Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: yeni civic akü bitti..  (Okunma Sayısı 1219 defa)
Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #20 : Mart 10, 2008, 12:37:52 ÖS »

var bişey bu aracların elektrik aksamlarında. benım anlamadıgım bu aracların ampul markaları neden europe?yanlıs hatırlamıyorsam sisler ve far ampulleri philips yada osram dı.

45-50 dakikada bitmeside normal değil yani xzeon ne kadar çekiyorki bu kadar kısa sürede bitiriyor
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #21 : Mart 12, 2008, 05:24:21 ÖÖ »

aküsü kısa ömürlüymüş cidden.98 model mercedes sahibiyiz araçsıfır olarak aldık 10 yıldır bizde araçta xenon farda var orjinal çokda teyp dinlerim içinde kontak kapalıyken araç 100 bin km de ve daha 2.ci aküsü üzerinde ilk akü orj  mercedes aküsü idi 2. ise mutlu.10 senede 2 akü Wink

---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---

DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #22 : Mart 13, 2008, 04:07:54 ÖS »

dostum sen  niye şükretmiyosunda şikayette bulunuyosun anlamadım.benim arabada sadece tesisat var yiyosa 20 dk. geçir bakalım kesin bitiriyo.o yüzden sürekli yokuş aşağılara durmaya dikkat ediyorum.çünkü çok başıma geldi.bende hep vurdurma yöntemi ile çalıştırıyorum.
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #23 : Mart 13, 2008, 05:05:51 ÖS »

dostum sen  niye şükretmiyosunda şikayette bulunuyosun anlamadım.benim arabada sadece tesisat var yiyosa 20 dk. geçir bakalım kesin bitiriyo.o yüzden sürekli yokuş aşağılara durmaya dikkat ediyorum.çünkü çok başıma geldi.bende hep vurdurma yöntemi ile çalıştırıyorum.

arkadaşım tesısatına aku(eğer yoksa kapasıtorde) almanın vaktı gelmış,arabayı her muzık dınledıkten sonra vurdurarak çalıştırırsan 6 ay sonra akuyu elıne alırsın..bagajda aku koyacak yerın yoksa 6-7 ay sonra aku alınca Smiley bıraz yuksek amperlı alırsın hıç yokdan 5-10 dk daha senı ıdare eder..eğer tesısatına aku falan almayı duşunmuyorsan muzık dınlerken arabayı çalıştırmak en mantıklısı.. Wink

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: