sağlık sektörüne getirdiği avantajları bi düşünün
2-Ekonomide yapılanlara kimsenin kötü dediğini gördük göremeyiz cünkü ulaslararası iktisat alimleri bir ülkede ekonomi iyi yönde gidiyorsa belirtilerini sıralarken büyüme hızı enflasyon kişi başına düşün milli gelir bütçe acığı konularını öne cıkarılıyor..bul ülke 40 yıldır ilkdefa denk bütçe gördü..enflasyon tek rakama indi..4 yıldır büyüme hızı rekoru kırılıyor..4 yıldır dolar yerinde sayıyor..
3-Eğitim de yapılanlar..4 yılda 4000 okul..400 bin bilgisayar 210 bin yeni öğretmen görev aldı..bütün kitaplar öğrencilere bedava dağıtılıyor..
4-Tarım ; çifticiye 12 katrilyon ödendi..yok tarihte bir örneği ..kredi %8 den %1 indirildi
5-Cumhuriyet tarihi boyunca 3859 km yol yapıldı..4 yılda 6341 km yol yapıldı..cumhuriyet tarihi boyunca 43 bin toplu konut yapıldı 4 yılda 203 bin toplu konut..istanbulda tüp geçit inşaatı başladı devam ediyor..istanbulda 103 köprülü kavşak yapıldı...bolu dağı tüneli bitirildi..karadeniz sahil yolu bitirildi..4 yılda 5000 km doğalgaz boru hattı yapıldı..4 yılda elektiriğe zam yapılmadı..ucak fiyatları malumunuz artık ucağa binmeyen yok gibi..


EN FAZLA YOLSUZLUKLARLA MÜCADELE BU HUKUMET TARAFINDAN YAPILDI. NELERİN ORTAYA ÇIKTIĞINI GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR ZATEN...

bunlar bizim görebildiklerimiz... göremediklerimizde var bide...

infaztim

  • İleti: 3903
Ynt: 20.00 Cumhuriyet için 1 dk. karanlık
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2007, 01:21:12 ÖS »
tebrikler yassi.ben çok sinirlendiğim için örneklendirme yapmayı atlamışım.sevmeyebilirler fakat çamur atmak niye.bu kuduranların alayı mason misyoner bilmem başka ne hiçbirisinin türk oğlu türk olduğuna inanmam yada müslüman olduğuna.hadi hayırlı traşlar.