ahmet parça gönderildi
Alıntı yapılan: inventor - Nisan 01, 2011, 09:25:40 ÖSAlıntı yapılan: arsenik - Nisan 01, 2011, 05:04:26 ÖSamortisorler saglam mi_>?sağlamne kadar dıosun 4 amaortisöre_? birde arka pandizot sağlamsa onada bir fiyat alabilirmiyim..
Alıntı yapılan: arsenik - Nisan 01, 2011, 05:04:26 ÖSamortisorler saglam mi_>?sağlam
amortisorler saglam mi_>?
s.a. hayırlı satışlar arka ve ön pacalık takımı varmı
Alıntı yapılan: inventor - Nisan 04, 2011, 07:25:51 ÖSahmet parça gönderilditşk ederim abi dün aldım parçayı
Alıntı yapılan: silver35 - Nisan 05, 2011, 06:46:40 ÖSs.a. hayırlı satışlar arka ve ön pacalık takımı varmıön vardı arkalarada bakmam lazım
ustam rot başları rotiller burclar yani anlayacağın komple ön düzen parçaların varmı varsa ne istiyosun
elinizde 3 kayışlı krank kasnagı var mı?? si ile aynı mı oluyor 1.5 hb lerde?? beni bilgilendirirseniz sevinirim hayılır satışlar.
Alıntı yapılan: doan - Nisan 11, 2011, 01:31:44 ÖSelinizde 3 kayışlı krank kasnagı var mı?? si ile aynı mı oluyor 1.5 hb lerde?? beni bilgilendirirseniz sevinirim hayılır satışlar.evet var yalçın bu akşam baktım 200tl
MERHABALAR BANA ORJİNAL GAZ MİKSERİ LAZIM DURUYORMU ACABA.
BİRDE ARKA SOL STOP FARLARI.
Alıntı yapılan: vtec_alper - Nisan 13, 2011, 02:56:51 ÖSMERHABALAR BANA ORJİNAL GAZ MİKSERİ LAZIM DURUYORMU ACABA.gaz mikseri derken...?
b bakayım ama karbüratör için b arkadaşla görüşmüştüm ondan haber bekliyorum eğer ondaki sağlamsa sana gönderirim
bagaj varmı komple alttaki parça ? Cam lazım değil ! Varsa pm atarmısın ?
abi benim ön cam cıtası kayıp ya sağ taraftakı hb sedana uyarmı acaba uyarsa alım ben onu