Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: ******ZEDE OLMAK  (Okunma Sayısı 402 defa)
maxx
Honda City
*

« : Temmuz 22, 2008, 09:17:38 ÖS »

Selam herkese,
İlk defa serviste bir aracımın başında durmadım.
10.000 bakımı için ben çok yoğun olduğum için aracı babam götürdü servise, işi olduğu için bırakıp gitmiş. geldiğimde gelmişti araba,
Vee sol ön koltukta bir SİGARA YANIGI...
ailemden hiçkimse sigara içmez. ve arabamda sigara yanığı var. o hışımla ******a gittim. saat 18.10 kimse yok tabi, bir ukala personel ve iki alık kızdan başka, standart ukalalıklarıyla ağırlayıp "yarın servis müdürüyle görüşmelisiniz" sonuçlu bir konuşmayla gönderdiler beni. bakalım yarın ne olacak.
umarım bizimle ilgisi yok diyerek daha da çileden çıkarmazlar beni.
üyesi olduğum tüm forumlara yazıyorum, kimse ******zede olmasın diye. kızgın kızgın kızgın kızgın
maxx
Honda City
*

« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2008, 09:28:22 ÖS »

reklam kelimesi dimi.
o zaman şöyle tarif edeyim anadolu yakasında E-5 üzerinde küçükyalı' da Kayalar petrolden (kapet) hemen önceki honda başbayisi
başı mutlu sonu han
By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:

« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2008, 09:31:52 ÖS »

geçmiş olsun ya üzüldüm şimdi Sad Sad Sad
malikaltindis
Honda Integra
*

« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2008, 09:35:59 ÖS »

reklam kelimesi dimi.
o zaman şöyle tarif edeyim anadolu yakasında E-5 üzerinde küçükyalı' da Kayalar petrolden (kapet) hemen önceki honda başbayisi
başı mutlu sonu han

süper Smiley

loiz
Honda Prelude

honda'LU' Rıdvan

« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2008, 10:24:02 ÖS »

arkadaşım geçmiş olsun..yalnız harbi ayıp etmişler..samsundaki serviste aracın yerini dahi değiştircek olsalar direksiyona vitese ve koltuklara koruyucu koyuyolar leke dahi olmasın die.başına gelen kötü olaya üzüldüm gerçekten..

//harder..better..faster..stronger..//

akrep dolandıkça yelkovan yorulmaz kalbin yorulsada...
TUNCER07
Honda City
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2008, 11:48:25 ÖS »

oluyor valla her personel özenle davranmıo araca. her ne kadar o plastikleri geçirselerde direksiyona vitese benim direksiyon çizik çıktı servisten. deli oldum ama yapacak bişey yok, caddede çocukların arabayı çizmesi gibi bişey. ama sizin araba için büyük ayıp etmişler olacak iş değil. gaz vermek gibi olmasında yarın gerekli özeni göstermezlerse bence bu bayiyi deklare edin burada kimse gitmesin oraya artık. müşteriyi kazıklamaya çalışan serviseleri ve bayileri protesto etmek lazım. hatta bu forumun bir amacı da bu olmalı. ben şirketteki(3000 kişilik şirket) hondacılar örgütlemeyi planlıyorum.  hatta şimdiden bir servisle %10 indirim anlaşması yaptık bile.
loiz
Honda Prelude

honda'LU' Rıdvan

« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2008, 11:52:16 ÖS »

abi bizde dükanda dört kişiyiz iki kişinin hondası var bende örgütlerim milleti..de samsundaki honda cidden özenli sahibini tanıyorum ustalarını tanıyorumsatış müdürünü tanıyorum..şimdilik bi eksilerini görmedim yaani.

//harder..better..faster..stronger..//

akrep dolandıkça yelkovan yorulmaz kalbin yorulsada...
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt

« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2008, 01:53:21 ÖÖ »

gecmıs olsun..bızı cvp aldıgında bılgılendırırsen ıyı olur..

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
mars
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 04:14:19 ÖS »

maxx kardeşim geçmiş olsun.walla ben günde 3 paket sigara içiorum.buna rağmen içi açık renk olduğu + yeni olduğu için arabada sigara içmiorum.böyle birşey benim başıma gelse sanırım sonu kötü olurdu.bir kere o koltuğun yenisini getiricekler.ama bununlada bitmez.mutlaka fabirkaya şikayet ederim çünkü yeni koltuğun gelmesini beklemek zorunda değilim.kaldıki bu aracı işimdede kullanıyorum ve iş kaybım olucak.argo tabiriyle burda sana gaz vermiyorum ama yazdıklarında samimi olduğunu kabul ederek o koltuğu mutlaka yenisi ile değiştirttir.ok?bizede hbr verrr....geçmiş olsun arkadaşım.
mehmet1971
Honda Integra
*

« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2008, 03:18:37 ÖÖ »

Geçmiş olsun
ysfrmk
Honda Jazz
*

işte bu...

« Yanıtla #10 : Temmuz 25, 2008, 09:21:19 ÖS »

geçmiş olsun senin adına üzüldüm uamrım istediğin gibi sonuçlanır...
TC 400
Honda Integra
*

« Yanıtla #11 : Temmuz 25, 2008, 09:41:15 ÖS »

Selam herkese,
İlk defa serviste bir aracımın başında durmadım.
10.000 bakımı için ben çok yoğun olduğum için aracı babam götürdü servise, işi olduğu için bırakıp gitmiş. geldiğimde gelmişti araba,
Vee sol ön koltukta bir SİGARA YANIGI...
ailemden hiçkimse sigara içmez. ve arabamda sigara yanığı var. o hışımla ******a gittim. saat 18.10 kimse yok tabi, bir ukala personel ve iki alık kızdan başka, standart ukalalıklarıyla ağırlayıp "yarın servis müdürüyle görüşmelisiniz" sonuçlu bir konuşmayla gönderdiler beni. bakalım yarın ne olacak.
umarım bizimle ilgisi yok diyerek daha da çileden çıkarmazlar beni.
üyesi olduğum tüm forumlara yazıyorum, kimse ******zede olmasın diye. kızgın kızgın kızgın kızgın
Tavsıyem hondaturkıyeye e-mail at.. Gerekenı yaparlar Wink

akbaş
Honda Jazz
*

« Yanıtla #12 : Temmuz 26, 2008, 09:24:47 ÖÖ »

kardeşim gerçekten çok üzüldüm. senin olayın benzeri benim başıma geldi. ön camı degiştirdiler amma tavanı 4 yerinden deldiler .sonuç her yerlere şikayet delikler hala duruyor.Senin istedigin gibi sonuçlanır.GEÇMİŞ OLSUN
ORKUN
Honda Jazz
*

I Love My Honda

« Yanıtla #13 : Temmuz 26, 2008, 12:34:31 ÖS »

Çok geçmiş olsun kardeşim...
maxx
Honda City
*

« Yanıtla #14 : Temmuz 30, 2008, 06:15:56 ÖS »

teşekkürler arkadaşlar,
bugün gidebildim servise tekrar, hiç zorluk çıakrmadan 10 dk. içinde hallettiler, yüzeysel bir iz olduğu için kimyasallarla çıkardıklarını söylediler. açıkçası bu kadar kolay halledileceğini tahmin etmiyordum, inkar ederler diye düşünüyordum. ama hiçbi zorluk çıkmadı, içim rahat artık.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: