Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: yeni civic'te dolu sonrası göçükler!!!  (Okunma Sayısı 1567 defa)
35vt787
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2007, 03:17:57 ÖS »

Günaydın arkadaşlar,

bir kaç hafta önce Eskişehir'de yağan şiddetli dolu sonrasında yeni civic'in tavan, motor kaputu ve bagaj kapağı üzerinde
belli açılardan bakıldığında görülen hafif göçükler farkettim. araba bir süredir kullanılmıyordu ve kirliydi.
yıkandıktan sonra belli oldu.

Çok can sıkıcı bir durum. Acaba saç önceki modele göre daha mı ince? Benimkinde hiç bir göçük yok.

O tarihlerde Eskişehir'de olup bu tip bir problem yaşayan oldu mu?

Garanti bu tip bir olaya müdahale eder mi sizce? Ne yapmalı?

Acımız çok büyük! kayıpolan

Geçmiş olsun ..... Babanı çok iyi anlıyorum ...Üzülmesin ,çözülemeyecek sorunlar değil bunlar...
Ülkemizde oto kaporta boya işlemleri çağı yakalar duruma geldi sonunda ...Allah daha büyük kaza bela vermesin ... artis
Evet 2005 cıvıc in sacı 2007 den daha dayanıklı .... tecrübeyle sabittir.... artis
hybrid
Honda Jazz
*

« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2007, 02:54:22 ÖÖ »

benim aracımı aldığım ilk gün, trafik ışığında dururken, sürücü tarafındaki kapılara motorsiklet düşmüştü, servise götürdüm, passat ımızda benzeri bir hasarı mıknatıslı bir sistemle halletmişti vw servisi, ama ******daki usta bu aracın çift sac olduğu için çekiçle yapmak zorunlu oluğunu söyledi. boya da hasar olmamasına rağmen, boya gerekti..
quality
Honda Jazz
*

« Yanıtla #22 : Eylül 17, 2007, 09:42:48 ÖÖ »

arkadaslar auto kıngde sadece masaj yontemı ıle gocuk duzeltıyorlar ama duzelttıklerı gocuk oyle dolu gocugu felan degıl boyayı sedelemeden olusanbuyuk gocukler duzeltılıyor. amerıkan masaj yontemı dedıklerı bır yontem ıle duzeltıyorlar. ellerınde şişe benzer cubuklar var o cubukların gırdıgı her yerı duzeltıyorlar.  ama dolu gocugu cok kotu bırsey benım bundan oncekı arabamda  vardı sadeve tavanda  saysam 50 ila 100 arası vardı sadece yıkayınca bellı oluyordu oda bellı acıdan bakınca auto kınge goturdum ve bunla bas olmaz duzeltılmezde dedıler.
ama gercekten auto kıng cogu mını hasarlarda sanayıdekı ustalardan cok cok ıyıgerek attıkları yama boyalar ıcerdekı sıgara yanıkları gogus catlaklkarı orjınalınden hıc bır farkı kalmıyor.
maestro_es
Honda Prelude

« Yanıtla #23 : Eylül 17, 2007, 08:08:49 ÖS »

arkadaslar auto kıngde sadece masaj yontemı ıle gocuk duzeltıyorlar ama duzelttıklerı gocuk oyle dolu gocugu felan degıl boyayı sedelemeden olusanbuyuk gocukler duzeltılıyor. amerıkan masaj yontemı dedıklerı bır yontem ıle duzeltıyorlar. ellerınde şişe benzer cubuklar var o cubukların gırdıgı her yerı duzeltıyorlar.  ama dolu gocugu cok kotu bırsey benım bundan oncekı arabamda  vardı sadeve tavanda  saysam 50 ila 100 arası vardı sadece yıkayınca bellı oluyordu oda bellı acıdan bakınca auto kınge goturdum ve bunla bas olmaz duzeltılmezde dedıler.
ama gercekten auto kıng cogu mını hasarlarda sanayıdekı ustalardan cok cok ıyıgerek attıkları yama boyalar ıcerdekı sıgara yanıkları gogus catlaklkarı orjınalınden hıc bır farkı kalmıyor.

ben autokinge gittiğimde göçükler için kapının sökülmesi gerektiğini içerden yapılcağını söylediler ama boyaya zarar gelmesi ihtimali olduğu için yaptırmamı tavsiye etmediler.  vakum diye bişey de yokmuş ayrıca. hayal kırıklığına uğrayarak ayrıldım. vakumla veya başka bişekilde arabanın iç aksamı sökülmeden, boyayı çatlatmadan göçüklerini yaptıran arkadaşlar varsa nerede yaptırdıklarını söyleyebilirler mi?

umut
Honda Prelude

« Yanıtla #24 : Eylül 27, 2007, 01:48:47 ÖS »

kasko ödemiyormu dolu göçüklerini

10'suz olmaz
TTayfuNN
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #25 : Ekim 19, 2007, 09:31:00 ÖS »

Ödüyor.Elazığda bi ara bi dolu yağdı bu yüzden bizim arabada nereden baksanız 1500 tane göçük var.Kaskosu olanlar hemen yaptırdı.Buradaki araçların % 70 80inde vardır.Gerisi ya garajdadır ya il dışında Smiley

Bizim araba için renault bayisine gittik adam 1500ytl para çıkarsanız makinayla tek tek vakumlarım dedi.YAptırdık mı tabi ki hayır Cheesy

caucass
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ekim 26, 2007, 09:49:40 ÖS »

ben autokinge gittiğimde göçükler için kapının sökülmesi gerektiğini içerden yapılcağını söylediler ama boyaya zarar gelmesi ihtimali olduğu için yaptırmamı tavsiye etmediler.  vakum diye bişey de yokmuş ayrıca. hayal kırıklığına uğrayarak ayrıldım. vakumla veya başka bişekilde arabanın iç aksamı sökülmeden, boyayı çatlatmadan göçüklerini yaptıran arkadaşlar varsa nerede yaptırdıklarını söyleyebilirler mi?

izmir autoking de benim aracıma vakum uyguladılar , mükemmel oldu, sana nasıl vakum yok dediler anlamak zor seytan

caucass
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Ekim 26, 2007, 09:51:16 ÖS »

Ödüyor.Elazığda bi ara bi dolu yağdı bu yüzden bizim arabada nereden baksanız 1500 tane göçük var.Kaskosu olanlar hemen yaptırdı.Buradaki araçların % 70 80inde vardır.Gerisi ya garajdadır ya il dışında Smiley

Bizim araba için renault bayisine gittik adam 1500ytl para çıkarsanız makinayla tek tek vakumlarım dedi.YAptırdık mı tabi ki hayır Cheesy

neden hayır, yani ne yapacaksınız, öyle araba delik deşik kullanacakmısınız
umut
Honda Prelude

« Yanıtla #28 : Ekim 27, 2007, 01:22:09 ÖS »

o durumda kullanmak ve satmak tavanı değiştirip kullanıp satmaktan daha iyi tavanı değişen araç en az1000-1500 lira aşağı gidiyor

Alıntı
neden hayır, yani ne yapacaksınız, öyle araba delik deşik kullanacakmısınız

10'suz olmaz
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: