Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:


0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Honda Nsx V10 (2007)  (Okunma Sayısı 599 defa)
can
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2005, 11:30:44 ÖS »

eh işte ayağını yerden keser hiç olmasa Cheesy
Logged
Merdan
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Şubat 13, 2006, 10:15:30 ÖS »

Şu anki NSX ilk çıktığnda Ferrari 348'den de 911'den de iyi bir performans sunuyordu. Ne yazık ki her yönden şu an çok eski kalıyor.
Yeni versiyonda da Honda'nın 911'den ve biraz daha dişli rakip olan F430'dan iyi bir performans sunması gerekiyor ki gerçekten zor bir iş. Çünkü NSX yüksek bir fiyatı olan bir araç ve eğer daha iyi değerler sunmazsa insanlar Honda'yı tercih sırasının başında görmeyecek.
Bir de normalde 5 yılda model değiştiriliyor. Spor otomobiller için biraz daha uzun bu süre. Honda nedense spor otomobillerini değiştirmiyor.  S2000 nerdeyse 7. yaşına basıyor. NSX ise 15 yıllık bir otomobil ve pazarda hiç şansı yok şu an. Yeni modellerin neler yapabileceklerini gerçekten merak ediyorum.
Logged
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

 
 

Powered By Honda Marmara Plaza
Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks